Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 823
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 345
Днес излязох така и за да не изглежда на нощница,  си закичих това бижу.
Обаче мисля, че следващият път ще си се пусна само по флорален десен.

# 346
  • София

В цикламената тема съм днес.
Блуза с анимационен герой никога не съм имала, желание да имам занаред също нямам.

# 347
  • Ямбол
Марджи, чудно перлено бижу 💜, напомни ми да си извадя и моите : ))
Като стана дума за тениски на музикални групи - преди някалко години се сдобих с тениски на Amon amarth 😁. Умирах да ги нося с миди ленени поли и нежни бели сандалчета, някаква ей такава визия докарвах:
Скрит текст:

И както съм метър и шейсет, с косичка на черта и миловидна муцунчица, се получаваше забавен контраст с тия черни тениски с черепи и надписи на гърба от сорта на “This is f*ckin’ war” 😂.

Клеми, хубава си в цикламено 🤗.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 14:36 от Майола Бени

# 348
  • София
Ал, благодаря за илюстрирането!
Аз обикновено съм с клин на дълги полети и винаги с шал под ръка. Осен това, винаги раздават одеала за еднократна употреба на борда. Ще надникна в hm, ако не- гардероба на щерката изобилства от такива дрехи! Simple Smile

Днес открих официално сезонът на колелата и съм точно с нейна тениска! Хари Стайлс! Какво друго!? Laughing

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 20:01 от kopche

# 349
Агент, ако си попадала на снимки на по-пълни жени с такъв тип панталон, покажи ги, моля.
Ще потърся, но май Клоуи наскоро тестваше панталони с басти, да каже лични впечатления и тя.

Агент, съжалявам ако съм ти отворила работа да мислиш по въпроса за цветнотипа на побелелите и сиви коси. Той беше по-скоро закачлив, в контекста на това, че сме пораснали момичета. Моят начин да видя дали някой цвят ми пасва е като се погледна в огледалото и едва ли тепърва ще го променям. Забелязала съм и че по един начин ми стоят някои цветове лятото, по друг - зимата.
Никакъв проблем! Аз обичам да си мисля за нещо на бекграунд, докато си избистря концепцията и мнението.

Сега има вероятност да ме сриташ виртуално, но за мен 100% индикация, че вече не сме млади е нежеланието да променяме там нещо си (работещо за нас) и да усвояваме нови подходи/рутини Wink Забелявам го повсеместно сред приятелки и познати!

Копче, имах предвид, че не намерих инфо Даунтън да е сниман извън ЮК, камо ли в ЮС.

Клеми, цикламата е много твой цвят!

Pepsi, не те виждам като натурал, нямаш никаква ширина ти (ти си ни дълга и грацилна!) Може би все пак flamboyant natural, но не мога да съм категорична...

Никога не съм летяла с анцуг, дори когато поставих собственият си рекорд Бостън-Амстердам-София-Лондон-Сингапур-Сидни и обратно (69+ часа във въздуха в рамките на 9 дни, 1/3 от тях с 2 малки деца, без да броя престоя по летищата). Предполагам, че просто имам достатъчно удобни дънки (и худита).

Бени като показа младата азиатка се сетих за нещо, на което попаднах скоро и случайно - американска корейка, която показва разликите в стилизацията на едни и същи базисни дрехи USA vs South Korea. Много поучително и забавно!
https://www.youtube.com/shorts/SaSC25vG6Xo
https://www.youtube.com/shorts/kJUcazBwyRo
https://www.youtube.com/shorts/9LGyUrfK80c
https://www.youtube.com/shorts/hzAUIJNhzt8
https://www.youtube.com/shorts/C-z_gIo2cSM

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 19:00 от Agent Provocateur

# 350
  • France
Днес си разходих новите лоуфъри. Доволна съм, удобни са.

# 351
^^^ Машалла, моме Филомено! Машалла! Класика!

Щях да търся нещо за дънките след 40 и Филомена ме изпревари със страхотен личен пример!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 21:19 от Agent Provocateur

# 352
  • Бургас
Моята едноседмична почивка свърши Sad обаче добре се поразходихме и даже имам няколко нови неща. Нямах време да чета много, но забелязах доста нови момичета в темата Simple Smile
За полет със самолет и аз обикновено обличам дънки, моите са ластични и удобни. Обаче най-дългия полет ми е 3-4 часа. За сметка на това напоследък имам дълги преходи с кола 7-11 часа. И пак предпочитам дънки, най-малкото имат джобове, като слизам от колата да си прибера ключа и телефона.
Клинове нося много и почти навсякъде - и в ежедневието, и за спорт и за излизане даже имам 2 leather look.

# 353
Днес към обичайната въздушна йога по клин и на път за разкрасяване.

Agent Provocateur, всъщност съм с едри кости , широко лице и рамене.
Изглеждам относително стройна поради наличието на издължени крайници. И забелязвам, че след над 10 г. йога тялото ми търпи известно премоделиране. Мускулите са се смалили като обем и издължили, което ме устройва Simple Smile. Иначе на килограми не мърдам от близо 40 г.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 03:09 от pep_si

# 354
  • В полите на Пирин планина
Pepsi, изглеждаш супер. Много обичам бордо!

И Клеми, Филомена, Копче и Бени, също!

Привет на всички нови момичета в темата. Аз не пиша много, но ви чета. Радвам се, като "хвана" някоя снимка.

# 355
И аз днес в цикламено- розово- синьо и с нов маникюр / маникюристката ми направо беше в потрес как съм си орязала брутално ноктите 😁 /

Дайте отзиви за Aqua out - днес се чувствах подута като кит….

Иска ми се да си взема много свеж и цветен парфюм, но не мога да си избера, пълна апатия….
От днес съм на този колаген:

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 00:13 от macadamia

# 356
Така-така, точно като В.Б. се стремя да нося дънки в работното ежедневие, че и косата така си хващам 🩷

Клеми, цикламено ти стои. Снимката ти излъчва спокойствие, харесва ми, много мой стил днес.

ЧеКа
Скрит текст:

Pepsi, изглеждаш висока, а и се движиш грациозно.

Philomena, харесват ми, финни са, стоят ти добре, както и всичко върху теб.

Марджи, хубаво е с гердан.
Може и с тъмни перли
Скрит текст:

Днес така, прибрах се да се преоблека, че ми стана хладно
Скрит текст:

Кевин как гледа на косачката? 🙃

Макадамия, и ти цикламена 😘
дължината е добре, днес и аз се правих, къси.
Свеж? Аз съм на рози от както се затопли.

Хубава вечер дами!

# 357
Аз не мога да живея без дънки. Преди носих тези леко разкроените долу около глезена, но вече не ми харесва да ми се пречкат. Сега основно имам скини, прави и над глезена, във всякакви цветове.
Клинове също нося, по преходи, във фитнеса, вкъщи.
Много универсални дрехи за мен са дънките и клиновете, нямам скрупули и си ги нося с най-голямо удоволствие.

# 358
Ооох, при нас страхотно време!

Всички мацки с дънки уникални, само това НЕ! Скъсени крака.

Макадамия, изпивам този и почвам твоя! Малко се разочаровах, че новият рибен е с портокалов аромат, аз не обичам портокали и портокалов сок.

Съставът:

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 20:17 от mimi.7299

# 359
  • София
Мими, много хубаво снимки! Мъжът ти ги прави, нали? Пипнати са!

Агент, живяла съм в блажено неведение до сега за снимките на Даунтън! Дори не ми беше хрумвало да проверявам информацията на местните! Ама, билетите се продаваха добре, иначе! Smile

Общи условия

Активация на акаунт