Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 813
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 360
Мими, много хубаво снимки! Мъжът ти ги прави, нали? Пипнати са!
Не, аз ги правих, с моя телефон. Тук, там има от автоматичнити филтри, нищо друго!Той снима с апарат! Wink
Неговите са по хубави, но още не ги е свалил на компа!
Президентът беше в заведението Wink

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 20:37 от mimi.7299

# 361
Чудни снимки Мими Simple Smile.
Айфонът с много камери снима доста добре, има и не лоши опции за корекция (пипване ) освен филтрите. Ако барнеш малко това жълто колело и засилиш в другата цвета на къщичките…
Румъния не е от най-предпочитаните дестинации за българи, но ето ви една Тимишоара!

# 362
  • Ямбол
Мими, и ние днес май бяхме там 😁, обаче от другата страна

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 14:37 от Майола Бени

# 363
  • София
Жестоки снимки, момичета! Някой ден, може и в този живот, ще живея на морето.

# 364
Телефонът ми е Galaxy S22 Ultra. Уникално добър!

Никога не съм имала айфон.

# 365
Агент, аз пробвах дънки с басти. Имам и нося панталони с басти и се харесвам.
Обаче дънките ми правят един обем отпред и бастите “зейват” не падат тежко като панталоните. Установих, че е този гаден ефект се получава от това, че дънковия плат е по- дебел и твърд.
Упорито пробвах размер по- малък и по- голям и пак се издуваше отпред.
Консултантката ми каза “ Оставете този модел дънки, не стои хубаво, а си изберете друг!”
Аз не съм ги отписала още ще изчакам да пуснат по- тънки дънки да пробвам.
Обаче панталоните с басти стоят много хубаво.

# 366
Видях Ал, Макадамия, Клеми, Майола, Марджи, Копче - хубави сте и съботно - неделно облечени.

Благодаря за мнението и на момичетата, отговорили ми за роклята. Heart
Цвета е като старо злато, и това ме притеснява, че .. не знам дали ще ми отива, дали няма да ме състарява. Оригиналната рокля е с светло кафява според мен, РАЛ го определя като 1002 -  пясъчно жълто.

Златистия отблясък придава на роклята доза изисканост и елегантност.

Ал, синята змийска тафта бе най-тънката на опип, дотолкова тънка, че като ушита рокля от него ще бъде като престилка. Светло синята е добре на опип, по-плътна от змийската, също изкуствена тафта е, ако не си ушия от нея роклята на Луиза имам друга идея за рокля.

Има естествена тафта в бледо розово, по-тънка и по-остра на опип, но не е моето розово, а и не искам тази рокля в такъв цвят.
И накрая ми предоложиха естествената копринена тафта.

Имението Даунтон го изгледах наведнъж преди три месеца. Много добър сериал, много!

И от Пробната са пуснали нова пола на цветя....

# 367
Агент, живяла съм в блажено неведение до сега за снимките на Даунтън! Дори не ми беше хрумвало да проверявам информацията на местните! Ама, билетите се продаваха добре, иначе! Smile
Проверявам всичко по 3 пъти откакто живея тук! Дори инфо от банките, включително мортгиджи сме връщали по няколко пъти за корекции на цифри, спелинг, детайли! Маркетинг за мен е мръсна дума вече, а когато искам да обидя злостно някой му казвам, че напорист и мотивиран като "American salesman"!

Всички мацки с дънки уникални, само това НЕ! Скъсени крака.

Е, великата Helen Mirren едва ли ще си развали рахата и комфорта само защото някой можело да си помисли, че не е достатъчно стилна и краката и са по-къси от тези на 16 год манекенка Wink  Когато и се налага да е гламурна го прави без задръжки!

Скрит текст:
Agent Provocateur, всъщност...
... съм с едри кости , широко лице и рамене.
Изглеждам относително стройна поради наличието на издължени крайници. И забелязвам, че след над 10 г. йога тялото ми търпи известно премоделиране. Мускулите са се смалили като обем и издължили, което ме устройва Simple Smile. Иначе на килограми не мърдам от близо 40 г.
В такъв случай се съгласявам с теб напълно! И да, йогата е абсолютна благодат за тялото!
За немърдащите кг завидях най-искрено!

... имам друга идея за рокля.

^^^ Много красива рокля, много!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 21:12 от Agent Provocateur

# 368
Тук голямо ДА! Блестяща! Тоалетът е с доста висока талия и издължава...! Wink
ПП Където е нужно помагат и платформите! Wink

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 21:17 от mimi.7299

# 369
Леле, Агент уби ме с последната снимка

Много я харесвам, ама много, но тук стоях и мигах на парцали.
Ужассс, как може да обуе такава платформа. Този модел обувки ги виждам само на някой дето танцува на пилона. 🙈

# 370
  • Бургас
Агент, аз пробвах дънки с басти. Имам и нося панталони с басти и се харесвам.
Обаче дънките ми правят един обем отпред и бастите “зейват” не падат тежко като панталоните. Установих, че е този гаден ефект се получава от това, че дънковия плат е по- дебел и твърд.
Упорито пробвах размер по- малък и по- голям и пак се издуваше отпред.
Консултантката ми каза “ Оставете този модел дънки, не стои хубаво, а си изберете друг!”
Аз не съм ги отписала още ще изчакам да пуснат по- тънки дънки да пробвам.
Обаче панталоните с басти стоят много хубаво.

Клое, за зашитите басти ли говориш, или за отворени?

# 371
  • В заешката дупка
Сега има вероятност да ме сриташ виртуално, но за мен 100% индикация, че вече не сме млади е нежеланието да променяме там нещо си (работещо за нас) и да усвояваме нови подходи/рутини Wink Забелявам го повсеместно сред приятелки и познати!
Не се бой, Агент, няма да те ритам. Мен не може да ме обиди това, че не съм млада. С възрастта, освен всичко друго, се предполага и че човек помъдрява. Wink Далеч не винаги е нужно да си усложняваме живота и да търсим постоянно промени, още повече когато нещо работи. Освен това хората си имаме приоритети и интереси и избираме къде да вложим повече сили, енергия и време, и къде - не.
ЧеКа
Скрит текст:

Ох, Ал, не ми усложнявай живота сега. Grinning Аз от n години ползвам един и същи парфюм и не го сменям. Но този ако го видя, непременно ще го подуша.

Много хубави аутфити и снимки видях! Heart Eyes

# 372
Галчудо, ето панталоните, но моите са в черно.
Пробвах същият модел дънки, защото ми харесват много панталоните как стоят.

Имам и летни, но още не съм вадила летните дрехи.

# 373
  • София
Pink. жестока рокля!

# 374
Нямах време днес за нищо.Кумичката дойде в последния момент да я гримирам и аз едва се оправих после,
Чантата, която ви показах наскоро, че съм купила за подарък, беше за 50г на кумичката ми.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 21:26 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт