Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 806
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 390
Ох, че си хубава Макадамия, слънце!

# 391
  • София
Къде съм, шетам...включила съм парочистачката и кухнята кипи....готвя и пиле! Wink Али, радвам се че си доволна. Марката е бетон. Какво лошо има в сушилника, я дай линк знаеш ли как и моя ще подменя. Скъпички са, но са трайни!
Е как какво лошо?Цената не ми харесва,ама май ще се предам.Искам нещо качествено,което и да побира съдове докато съхнат,нищо че имам миялна.
https://gamaelit.bg/simplehuman/sushilnik-za-sdove-56-6x51-4x34sm-siv?page=3
 https://gamaelit.bg/simplehuman/sushilnik-za-sdove-38x30-5x19sm-siv?page=2
И от двата модела има различни комбинации от цветове..
Извинявам се за оффа на останалите!
Макадамия браво на теб!Направи един тигел на гората и за мен.Уж мислех да походя малко,макар и в градски условия.Обаче изкарах гардероба навън и вече ме примързява.А не съм и свършила.
Оплаквам се,че два панталона купени преди 20 дни вече са ми големи в талията.А единият няма и гайки за колан,а аз не обичам да ходя “загащена”.Все още не съм “подходяща” за това.Ще го мисля.
Хайде отивам да доподреждам,толкова да мразя това упражнение.

# 392
Здравейте, момичета! Прекрасни и позитивни, както винаги Hug
Натоварено ми е и не съм влизала във форума от много време. Но, в момента се подготвяме и за абитуриентски бал. Взех нещо да се притеснявам леко за организацията и това какво да облека на тържеството със семейство и приятели... По този повод, вместо да шетам из нас, се цопнах тук Blush

Дънки нося всякакви модели. Последо, докато избирахме костюм за младежа, си купих едни Сисли с кройка подобна на панталоните, които сте показали. Без басти. Харесах се как ми стоят.

# 393
  • София
Light Beam прочетох те днес в една друга тема и си помислих кога ли ще се появиш и тук.Добре дошла!
И аз съм на твоя “хал” с абитуриентка.Тепърва ще търся по-сериозно тоалет.На майтап си купих дреха,с която мога да бъда на бала дъщеря ми.Вкъщи ме одобриха,но имам още 2 седмици да мисля и да я върна евентуално.И сигурно още по на майтап ще бъда с нея,макар да не смятам,че е най-подходящата за мен.Но ако не намеря нищо друго имам вече вариант.

# 394
Ал, много си я хареса, даже снощи беше с нея.Подарих ѝ я у нас, като дойде да я гримирам.
Днес успях за измажа на 1/2 терасата, нямах повече време:
Скрит текст:
Като за аматьор върви бавно и трудно, но мисля, че хванах цаката.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 15:55 от ДХ3

# 395
Ох, ДХЗ ще ме умориш!
Лайт, добре се завърнала момиче! Hug
Аз гледам тая рокля и се чудя ще стои ли на моето кръшно тЕло? 🤣

От сега знам ММ какво ще каже!
Али, готини са сушилниците, ама някак малки ми идват!

# 396
Мими, по неволя, не огромно желание.Никой не мога да намеря да я направи, а ми е спешно.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 16:19 от ДХ3

# 397
Мими, трябва да пробваш. Аз мисля, че ще си готина.
Лайт, увлкъм хоум, както се казва 🤗
ДХЗ, опасна си 😊

# 398
Ще я нося с бели гуменки, само лятото, но се чудя тоз пеньоарски десен. Освен това на картинка цвета е готин, ама на живо...??

# 399
Без проба няма как да разбереш, Мимс 😊

# 400
  • София
Мими хубавка е роклята,на картинка.Пробвай я на живо,може пък приятно да те изненада.И връщането е безплатно,доколкото помня.
А единият сушилник не е толкова малък,понеже и на живо го видях.
От доста време търся по-голям такъв и няма и няма.В момента съм с такъв на Брабантиа,за съжаление вече не се внасят в България.А пластмасовите части се захабяват.Ама и аз като виден мързел пускам частите му в миялна за ужас на мъжа ми.

# 401
Синята рокля много ми харесва, обичам и нося дълги рокли.
Имам подобен стил и цвят рокля, една идея по-дюсов десен и една идея по-тъмно синьо. Нося и с бели, и с неаполитанско жълти кецове.

# 402
  • Sofia
Мими, не си ли взе наскоро подобна рокля?

# 403
ДХЗ, разкошна си, както винаги! Heart

Лаййт, радвам се са те "видя"! Как какво ще облечеш? Рокля разбира се!

Мими, роклята пеньоар цветово изключително красив. Дано и на живо е! Ще ти ходи този десен!
Макадамия, хубаво си направила!
Разходките в гората са си чист фитнес!

# 404
  • тук-там
Мими, роклята ще ти е супер. Може да я носиш със светло късо дънково яке и светли сникърси.

Общи условия

Активация на акаунт