Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 039
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 990
  • Бургас/Пз
Ветрена, чудесна си и с широкия панталон и с червения също . Ти си от хората , на които им стои еднакво добре и спортна и елегантна визия.  Снимката с жълтия костюм си е в поста, не съм я махнала още Simple Smile

Мими, супер е с полата. Нюд или черни обувки .

Сис, чакам сакото. И не бъди толкова критична към себе си.

Майола, много хубав цвят панталон.

Пепсън, брошките цветя придават много интересен вид на всеки тоалет .

Веси, прегръдки ❤😘

Днес имам професионален празник и съм с белия костюм на Стилна жена. Колегите одобриха широкия панталон, но казаха утре да съм с рокля 😂🤣🙈

# 991
Ани, честит празник! Бъди все така прекрасна! Днес е ден на Конституцията и празник на юристите! 🥰

# 992
  • тук-там
Магни, тази рокля ще ти стои перфектно! А защо я отлагаш за следващ живот?
Ани, покажи се с белия костюм. Сигурна съм, че ти стои перфектно!
Относно талиите - това е първото, което губим с хормоналните промени. Същото и при мъжете. И става недостатъчно да си слаб. Аз фокусирам върху упражнения за тази част на тялото. И пак не ми се получава.

# 993
Ооох, mtz, колко си права, естрогеновата доминантност и ниския прогестерон трупат на корем. Sob
Нашите юристи носят бонбони, ама аз НЕ ям. Grinning

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 11:33 от mimi.7299

# 994
Магни, роклята е красива и ще ти стои.
Сутринта ми излезна полет до Малта на никаква цена, то повече пари ми трябват за бензин до Бургас Grinning и си казвам "Магни е там", но бързичко се върнах в реалността и дисциплинирано се разработих.

Ветрена, много хубав вид така. Тия широки панталони в светъл цвят така да ми харесват на други дами, а аз накрая слагам в черно или тъмно цветно и съм файн.

Мими, ризата с кожената пола е чудна. Много ми харесват тигри и леопарди съчетани с различно от черно.

на Ани честит празник!

С удоволствие разгледах снимките на Агентката, змията май е изяла нещо.

Хубава гледка към Родопите, липсва ми планината.

# 995

С удоволствие разгледах снимките на Агентката, змията май е изяла нещо.

Според мен е с триъгълна глава, но светкавицата размива и не мога дори да предположа какъв вид е! Само лоши работи съм чувала за змиите с триъгълни глави.... отровни са!

# 996
ами тя (Змията) е в чудесен жълт цвят, малко като неонов маркер Grinning
Cape Cobra мисля
такъв цвят чанта искам за лятото, че със змията на герданче  е трябвало да почна с музикалните уроци като малка

# 997
ами тя (Змията) е в чудесен жълт цвят, малко като неонов маркер Grinning
Cape Cobra мисля
такъв цвят чанта искам за лятото, че със змията на герданче  е трябвало да почна с музикалните уроци като малка
Кобра не, на кобрата разширението продължава и надолу като пелерина! Пеперудата е нощно пауново око!

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 11:55 от mimi.7299

# 998
Зара:

Радвам се, че
пак да на мода принтовете.Аз ги обичам, знаете Simple Smile
Много ме е яд за една великолепна ленена пола в леопардов принт, която бях дала на майка ми да занесе за корекция, тя разбрала, че няма да я нося и кой знае какво бе направила с нея.

# 999
ДХЗ, тази рокля я видях и пипнах вчера в Зара, много е красива, вискозата е финна, но иска деколте Kissing Heart

Не знам Мими, не ги разбирам много змиите.

# 1 000
ДХЗ, тази рокля я видях и пипнах вчера в Зара, много е красива, вискозата е финна, но иска деколте Kissing Heart

Не знам Мими, не ги разбирам много змиите.
Аз ги разбирам, ама българските! Все пак 8 милиона видове има на света, не мога да знам всяка животинка на тази планета. Joy

# 1 001
Жълта палмова отровница е змията. Simple Smile
Обичам леопардов принт. Тези, които имам, съчетавам с черно. Цветовете, разбира се, са по-ярки в действителност.
Скрит текст:

# 1 002
Едно от най-хубавите ми запознаства е покрай една убита змия в Пирин (горката змия Sad
Кощерица (ивичест смок), вписана в Червената книга и често бъркана с отровна заради окраската ѝ.

HM излизат с колекция rokh H&M
Харесва ми, но  малко-малко цените ми идват в повече

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 12:18 от Al Georgieva

# 1 003
Magni, сега видях, че ще ви в Гърция през май. Надявам се да е пристигнала при теб доста преди това Wink
Змиите ме стресират дори на снимка, но разгледах с удоволствие всичко останало.

# 1 004
  • София
Копче и Агент наслаждавайте се на пътешествията.
Чудни снимки и визии видях, сложих ви по едно палче.
Честит професионален празник Ани!

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 08:06 от asa

Общи условия

Активация на акаунт