Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 811
  • 2 280
  •   2
Отговори
# 375
ДХ3, роклята е прекрасна и разбира се, ти стои убийствено! 🤩

# 376
  • Бургас
Галчудо, ето панталоните, но моите са в черно.
Скрит текст:
Пробвах същият модел дънки, защото ми харесват много панталоните как стоят.

Имам и летни, но още не съм вадила летните дрехи.
[/spoiler]

Клое, аз имах конкретно предвид този със зашитите басти на Диор, и като този на Сиска от М.Дути.Не  съм пробвала никога такъв, дори не помня преди да съм виждала.Като се върна трябва да отида до М.Дути.Вярно, че Диор са доста зашити надолу, може и да не стои добре на коремче, но и без това него няма къде да го пробвам, нито мога да го купя.
Скрит текст:

# 377
Много си хубава ДХЗ!
И аз мисля, че отворените басти правят проблем около корема. Приятелката ми е слаба и въпреки това бастите на такъв панталон се отварят. А при гладенето им ефектът е по- зле, защото платът там изглежда като колосан(по- твърд, "амортизиран", въпреки ползването на кърпа върху панталона по време на гладенето).

# 378
  • тук-там
Галчудо, Макс Мара имат хубави такива модели, много пипнати. Ето например:
https://bg.maxmara.com/p-1131124206001-colonia-clay
ДХЗ, зашеметителна!

# 379
ДЗХ, много си хубава и елегантна! Тоалетът ти ми хареса страшно много! Heart
Тез панталони и мен много ме кефят, но няма да ми стоят добре! Sad
Mtz, аз ли не довиждам...ама цената на тези панталони е умопомрачителна или става дума за целия сет? 🤣

# 380
  • Mediterraneo
Поръчах малиновия оцет за коса Simple Smile И две балм маски за лице, имам едната, уникален продукт е за моята кожа.

# 381
  • тук-там
Такива са цените на Макс Мара. Но има и други панталони с подобна кройка на по-добри цени, а и могат да се дебнат намаления. Просто са царе на тези модели!

# 382
ДХЗ, страхотна мацка си😊
Това ли е малиновия оцет? https://yves-rocher.bg/hair-23-oceten-serum-za-bljas-k
Тарталета, кои са маските?

# 383
Дхз, снощи късно видях снимката, много си стилна и красива и със събута обувка! Flowers Rose
Аз така се бях изморила миналата седмица, че вчера  след среща с приятелка за кафе се прибрах и цял ден спах, зарязах всичко.
Много харесах снимките от морето, сетих се, че миналата година не успях да отида и за ден.
На Ал тоалета с плисираната пола и лилавата чанта ми е много на сърце като цветове, чак се изкушавам и аз за някаква лилава, но не ги сменям и само ми пълнят гардеробите.
Искам нова спалня, от тези, дето се отварят отдолу и не влиза прах - там мога да направя склад за наличните ми чанти.
Направих си масло за маслено почистване на лице. Притесняваше ме топлата кърпа с моята червенина, но няколко пъти го правих и сякаш няма проблем. Почиства добре, за други ефекти още нищо не мога да кажа.
Приятна почивка на всички!

# 384
ДХЗ, супер ултра си Heart Eyes
Още като показа обувките и роклята бях сигурна че ще си зашеметяваща.
Чантичката хареса ли се?
Изкушавам се за едни такива обувки. Страхотни са.

Тарталета, сподели за маските please.

Става ми тъжно, че почват  да ми се очертават две гневни бръчки. Вечерта си легнах направо хлъзгава от обилно намазания аква гел на Авен препоръчан от Сиска. Много добре хидратира, ползвам го като маска включително под очите. Сиска Flowers Cherries

https://www.eau-thermale-avene.bg/p/hydrance-aqua-gel-hidratiras … 70203493-943d0b40

И аз мечтая да живеем до морето извън ски сезона. Опитвам се от няколко години да променя.
Хубави снимки.

Имам панталон с басти на Макс Мара, от вълнено трико е, стои перфектно при все че имам широк ханш. Единствен такъв модел в гардероба ми. Царе са на кройките тия хора.
Дебна намаленията им. XS обичайно остава.

Silver, този цвят чанта се комбинира с много неща. Имам и по-голяма работна в такъв нюанс, много ми допада да има цвят. На черно стои чудно Wink

# 385
  • София
Тази сутрин станах рано.Сготвих вече.Каня се да поприбера малко по-плътни дрехи ,ако може и нещо да изхвърля екстра.И по-късно през деня може да се опитам да направя  крачки.Планове,планове,но първо трябва да мина през темата.😂
ДХ3 много си хубава!Харесват ми такива рокли на други.Себе си ми е трудно да възприема.
Панталони с басти не ми стоят добре,особено такива с по-големи или “отворени” басти.
Перличке преди имахме такава спалня с място за багаж.С кой акъл я смених със спалня с крачета,която събира само прах отдолу и аз не знам.Всъщност знам де,но това е друга тема.Толкова удобно място за багаж е това място,а същевременно не се налага да почистваш отдолу.
Мимиии къде си?Жива да си!❤ Най-накрая се сдобих с етажерка за баня.Много ми харесва,как стои.Дано и нататък съм доволна!Лошото е,че си харесах на същата марка и сушилник за съдове.И него май ще купувам,но трябваше да видя размерите вкъщи.
Ал този аква гел за каква кожа е?
А малиновия оцет за първи път го чувам.Чак се плаша от себе си,ако сте писали за него.Ароматът какъв е?
Хайде отивам да прибера някой и друг парцал.
Хубав да ви е денят,после пак ще мина!

# 386
  • В полите на Пирин планина
Говорите за широки панталони и вижте какво намерих в About you:

Даже се изкушавам да го поръчам, макар че лично на мен цякаш тип цигара ми стои по-добре, защото е по-обран, но в About you доставката и връщането са безплатни, та...

Скрит текст:
https://www.aboutyou.bg/p/object/pantalon-lisa-13835945

Не познавам марката. Съставът е вискоза, полиестер и еластан.
Аз предпочитам с еластан, честно казано.

Ааа, забравих да кажа, че ДХЗ е много красива, дори и след купона. Simple Smile

# 387
Къде съм, шетам...включила съм парочистачката и кухнята кипи....готвя и пиле! Wink Али, радвам се че си доволна. Марката е бетон. Какво лошо има в сушилника, я дай линк знаеш ли как и моя ще подменя. Скъпички са, но са трайни!

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 14:14 от mimi.7299

# 388
  • Бургас
ДХЗ, прекрасно изглеждаш!
И аз май си търся палталон. Онзи ден си взех едно сако, в същия магазин мерих 3 панталона, включително такъв широк с басти и едни едни дънки, в друг още два и с нито един не се харесах.
Ето и една друга красота - Охридското езеро погледнато от Самуиловата крепост.

Оттам си взех обици и висулка перли, съвсем изчистени, но ми харесват и се комбинират лесно.

# 389
Да ви ядосам с домакинските засачки 🤗
Аз хванах гората

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 10:11 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт