Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 809
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 465
  • France
Ще си позволя да изкажа мнение с уговорката, че цветовете са много лична работа.

За мен бежово, черно, червено и малко бяло (на маратонките) са класическа палитра.
Ако се иска камайо (тон в тон и нюанс в нюанс) бих заложила на друга тениска. Например петролно синьо или маслено зелено. Като вторият костюм на сина на Пенева например. Очите ми останаха в него Heart Eyes Наистина чудесно съчетание.

# 466
  • тук-там
И аз бях в тази посока. Бежовото не ми се връзваше с тениската.

# 467
Пенева, грееш!
Каквито и да са били роклите (не можах да видя ръкава и талията) няма значение.
Усмивката ти е израз на майчина радост и гордост.

# 468
И аз бях в тази посока. Бежовото не ми се връзваше с тениската.
Съгласна! С черно по ми хареса!
Пенева и потомство прекрасни!
Али, гащеризона е супер.
Ал, мацка и половина!
Аз съм на терен и ме хапят кърлежите! Joy

# 469
Мими, мажи нещо за да не те лазят.

Вижте една снимка от 1975, на мацката на преден план роклята-риза, белите сандали на ток, прическата и чантата ❤️❤️❤️
Една червено-брик чанта се вижда, и тя е суперска

Мтз, мерси 😘
и аз много си харесвам цвета, първите 10-ина дни е перфектното студено кафяво.

ТиЛи, много са ти хубави чантите. Червената голяма я виждам страхотно червено.
И един непоискан съвет
Скрит текст:
чанти и обувки държа натъпкани с хартии, за да не се обезформят и да не стават гънки и прибрани в кутии/торби

# 470
Лунният камък ми е в тон с точките на роклята.

# 471
Привет дами, изваждам си летните шапки вече.

Съгласна съм с мнението, че за радостни лични поводи е хубаво човек да си е с  нова дрешка, дори и да има подходящи. Все ще се намери по - късно повод за повторна употреба.
Ali97, много хубав тоалет. Не му стеснявай крачолите.
peneva_a, прекрасна и лъчезарна.
Al Georgieva , не зная къде виси този панталон Simple Smile, но явно ти си виждаш нещо нередно.
Хубав пръстен mardji1.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 21:54 от pep_si

# 472
Мерси за съвета, Аl!!! 🤗
Абсолютно права си! Държа моите в торби, но не и с хартия, защото заемат повече място. Ще помисля в тази насока как да го направя.

# 473
Аз ги тъпча  и с найлоните от химическото.

# 474
Тарталета, благодаря ти😊

# 475
Ей, нямате изчитане... Много снимки изпуснах, Лайт също...
Силно препоръчвам да си вземеш светло синя рокля Simple Smile Страшно ти отива, а и с лен и синьо става за снимките с момчетата. Тъмносиньото ми е по-бизнес или тежко коктейлно... А ти си ефирна и светлото (гълъбово) синьо е твоя цвят Heart Eyes
Добре си си дошла, Лайт и държа да ударя едно рамо на препоръката от Пенева - във светлосиньо си като фея! Прекрасно ти стои! Аз бих помислила и за съчетание на светло синьо и бяло!

Пенева - толкова лъчезарна и класическа! Много ми хареса в синьо/зеленото, а дребните са ти одрали кожата Hug

Ето това е гащеризона:
Скрит текст:
Чуден гащеризон и поддържам да не се пипа дължината (или да се остави макс. дълъг!), дори това да означава инвестиция в макс. удобни високи обувки/сандали!

Както и да е, по темата- бях обещала да ви снимам по- ярките си чанти. Ето ги- тези, които са ми под ръка...
Много хубави и много твои, ТиЛи Hug

Magni, точно се бях засилила да пера и да ти пращам роклята, че и изненада мислех да е, и ти да вземеш да я купиш Simple Smile))

Модата на широките и особено на разширяващите се гащи се надявам да се задържи длъжко, просто защото този стил и кройка ми отиват и ме балансират добре. Т.е. аз съм ги носила и ще ги нося независимо от "модата и тренда", но е приятно да имаш избор по магазините.
Ако пък имаше как да изглеждам и като препродена и млада Даяна Рос Wink

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 16:17 от Agent Provocateur

# 476
  • В полите на Пирин планина
Ал, много си хубава с дънките - не личи да са ти големи, поне в отражението на витрината.

pep_si, какви хубави и дълги крака!

peneva_a, прекрасна на всички снимки с младежите.

И Лайт - страхотна с тези дълги рокли, като принцеса.

Чантите на Тили също са прелест.

Аз изобщо не бичам да сменям чанти обаче и гледам да ползвам някаква, която по-универсален цвят и ми пасва с дрехите за сезона.

Широки "гащи" и аз си купих, но са за скъсяване, че аз с моите 1.60... Ще ги нося днес на шивачката.

Пръстена и точките на mardji1 съвсем в унисон.

Ей, Мими, къде в тия гори?! Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 22:37 от Lady Brinne

# 477
  • Sofia
Моите чанти са натъпкани с бабъл фолио от опаковките на поръчваните парфюми. Blush
Днес съм с черна ленена рокля риза и велурени бежови wedges. Като я купувах не забелязах , че копчетата отпред свършват над средата на бедрото, а  от двете страни е цепната на същата височина.  Май ще трябва с клин да я нося или да я позашия, че вятъра разголва целите ми крака.

# 478
Ох, Агент, страхотни панталони, винаги много ми е харесвал точно този модел, стоят толкова елегантно!

# 479
  • Sofia
Мили момичета, ще ме извините, че не коментирам поименно, обаче напоследък паметта ми отслабва за всички подробности.
Всички показани и всичко показано - разкошно🥰
Широките панталони са ми любими, носех много в по-слабите си години, ще продължавам да нося. Даже се замислям за бала догодина да съм с цветен костюм, дано тоалетът на щерката да го позволява.

Общи условия

Активация на акаунт