Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 032
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 065
Копче, вие сте на Cap Malheureux -  Нещастен кап.
Противно на всичко, пожелавам ви много щастливи моменти Simple Smile

# 1 066
  • София
Ето! Знаех си, че има причина за промяната в полета ни на връщане! Sunglasses
Шегата настрана, но промяната засяга нашият приятел и него го пренасочват с полет от Найроби, дори за следващият ден. Много неприятно! Дойдохме заедно, а ще трябва да се разделим по пътя накрая. UnamusedОсвен това, ще го оставят 12 часа на летището в Найроби….до полетът за Европа на следващата сутрин в 9 за Лондон. Той си купи билета по късно, за да се присъедини към нас и е на отделен билет….

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 21:20 от kopche

# 1 067
Ali, бих избрала златиста, сребриста или цветна -иста чантичка съобразена с бижутата. Обувките са финни, остри и ще стоят прекрасно на гащеризона.

Копче, как ухае франджипанито? Мерси за репортажа 😘
И на теб добре ти се отразяват пътешествията, грееш 🙂

Галдучо, мини преди обяд да пробваш, на мен вторите много ми харесват. Фешън са, харесвам по-нестандартни обувки. И аз знам ММ какво ще каже като ги види 🙃

За дължината на пола/рокля от този вид, мнението ми е или да е дълга*дълга, или до средата на прасеца/под коляното.
До над глезена е никаква дължина и е хубава само с токчета, но те токчетата и едни стандартни изчистени дънки ги правят да изглеждат уау.

И аз искам да пия кафе на терасата на Магни 🌸

# 1 068
Ани, полата е много хубава, но с тия гуменки - не. Виж, като смени обувката и тотално различно и готино стана! Heart Eyes И със сандали също ще стои по-добре.
Магни, и на мен много ми харесва терасата ти! Animal Heart Eyes Cat
Съни, започваш да ми ставаш симпатична и за теб имам едно коктейлче. Tropical Drink Flowers Lemon

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 13:45 от anne-marie

# 1 069
  • София
Благодаря ти, Ал!
Ето го франджипанито! Ухае на сладко и вкусно! Страхотно е!

Видях го и в розово. Разбирам, защо понякога парфюмите с франджипани стават непоносими. Лесно може да се прекали със сладостта и да започне да се превръща в синтетична такава. Като евтина есенция. Както е о при жасмина, всъщност.

# 1 070
  • Бургас
Съни, започваш да ми ставаш симпатична
Anne-marie, ако видиш как се гмуркам, ще си върнеш думите назад Smile, ама за коктейлите може и да си паснем Wink

# 1 071
  • тук-там
Копче, препоръчвам Black river Gorges National Park, както и Шамарел. Има и много впечатляваща чаена плантация, но трябва да проверя как се казваше. В едната от ваканциите си бяхме във Флик ен Флак. Най-много се изкефихме обаче на частна вила и кола, както сте вие сега. Най-зеленият остров, който съм виждала!
Ние от 33 градуса в Сърбия, днес пристигнахме на 3 градуса в Оточек, Словения. Шантаво време.
Поздрав от сутрешния Нови Сад и Сава:

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 10:02 от mtz

# 1 072
  • Велико Търново
Честит празник на всички, които имат повод!
Змия, много се радвам, че всичко с майка ти е наред!От здравето по-важно няма!
Ани, много ти е добре полата с равни обувки, и с ток.Има нещо, което, обаче не ме кара да възкликна.
Днес се облякох с един панталон, който не ми прави комплимент на краката, обаче толкова ми хареса как го съчетах, че затворих очите и излязох.Сложих си лак червилото на Диор в 13.00 и втората снимка е в 20.40 след като съм изпила литър вода и 5 кафета.Другият бял панталон също няма да ми седи както искам, обаче то не може да тренирам като звяр и да ям също като такъв, но това е положението.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Копче, много си хубава и свежа!Приятна почивка и ни радвай със снимки.Скочих преди 10 години.Уникално е!
Аса, имаш много хубава фигура.За тънки крайници доста неща бих направила.
Ветрена, чудна си!
Ал, с теб нали щяхме само в диетичния и спортен подфорум да четем!?Същност поръчах поредното червено лимитирано червило на Шанел.Тази дума"лимитирано" просто ми действа като бустер.Днес ми прескочи сърцето и по една чанта Фурла, но бързо затворих.Ще ям чанти пред някой контейнер, ако не се спра.
Али, аз такъв цвят обувки/ако правилно виждам цвета/ ги бях съчетала с бяла чанта.
Скрит текст:
mtz, прелест си!
Връщам се да дочитам и ще ме прощавате, ако съм пропуснала някой!

# 1 073
Ани, колкото сме тук, толкова и различни мнения ще прочетеш.

Според мен, дължината трябва да ти е, не трябва, а ще е по-добре, ако е между глезена и средата на прасеца. За да е дълга полата до долу, трябва да е друга кройката.
Точно плисе до земята и си представям едни дами от махалата с чехли и терлички.
Принта си подхожда и с черни, и бели, червени и бежови тениски и ризи, може халтер топ.
Откъм обувки-лоуфъри, балеринки, токчета, сникърси, сандали...
И аз нямам много черни тениски, гледам да имам поне две, изчистени. Много бързо избеляват черните, бели имам много, но не са чисто бели, а все ще има надпис или картинка.

ДХЗ, обещавам да потърся и аз такава рокля. За кръщенето ли ще е?

Али, обувките ти са много нежни и елегантни.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 22:20 от Pink Dress

# 1 074
снимки 4 и 5 ми харесва дължината

Мтз, чудна си. Малко хамалеон си в дрехи и прически.

Сиска, с белия панталон си уау, килограмите са ти точни.

# 1 075
Чакам някой да пише след мен, обаче никой, а докато съм писала Сиска и mtz са писали.. разкошни сте момичета!
Белия панталон и синята риза Сиска в десетката!
Mtz-също 10!

Копче, каква газела си уловила! Искам нейното тяло и осанка!

Готино да ти е!

# 1 076
  • тук-там
Ал, хамелеон ми звучи като комплимент Simple Smile
Забравих да напиша на Ани, че също съм за скъсяване на полата. Застава по-добре!
На Сиска се възхищавам на страхотния стил и особено съчетаването на широки шик панталони!
Ан-Мари е в перфектна форма! Май е време да се запиша на гмуркане Wink

# 1 077
  • В заешката дупка
Ани, на кръста ли ти е полата? Може ли да се вдигне малко? На мен пропорциите нещо са ми криви когато си с маратонки и тениска. Горната част на торса изглежда удължен. Тениската да е изцяло запасана, а полата малко по-нагоре ми се струва. (Също и да не е бяла тениска и бели маратонки - накъсва се така визията.) Иначе токчетата удължават долната част и се оправят пропорциите, и затова изглежда по-добре.

Леопардовите шарки ги гледам от години и не мога да се накарам да сложа такова нещо.  Явно не е за мен просто. Имам един шал подарен, може да се пробвам с него първо.

Силвър, то все от някъде се почва. Simple Smile  Аз - точно от шал. И не че имам много дрехи с леопардов принт, напротив, само още една жилетка/палто, но започнах да гледам с други очи на тази шарка. Преди и аз имах предразсъдъци. Пола или панталон не знам дали някога ще си взема, но заглеждам обувки и чанти. Преди време дори за малко да си взема една, но ми я отмъкнаха под носа.

Освен шала, ето това имам:

# 1 078
И друго ми направи впечатление, че двете сте широко усмихнати. А какво краси най -много човека? Усмивката.
Тръгвам да правя зъби аз.

Сиска, червилото ти е уникално, но ти си и имаш и устни за него.
Бе прекрасна си! ❤️

# 1 079
  • Бургас/Пз
Благодаря ви , момичета , страничния поглед наистина върши страхотна работа .
Пинк, запазвам си визиите , много ми харесаха.
Копче, неприятно е това с пътуването , но пък ти изглеждаш страхотно Simple Smile
Сис
Всички сте страхотни!
 Чека, на кръста е . Истината е , че просто снимката е супер статична и огледалото ми е в никаква височина. При движение наистина стои по друг начин.
Али, благодаря ти. Ще го имам предвид . Моля те дай линк към обувките, с които си на снимката 😘

Р.р 😂😂 Върти ми се една идея да изгладя плисетата , много ме дразнят, по-зле не може да стане, освен да стои и следващите 5 години в гардероба. Наистина я имам от пет години и нито веднъж не съм я обличала. Купих я за едно тематично парти, на което не отидох , защото се разболях и така си стои в гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт