Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 032
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Много сте хубави и супер идейни рокли показвате!
Леопардовите шарки ги открих на 41 години и сега нямам спирачки. Имам какво ли не леопардово. Идеята е да се комбинира със семпли други дрехи, умерен грим и прическа и ако жената има цялостно непредизвикателно излъчване може да е много класно и красиво.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 15:47 от Harpalike

# 1 021
И моят лимит се изчерпа точно преди поста на Пинк.
Аз съм за сини обувки също на тази красива зелена рокля на Бени.
Честит празник на Ани, Змия ( нашата, не жълтата), Бени и останалите момичета които са в същото поприще.
Аса, много хубаво момиче си!
А защо не нося елегантни рокли в ежедневието? Защото харесвам, но не се усещам достатъчно дама за тях. По семпли и за повод ми се намират.
Ал, хайде другия път не бъди толкова дисциплинирана 🤗

# 1 022
За животинските принтове съм с големи резерви за себе си. Проблемът ми дори не е толкова естетически, колкото етичен така да се каже. По някакъв начин, въпреки, че нямат нищо общо с тормоз над красиви диви животни ми е неприятно да ги нося... Единствено в някакъв силно стилизиран вариант или в абсолютно нереалистичен десен мога да ги понеса. Така се сдобих от on-line поръчка с дълга пола, която си мислех, че е на някакви неясно дефинирани петна, която се оказа анималистична. Ами нося си я Simple Smile.
Честит професионален празник на юристите!

# 1 023
  • София
Чета ви и аха да се включа и вие сте изписали още толкова много,че изпускам нишката.
Успях обаче да видя жълтия костюм на Ани и ми харесва.Нямам жълти дрехи,но ми допадат на други хора.Май трябва да се поправя.Харесала съм си жълта чанта на Зарена.Що пък не за лятото!
Имам няколко нови придобивки,като някои от тях тепърва очаквам.
Тези обувки са за прословутия гащеризон,който показах.Седят сравнително добре заедно и цветово и стилово.Някак и двете неща са нежни.А обувките макар и на ток са удобни.
Скрит текст:
Очаквам и същите в черно.Бяха на много добра цена в обувки.бг до неделя.Ще преценя дали да ги задържа
Скрит текст:
А тези са класически черни обувки,дано са ми удобни!Пак от обувки.бг.
Скрит текст:
Днес са ми изпратил мейл,че поръчката ще се забави.Най-вероятно няма номера,да видим дали въобще ще получа нещо.

# 1 024
Али, тези на Тамарис са много красиви и аз ги гледах, смятам, че ще са удобни. Много ми харесва изрязаното отстрани, ама не смея, че лопатите ще преливат! Weary
Пинк, чак се изчервих от комплиментите! Hug Как да пропуснем сантиметър от нас...всеки мм е важен на 1.62! Wink
ПП Забравих да пиша честит професионален празник и на Змийчката!

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 16:27 от mimi.7299

# 1 025
Копче, Кенийската рокля е супер Green Heart (:green_with_envy_heart: ), ще трябва да я вземеш. Smile Приятни приключения, прекрасни сте!

Мими, отлично съчетание плюс аксесоарите! Heart Eyes

Сиска, много сте стилни. Леопардовия принт и съчетанието е превъзходно. Purple Heart На теб всичко ми харесва как стои и не разбирам и аз като другите къде ги виждаш тия излишни кг, няма нищо излишно по теб.

МагниМ, много си красива и стройна с късата рокля с принта! Heart Eyes Но тези рамки на очилата have got to go. И купувай тази дългата рокля, за да я носиш СЕГА! Вече я виждам на теб с червеното кожено яке от MNG отгоре и тези черните ботички. Heart В Малта няма ли бугинвилии?  Или Солунските са по-по-най? Sweat Smile

Ани, видях те в друга тема с един ленен костюм, в който също много ми хареса. Heart Eyes

ЧеКа, щом съм с дълги крака, веднага те черпя едно prosecco. Hug

Харесва ми, че повечето американски брандове имат Tall, Regular и Petite, което в пъти улеснява намирането на точен размер.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 20:49 от anne-marie

# 1 026
Ани, има бугенвилии и още как. Аз самата отглеждам пет на покрива.

Но чуждата трева е винаги по-зелена.
Ти обаче сега ме замисли. Роклята е от Некст и предложената от теб визия е много моя.

# 1 027
Magni, ама разбира се че ще ти стои. Носиш сега, живеем сега Flowers Hibiscus (това цветенце почти като бугенвилията ти на цвят)
Твоята я намерих  в Некст още като я качи, много ми хареса, и още една си харесах https://www.nextdirect.com/bg/en/style/su091220/q89182#q89182

Ан Мари, каква си слънчева зад това просеко Nature Sunny

на Аса ми хареса роклята на теменужки

Мими, чаровнице, разсмя ме със снимането и ръста.

Кенийската рокля показана от Копче и на мен много ми хареса

Сиска е пърфект. Излишните килограми са сянка от миналото предполагам.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 17:28 от Al Georgieva

# 1 028
  • Бургас/Пз
Ан Мари, благодаря за синия костюм. Аз и тук го бях показала . Оказа се удобно и добро попадение.

Агент , с какъв телефон снимаш??? Хич не се извинявай, страхотни са снимките.

Пинк, ще се разходя да видя дали случайно тази пола няма да е има в магазина. И за бодито също . Ризата много ми хареса. Искам да те видя и с панталонките.

Аз пробвах някои от визиите с дългата пола. Обаче моята си е дълга до глезените . Пробвах и вариант да я вдигна и сега се чудя дали да я скъся.
Оказа се , че нямам нито една чисто черна тенискa….😳

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 23:02 от ani_d

# 1 029
вариантът с бяла тениска ми харесва повече
с черна- може би не е точно този тип тениска
3/4 или как се нарича calf length? също ми харесва повече, отколкото до глезените
и аз търся точната черна тениска

темата е много свежа, и много полезна Flowers Hibiscus

# 1 030
Ани с бялата тениска е много добре. Не я скъсявай. На моделите не е плисе, а твоята е и скъсена дава ширина настрани! И с чисто черна без надписи пак ще е добре.

# 1 031
Ани, полата бих я скъсила. Мисля ти е дълга.
за отгоре черно, варианти
черна тениска 1
черна тениска 2
черен топ

С бяла тениска и гуменки ми харесва Simple Smile

Ти и преди беше писала, че нямаш нито една черна тениска.....направо невероятно ми прозвуча, но забравих да пиша
Скрит текст:
странно ми е - с моята колекция черни тениски и колекция бели тениски Grinning

# 1 032
  • Пловдив
С бялата тениска, но скъсена пола, според мен е топ.

# 1 033
С бялата тениска и не я скъсявай... И лекичко я вдигни на талията, на тази снимка все едно горния край на колана започва от долната част на талията Thinking Ама и аз как го обяснииииих...
Ани, вдигния я 2-3 см нагоре и всичко ще е точно Wink

Или с някоя от показаните от Ал (първите две харесвам аз), но не с бели сникърси, а с балеринки или токче Simple Smile

# 1 034
  • Sofia
Ти и преди беше писала, че нямаш нито една черна тениска.....направо невероятно ми прозвуча, но забравих да пиша
Скрит текст:
странно ми е - с моята колекция черни тениски и колекция бели тениски Grinning
Да не казвам аз как нямам, не съм и имала Smiley

Общи условия

Активация на акаунт