Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 797
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 450
  • France
Аз залагам на черно. Иначе става твърде тон върху тон

# 451
  • София
mtz,ако позволиш да изразя мнение,на твоите лице и коса черното стои по-добре.

# 452
  • Sofia
Бежово.  Черно-червеното е силно контрастно и надолу бежовото бледнее, не е органично. С кафяво яке също ще е добре . Или с черното, но със светла блуза.

# 453
Али, много е красив.И аз имам подобен, но долу черен.

# 454
...
Пенева, покажи моля те снимка с тъмносинята рокля с тънко райе.
...
На снимките изглежда черна Thinking "ръкава" е интересен на тази рокля...
(оставям само ръкавчето и цветето Wink )
Скрит текст:

и още една, с която бях на връчването на дипломите, стоеше ми "жестоко" заради едни кръстозани вшити коланчета, които прибират талията, но... не ми става вече Sob
...
С малкия още по-малко хубави снимки имам Thinking
...
Личи ли си, че майка им е луда по пейсли мотива Smiling Imp

След малко махам снимки Wink

ПП: mtz, мисля точно както Карен "Черно-червеното е силно контрастно и надолу бежовото бледнее, не е органично... Или с черното, но със светла блуза."

ПП2: поизтрих снимките

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 15:47 от peneva_a

# 455
  • В полите на Пирин планина
Мтз, беж Simple Smile
Много органично е с него.

# 456
  • София
Поканили сме гостите в ресторант с градина и басейн, на обстановката принципно ще се вържат. Но, вече ми се струват неподходящи. Нито стилово, нито цветово ще се вържа с момчетата (единият в бежово към лен, другият в синьо и бяло).
Лайт, радвам се да те видя! Hug
Това не го разбрах?! Ти тапет ли ще го играеш на този бал?!  Nerd

Пенева, много стилна! Много сте хубави всички на тоз бал! А, младежът, каква диплома държи? Thinking

Сиска! Сиска! Ах, ти! Държа те отговорна, че влязох вчера -от любопитство -да меря точно този панталон в Масимото, който иначе не бих погледнала, ако не бях завидяла, колко хубаво ти седи на теб! Nerd Yum Heart Eyes
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D … 2%D0%B8-l05031574

Много дълъг и широк 38, а 36 нямаха.  SadИма нужда от доста скъсяване при шивач, обаче.
За да не съм съвсем валат, мерих класически бял ленен панталон, понеже реших, че обезателно ми трябва за пътуването сега! Тръгнах си категорично с този, защото "работеше" най-добре за овала ми Laughing: Някак си, в профил погледното, прибира дупето и не стърчи, както при другите лен панталони:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%B2%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 70770#colorId=251

В Зара си харесах много неща също. Прибрах се с това сакенце накрая, което получихме като замяна на подръка ми за РД от щерката. Говорехме с нея, след като реших, че не ми допада първото като състав. А, само вижте - еднакви са като модели:

Харесах този кожен колан, но реших да не го добавям към вече събраните 22 в къщи ...

# 457
Оооо Пенева, супер си с тези рокли.
Тъмно синьото е твоят цвят ❤️
Боже колко обичам да гледам снимки
Да сте живи и здрави с малките, вече пораснали слънчица!

Mtz, не знам дали не си излязля вече, но за бежово яке бих сменила бузата. Бежово ми харесва повече.
Това яке може да го носиш и с красивата рокля с прозрачните ръкави.
Черно и бежово харесвам в обратната комбинация.

Али, гащеризона е много хубав, не му пипай ширината на крачолите. Като го скъсяваш е добре да остане максимално дълъг.

Снимах се на една витрина, дънковия панталон ми е виснал и изглеждам хм... ще го нося да ми го стеснят в талията, че няма гайки за колан.

Копче, добре си направила.
Мен ме чепка за бял панталон, госпожицата ми взе един бял ленен миналато лято и най-светлото ми е един Кенсол сивкаво син, който купих след като Silver Pearl писа за него.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 20:25 от Al Georgieva

# 458
  • Sofia
Пенева, много си хубава! Големият ти е копие, дори усмивката същата. Kissing Heart

# 459
Копче, дипломата е от Американски Колеж София, а снимката с блаженна усмивка е с "плакет за заслуги" от официалната вечеря от катедра "Science", нЕма такъв кеф!
За дипломирането му за бакалавър така и не стигнах, но имам обещанието, че ще съм официално поканена за следващата степен...

Гледам сега снимките... Тези деца колко са пораснали Flushed Ръстово дискриминирана съм в нашето семейство... и девойката вече е по-висока от мен... Уууужас! Ама поне ги ползвам за "стълбичка" в кухнята Smiling Imp

# 460
Пенева, страхотни! HeartHeartHeart
Продължавам да го мисля с какво да съм пременена на връчването на дипломите на дъщеря ни. Имам близо 2 месеца, но така бързо ще хвръкнат! Както и да е, по темата- бях обещала да ви снимам по- ярките си чанти. Ето ги- тези, които са ми под ръка, в Сф имам още няколко.
Скрит текст:

Както и една от чантите с новите НБ 327. 🥰
Скрит текст:

Да уточнявам ли, че наживо цветовете са по- ярки? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 461
  • София
Al, за сефте виждам твоя снимка с лице.
Със сигурност не те познавам, но ми напомняш някого, не знам кого.
Харесваш ми много.

МТЗ, аз съм за черно.
Този бозав цвят изобщо не ми харесва.

Пенева, с тъмно синьо грееш.

# 462
  • тук-там
Благодаря, девойки! Излязох с черното!
Али, харесва ми гащеризона!
Ал, много ми харесва косата ти!

# 463
Пенева, много ми хареса с тъмносините рокли!

# 464
  • Русе
Пенева, много сте хубави! Младежът наистина ти е одрал кожата.
Ал, видях и теб. Не знам къде са ти провиснали дънките, но изглеждаш много добре!
mtz и аз бих предпочела бежовото. На мен много ми хареса цвета.
Лайт, изпуснах ти снимките.
Али, много е хубав гащеризона.  
ТиЛи, много свежи чанти!
Макадамия и Копче също видях спортни и свежи.
ДХЗ, чудесен тоалет!
И хубави снимки на море видях!

Общи условия

Активация на акаунт