Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 846
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 135
Боже, вместо да спите вие пишете ли, пишете. Grinning
Тути, теб съм виждала веднъж от командировка в хотел. Отиди спретнато и приветливо облечена. Не знаем за каква позиция се явяваш, но при вички положения спокойствието и увереността са по важни от това, което си облякла. Само не отивай с дънки, но мисля, че при твоя стил на обличане няма такава вероятност. Прекалено ярки дрехи също не е добър вариант.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 07:20 от mimi.7299

# 136
  • София
Искам розова Гес! Искам, искам, ама още не съм я купила.

# 137
Роки, къде се губиш? Гес, чанта ли, да я покажеш после.

# 138
  • София
Нещо много работя.

# 139
Tuty, не е насочено към теб. 🤗Ти просто попита и момичета отговарят. Мисля даже, че ще ти е полезно да чуеш всяко мнение. Никога не знаеш кой ще бъде на отсрещната страна и как ще мисли.
Хората и магазините да не отива на работа в модната индустрия. Там следят тези неща и ще могат да разпознаят кое от къде е.
Ако сте попадали на видеа на две дами едната облечена с маркови дрехи, а другата не. Ами доста често хората се затрудняват да кажат кое е имитацията. Трябва от близо да станеш и гледаш, а тя на интервю ли ще ходи или на да я сканират.

Да питам някой виждал ли е на живо тази рокля?
https://www.zara.com/it/en/share/-p02183060.html?v1=352553564&ut … =red_social_movil
Хареса ми и от четири, пет дни я дебна  да ми пратят мейл,че е налична и е разпродадена в три държави. Коя ли известна личност в облече, та се разпродаде така. Спомням си обеците на Кейт Мидълтън от кое официално събитие съм забравила беше с обеци на Зара и се разкупиха на мига.
Летисия Ортис често се облича от Зара.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 08:10 от cloè

# 140
  • Пловдив
По въпроса за облеклото по интервюта винаги съм се старала да изглеждам добре облечена, но със семпъл грим и бижута, за да не бият много на очи и да не изглеждам прекалено много нагласена. Може и да не ми е правилна логиката, но отиваш някъде, за да работиш, а не да си разхождаш новите дрехи и наистина човек не знае интервюиращия с каква нагласа ще е.

# 141
  • Пловдив
Момичета, не мога да ви изчета, но съм в Рим и градът е все така прекрасен. Малко витрини от мен.  Доста озадачена се мотах пред витрината на Диор. Вие  ще прецените дали само аз така си мисля, но не бих облякла някои неща.

# 142
  • София
На интервю въобще не се глася специално повече. Отивам в обичайния ми смарт кежуал стил, в който бих отишла на работа. Риза и дънки, сако и дънки, костюм, но с тениска.

# 143
  • Бургас

Забелязвам този вид басти, преди не съм ги виждала.Добре са помислили за коремчетата от премено -то Smiley

# 144
  • София
Тути, хубаво е да си с дрехи, които не ги мислиш и са ти удобни, освен че са обрани откъм стил. Хубаво сако, пола, свеж грим и удобни обувки.

На мен последната визия на Диор много ми харесва Simple Smile. Полата също.

Момичета, ако сте се засилили да купувате новата слънцезащита на Авен - НЕ купувайте тонираната. Ужасно кретенски тъмно бежаво жълтеникав цвят, който се влачи по лицето ти като жълтък. Днес приличам на "хубавелка" от начални 2000, която е прекалила със солариума и е избрала грозен жълт ФДТ.
Иначе е хубава откъм състав и лекота. Слава богу, има и безцветен вариант.
Имам точно 3 техни тонирани в тъмната гама слънцезащити, които надали ще успея да износя, когато съм по-мургава, защото такава съм 2-3 месеца в годината. Надявам се да не променят B-Protect, че тогава вече ще скърбя безкрайно.

# 145
Зависи каква е професията и позицията, за която се кандидатства.
Това е абсолютно вярно.
Тути, пожелавам ти успех на интервюто!
Аз обаче ще се върна на любимата ми тема: не можем на 45 да се обличаме като на 18. Ами тя младостта придава съвсем различен облик на всяка дреха. Тук виждаме много дами с дънки, тениски, разноцветни рокли, обувки или сандали. На 18 носех кожено яке, нося го и на 55. На 18 носех пуловер с чино панталон, нося ги и сега. На 18 носех кецове, нося ги и сега. По скоро след определена възраст включваме детайли, които на 18 не сме харесвали - шапки, шалове, чанти. Интересно ми е коя е драхата, която сте носили на 18, а сега не бихте?

# 146
  • София
Всяка пролет се хвърлям на тонирана слънцезащита и само си хвърлям парите. Добре, че имам два вида бяла за лице и мога да си я съчетавам с моите фдт.

Не помня бабиното какво съм носила на 18. На 28 носех кроп топове и ниска талия, сега шкембака не бих го показала.

# 147
На мен също ми хареса панталона с ризата. Полата и чантата от първата снимка са по вкуса ми. Сакото и ризата бих носила, но по отделно. Обаче обувките не са мои и това е.

Забравих да напиша, че на 23.04 Манго излиза с колекция в колаборация с Виктория Бекъм. Ще е налична онлайн или в избрани физически магазини.

# 148
  • София
Моите 18 бяха в Прехода, майка ни гледаше сама с брат ни, а като студентка поработвах колкото за джобни и почивка през лятото. Нямаше кой знае какво по магазините. Така че дрехите като разнообразие на моделите бяха кът. Макар че винаги се е държало на качество и от наистина малка имам изграден вкус към материите.
Може би сега наваксвам и нося това, което не съм могла на 18 Wink

# 149
  • France
Кроп топ. Минижуп. Много ниска талия.

Заради ЕГН-то се записах в тази тема. Усещам, че се променям. Малко тук, малко там и имам нужда от помощ, от критично око за да подновя стила ми. Нещо като втори пубертет.

Общи условия

Активация на акаунт