Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 835
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 240
Няма изчитане априлската тема, браво на вас.
По темата, аз самата не понасям ярки неща по себе си, но на друг човек ги харесвам. Има един английски сериал Агата Рейзин с една много цветна мацка, гледам сериала само заради неините тоалети Blush

# 241
  • Бургас

Забелязвам този вид басти, преди не съм ги виждала.Добре са помислили за коремчетата от премено -то Smiley
Опасявам се, че този вид басти правят премено корем дори от плосък такъв, та с едно наум според мен Simple Smile

Агент, ако си попадала на снимки на по-пълни жени с такъв тип панталон, покажи ги , моля.Понеже е затворена до средата на корема, не обхваща цялата дължина на коремчето, доколкото видях по снимката, затова мисля, че ще прикрива.При първа възможност ще пробвам.На мен този тип панталони ми стоят добре, а аз имам коремче, но точно така оформен отпред не съм виждала досега.

# 242
  • France
Това ми напомни, че тук имаше един сериал Profilage, чиято главна героиня се обличаше много цветно. Много ù бях фен и специално се интересувах от къде ù доставят тоалетите - главно от Англия, защото френската мода била по-класическа. Тогава съм нямала 30. Сега го давам по-обрано.
Скрит текст:

# 243
  • София
Обичам да спя по гръб, но хъркам.
По корем не мога заради СиСите.

Магни, харесва ми този цвят.

Ани, МТЗ, благодаря, ще мажа и аз навсякъде тогава. Ако нещо не се прецака, ще обикаляме Венето и Тоскана по време на празниците през май и ще е важно, когато сме по цял ден навън.

Марджи, прекрасна е роклята!

# 244
Научих се да спя по гръб покрай котките ми. Като се настанят върху мен... Няма мърдане.
И Агата Рейзин знам, и Профилиране Simple Smile

Искам да си купя 1-2 свежи летни рокли, до под коляното.

# 245
Ма затова ли моят тийн ми иска ролките вече 10 пъти, да си къдри косата, а аз обяснявам, че
коса 2см няма как да накъдри с ролки.😝 Чак се ядосва-искал къдрава коса.

Има и някакъв тренд да се къдрят с ролки и тип “студено къдрене” младежите сега. 🙄

Марджи, любима комбинация- и роклята, и дънковото яке, и зелената чанта. 😍

Аз също из квартала, или когато съм само шофьор на децата, съм почти изцяло спортна.

# 246
  • тук-там
Позираме за вас с Нъки:

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 23:02 от mtz

# 247
Чудесни сте и двамата.

# 248
Харесах роклята на Марджи, свежия тоалет на Ал, и стройната mtz. Преди малко се прибрах от маникюр, преди това до сума ти време на бач... уф започва лятото и ще имам все повече работа! Майола, весело изкарване, хубав цвят коса!

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 21:18 от mimi.7299

# 249
  • Mediterraneo
Без да искам да обидя някого, за мен върхът на кича и абсурда е тениска на анимационен герой на зряла жена. Абсолютно всичко друго приемам, но от това се потрисам редовно, не знам дори защо точно.  Смешно ми е, нелепо и неприятно да гледам такива изпълнения. А е масово тук, сега започват да вадят тениските, ум да ти зайде. И едно клинче към тениската, пушка!

# 250
Мими, глитери ли виждам?
Тарти, аз тениска с анимационен герой никога не съм имала. И на дъщеря ми не съм купувала.
mtz, много сте хубави! Heart Eyes

# 251
  • Mediterraneo
Mtz, прекрасни сте!
Аз и като млада не съм носила тениски с анимационни герои, то и нямаше, де. Много носех на групи разни( на Нирвана ми бяха предимно, Депеш, Гънс, РХЧП), вече нямам нищо останало и не си купувам такива, та добавям и тях в останалия в миналото ми стил.

# 252
Мими, глитери ли виждам?
Глитери, глитери, толкова ми е апатично напоследък, че ми се искаше да ми блесне малко!
ММ също би харесал твоят лак!  Wink
Имам пижама с Бамби! 😆
Тениски почти не нося...най нелюбими са ми с надписи и състави! Ако ми намерите с Кърт Кобейн обаче обещавам да я сложа! Wink
При нас в Бс ще идва Лени Кравиц, още се чудя дали да не отидем?

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 22:07 от mimi.7299

# 253
  • Бургас/Пз
Имам тениска с Алиса в страната на чудесата и много си я обичам. Стои страхотно с всякакви дънки и много пъти е проявяван интерес към нея и са ме питали от къде е Simple Smile Аз лично не виждам какво абсурдно има в нея и как би могла да доведе до неприятно възприятие в околните. Явно не съм срещнала Тарталета 🙈
Така че, ако е възможно , може ли без генерални обобщения и заключения  какво е върхът на кича и абсурда или поне да се добавят думите  “за мен” .
Аз лично  се потрисам от излезли телеса над дънките , виждащи се на голо или подаващи се баджаци от късите панталони, или най -ужасното подаващи се прашки от плитки дънки.

# 254
  • Mediterraneo
Аз имам с Мини Маус пижама. И такава на бутилки с вино и чаши. Ама не говорим за пижами. И розови гащи имам, черни на малки панделки и червени точки, но не си ги показвам на никого.
Ани, предлагам да се четем, вместо да се засягаме. Думичките ги има в поста ми. ЗА МЕН, много ясно, че за мен са върха на кича. Написала съм го и преди това.

Общи условия

Активация на акаунт