Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 837
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 405
Мими, не си ли взе наскоро подобна рокля?
Взех си, цветът много ми отива, но тази е малко по друга, тип риза с якичка. И най вече любимия ми цвят. Но вече върнах толкова неща, че първо ми се иска добре да го обмисля, тия от Спиди вече и лична карта не ми искат! 🤣
Али, като качество не мърдат. Много по високо ниво от Брабантия, макар, че аз и техните неща харесвах. Аз съм с един на Вивре в момента, много добро качество, но малко дървен дизайн.
Виж и на DUKA има добри домашни потреби.

# 406
  • тук-там
За майките на абитуриенти една такава рокля виждам аз:
https://fashiondays.page.link/LyuWNDqhVWFQR1sG7
Али, за домашни потреби гледам първо Барбантия, Симпълхюман (погледни в Гама Елит) и Дюка.

# 407
  • В полите на Пирин планина

Един съвсем пресен маникюр. 😎

# 408
Браво Лейди, като моя блестящ! 😍

# 409
  • София
Чудни снимки видях Two Hearts
Щастливи Макадамия и Копче сред природата. Копче харесах ти колелото.
Аутфитът на Филомена много ми допадна. Жалко, че със скини вече не се одобрявам. Д-то ми расте прогресивно Disappointed Relieved Постепенно минавам на вариантите показани от Агент-чето.
Клеми в циклама е супер.
Пинк, не разбрах коя рокля ще шиеш от плата. Първата показана много ми харесва и смятам, че ще ти стои много добре. Имаш и интересни обувки, очертава се една страхотна визия. Ще чакам да се покажеш, каквото и да решиш.
ДХЗ, как такава разкошна и стилна мацка върти мистрията? Ти си някакъв уникум Laughing
Клоуи, дънки с басти не знам дали ще ти харесат при проба. Освен да гледаш постепенно разширяващи се надолу, без басти.
Ах, Мими, моренцетооо Smile
Лайт, ще чакаме снимки от абитуриентската.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 19:37 от asa

# 410
Мими, хубава е роклята. Аз си падам по такива пеньоари.

Лаййт Как какво ще облечеш? Рокля разбира се!
Абе, рокля - ясно. Драмата ми е - каква .... Мислех да облека една от тези две, но с по-официални обувки и чанта:
...

Ще се повторя малко, че писах в и абитуриентската тема. Поканили сме гостите в ресторант с градина и басейн, на обстановката принципно ще се вържат. Но, вече ми се струват неподходящи. Нито стилово, нито цветово ще се вържа с момчетата (единият в бежово към лен, другият в синьо и бяло).
Пък и с цикламената съм била гост на бал на едно от приятелските семейства. Половината от гостите ни са същите. Бялата - стои и пада хубаво на живо, шифонът не евтинее ..., обичам си я, но не е точно за майка-домакин на бал. Може би ще я облека седмица по-късно, като гост на друго от децата в компанията.
В магазините не видях нещо, което да ме впечатли и да ме накара да меря.
Mtz, такива типове гледах онлайн днес, но не успях да харесам. Имам претенции за цвят - да не е тъмносиня или черна, да не е и в бозав цвят (бледорозово, пудрено, бледожълто, бежовикаво, ...), че ще ме "измие" прекалено ... и да не е с гол гръб, че да се чудя какъв сутиен да слагам.  
Ще гледам по магазини пак.

Приятелското събиране не е в деня на самия бал. За изпращането за бала мисля да облека това:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 23:08 от Light Beam

# 411
  • София
Mtz благодаря!На Simplehuman съм се спряла от Гама Елит.А Duca имат 30% намаление до полунощ,ако някой го интересува.
Размина ми се разходката днес,но поне отметнах дрехите.Докато бях изкарала част от сергията /гардероба/ върху спалнята,мъжът ми констатира,че съм имала много дрехи.Много,но все нямам какво да нося.😂
За бала на щерката ми се иска да намеря подходяща за мен рокля.Дължина до коляното ми се иска,понеже краката ми от колената надолу са прилични и имам сравнително слаби глезени.
Мислех да шия в Пробната сет-топ и пола,но има вероятност да не се харесам.Чудя се още.
А какво мислите за гащеризон,дали е удачен вариант за този повод?
Все си казвам,че има време,ама май няма време.Време е по-сериозно да се заема.

# 412
  • София
Лайт, вие два бала ли ще правите?

# 413
Лайт, признавам си, в абитуриентската тема първата рокля я "видях" като мрежа. Много ми харесва сега, като я огледах на компа и разгадах  материята.

# 414
Не, Asa, един бал. Организирали сме тържество за приятелите и семейството и то не е в деня на училищния бал. За това тържество търся рокля.

mariat, не е мрежа. Коктейлна рокля на Ралф Лорен е (бяла на малки сиво-черни точки), но все пак съм съгласна с мнението ти, че не е най-подходяща за конкретния повод. В краен случай, ако не избера друго, вариантът ми е тя.

Али, според мен и гащеризоните са много добра идея. Не ги гледам просто, защото за моя ръст винаги са прекалено дълги и ще трябва да търся и шивач за корекции. Не знам защо, но в случая и аз си се представям рокля около коляното или миди, не макси, .... да не изглежда сякаш си въобразявам, че изглеждам като абитуриентка Joy

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 20:13 от Light Beam

# 415
  • София
Ali97 гащеризон е подходящо точно за такива случаи. Аз съм много ЗА, ако стои на съответната фигура.
Лайт, май ще трябва да се съобразиш с цветовете на момчетата. Нещо едро флорално/ или щампа  с тъмно синьо ми е предложението. И това е повод за нова рокля Laughing Хубави снимки ще се получат.
И двата пъти се съобразих с абитуриентите и ММ, и все още си се харесвам на снимките.
П.П. разбрах. За изпращане в училището говориш. Аз не съм ходила в училищата им. Там е хаос, не е за мен.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 20:20 от asa

# 416
Лайт, много са готини и двете рокли, отиват ти! Така ми липсваше твоето сияние и елегантност!
Чакам с нетърпение каква ще избереш, сериозно помисли и за  съвсем нова за партито на басейна! Wink Един път е бал!
Аз си бях купила две чисто нови, едната за изпращането на моста в Морската и една за партито с приятели! Wink

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 20:07 от mimi.7299

# 417
Лайт, първата рокля е много подходяща.
Аса, пускала съм снимки от сватба в Румъния, на която бях с гащеризон. Нямах никакви неудобства, въпреки, че беше много дълъг ден.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 20:56 от G&B

# 418
  • София
G&B, много хубав гащеризон и прекрасно ти стои. Ти си като абитуриентка Two Hearts

# 419
  • тук-там
Лайт, други предложения:
https://fashiondays.page.link/sTe6xh8ySepJgn6d9
https://fashiondays.page.link/aq4iQ8nG7RScVBmj6
https://fashiondays.page.link/z2Pb5vLtr6YTD36y9
Не знам дали да обличаш нещо, което не си взела специално за повода. Аз си мисля, че ще се чувстваш по-добре със специален за повода тоалет.

Общи условия

Активация на акаунт