Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 835
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 330
Привет момичета,

Сникърси и чорапогащник е съвсем добре, особено на тази снимка, всичко е до съчетание:)

Блузки с анимации си имам, малкия им се радва много, но ги нося вкъщи. В самолет анцунг е даже препоръчително при 7-8 часов полет, летяла съм и с дънки, не е приятно да те стискат толкова часове.

Аз се вдъхнових от разговорите за отминалите 18 и за ярките дрехи, отворих гардероба и днес се съчетах съвсем “неприемливо” за възрастта Simple Smile

Слънчев уикенд ви желая!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 15:18 от Mimy8809

# 331
Днес се наплесках с тонираната Биодерма, не се харесах, като мумия съм.
Косата ми е ужасна форма и почвам сериозно да си мисля дали искам дълга коса.
Започвам да заприличвам на това...и преди съм я качвала! Обиците са папагалските, които споменах вчера! 🤣

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 19:44 от mimi.7299

# 332
  • France
Мими, в момента тази прическа и обици излизат наново на мода

# 333
Мими, в момента тази прическа и обици излизат наново на мода
Пази боже...вече не искам... 🤣

# 334
Mimi, аз я искам.Такива обици винаги съм харесвала.

# 335
  • В заешката дупка
Копче, 2005 се регистрирах, но четях от 2004. И на мен твоя ник нищо не ми говореше до скоро, нито знаех, че си била модератор. Но аз в Красива мама (нали нещо такова беше в началото) не съм писала, нито надничала дори. В отчетни/наборни също не съм писала. Пишех в Кърмаческия. Даже съм превеждала 1-2 статии за Библиотеката там. Бу беше модератор, Хедра много полезна и други момичета помня. След това в Нашите деца и други общи форуми прописах, Клюкарника и т.н. Имала съм периоди на по-голяма и по-слаба активност.

# 336
Philomena, много е добре 😍

Нося сникърси и чорапогащи. Включително и с плътни чорапогащници. Сникърси като на Мими8809 (супер са, любими 😍), тези от вчерашната ми снимка, имах едни тъмнозелени конвърси които носех с черен плътен чорапогащник и черна тясна рокля от плътно трико до под коляното.
Не разбирам каква е логиката да е стилно чорапогащник с някакви обувки, а със сникърси да не е ок.
Сникърсите последните години се носят с всичко, не са само на стадиони и във фитнеси.

Мими7299, много ми харесва прическата ти, давай още малко, не я подстригвай. Ще ти оформям къдриците лично 😘

На тия обици им викахме кацалки. Искам да имам, но вече по-спешълски
Скрит текст:

Мими8809, кучето?

G&B, благодаря за инфото 🌷 Приятна почивка! За никъде не бързам с парфюмите

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 13:16 от Al Georgieva

# 337

Мими7299, много ми харесва прическата ти, давай още малко, не я подстригвай. Ще ти оформям къдриците лично 😘
Шегуваш ли се... 🤣
За личното - няма да забравя! Hug

# 338
Ал, кучето си е в семейството, вече 8-ма година Simple Smile, добро, слънчево, емоционално и космато същество. Покрай него започнах да нося по-светли дрехи Simple Smile

Адаш, косата ти е върхът ! Simple Smile

# 339
И аз нося сникърси с чорапогащник.Не виждам защо да е проблем и смело си употребявам комбинацията.

# 340
Хич не се шегувам 🙂
Ти ако знаеш какви усилия ми е коствало да докарам бледо подобие на прическата ти... Специална грамота щеше да ми връчиш.

Кучето е дущица ☀️

# 341
Ал, кучето си е в семейството, вече 8-ма година Simple Smile, добро, слънчево, емоционално и космато същество.
Шпиц нали? Няма по усмихната порода от тях ❤

# 342
Магни, кръстоска между шпиц и самоед Simple Smile

# 343
12 години ме радва една такава пуканка. Много ми липсва…
Скрит текст:

Аз обикновено обличам рокля с маратонки като се стопли и след добър тен на краците. Последно като си бях у дома носих дългата дънкова пола с чорапогащи и ню баланса. И бях ок. Но по-скоро не съм фен на комбинацията.

# 344
Хубав уикенд ви пожелаваме с Кевин.
Ние ще косим тревата днес.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 18:08 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт