Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 014
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 080
Пинки, за кръщенето, да.Искам рокля, която после да мога да обличам.Харесах и това, но не е налично:
https://beflame.bg/product/damski-gashterizon-lora-v-bejovo

# 1 081
  • В заешката дупка
Да, и на мен позата и ъгъла при снимане ми играят често номера. Уж се харесвам като се видя в огледалото, а като си направя снимка - не изглежда добре.

# 1 082
Наистина много разнопосочни мнения получи Ани. Аз я харесах с черна тениска, кожено яке и без да скъсява полата - не с токчета. Ани, аз съм носила дреха с компромис само за да не стои в гардероба. Моят съвет е да я подариш и да си купиш нова.
Копче, Ал, Мими и всички момичета, просто е - билет до Малта, аз ще се зарадвам на всяка от вас и не само ще пием просеко на покрива ( защото не е тераса), но и ще ви закича с по едно или повече цветчета от франджипани. И розово имам. И ще обсъдим всички възможни идеи за рокли, дънки и каквото ни е на сърцето.

Скрит текст:

mtz, грееш на тази снимка! Heart Eyes
ДХЗ, помня как откри онази невероятна рокля на цветя за сватбата. И сега ще намериш твоята. Нямам търпение да видя каква ще е.

# 1 083
То си е изкуство да се снимаме добре. На мен хич не ми се получава, но тийнката е много добра;)
Всички ви видях и лайкнах, докъдето даде форумът, страхотни сте!

# 1 084
Не успявам да следвам темата, докато прочета 30 отговора, още 30.
Ще пиша каквото запомних и каквото видях.
Копче - екзотика, палми, море, красиви пейзажи, хубаво семейство.
Агент - перфекционист, за мен твоите снимки са на професионално ниво, аз съм лаик фотограф разбира се, но снимки с такива детайлна прецизност, като твоите, съм виждала на изложби.
Сиска, ти грееш и си много грацилна, за какви дебелини говориш не знам, структурата ти е деликатна и нежна. Даваш ми идея за червило, ще си купя.
Магни, пробвай да носиш и дълго, убедена съм, че ще ти стои добре, както и късото и всичко, тялото ти е супер.
Ани, Пинк е права, колкото хора толкова мнения. За мен оригиналната дължина на полата е много добра, стои ти чудесно, линията с тази дължина е много хубава. Аз съм за съчетанието от първите снимки - бяла тениска, полата както си е, белите маратонки, с черна тениска също е добре. Коланът се скрива като леко извадиш тениската над него. Според мен нищо не променяй, заспива ти така.
Весена - много ми хареса, с червения панталон и белите маратонки, позата, визията, чудна снимка.
mtz, много харесах и твоята визия, излъчване, фигура - всичко.
Аса, хубава рокля на хубава жена, много ми хареса.
Не мога да допиша, все нови и нови постове, спирам дотук и отивам да ям.

# 1 085
Здравейте!
Лятото идва и с него новия ми ужас - триещите се в горната си част бутчета. От скоро ми е и не знаех за този "разкош". То това боляло бе хора!
Някой с работещи хакове? Пробвала съм с бебешка пудра, но неудобството е, че иска много често подновяване, а извън къщи няма как. Може би някакви къси дишащи хлъзгави клинчета? Ако някой е купил нещо успешно, моля, нека сподели!  Толкова много обичам рокли и панталонки с ниско дъно. Чувала съм за отрязан чорапогащник, той пък се навивал на ролка. Не гоня толкова намаляване на обема и отпуснатата зона, за съжаление се появиха /48 г скарана със спорта/, а по-скоро приплъзване.
Един крем имат в Декатлон против протриване. Работи перфектно в жегата миналото лято и с рокля... Като видя как се казваше, ще пиша пак Hands V

# 1 086
Sweta, аз имам и нося всякакви дължини рокли. Споделяла съм. Но не са елегантни като на Сиска и Пинк(примерно). Като цяло моят стил е липса на такъв Grinning А от три години четейки ви експериментирам все по-често. Откривам се на зряла възраст 😂

# 1 087
Магни, мен да не ме забрави за терасата? Hug Kissing Heart
А, нямаш стил! Нали казахме, че всяка от нас има.
Благодарение на темата и аз се повлиявям, учим се една от друга, крадем идеи, обменяме и споделяме своите виждания..
А, да. Аса бе с хубава рокля на цветя.

# 1 088
  • Sofia
Страхотни дами видях! Ветрена, Магни, Ани, Сиска, Mtz, Копче... толкова запомних докато изчета 10 стр.
Честит празник,  Ани! Подсети ме да поздравя и мъжа ми.

Леопардовите шарки ги открих на 41 години и сега нямам спирачки. Имам какво ли не леопардово. Идеята е да се комбинира със семпли други дрехи, умерен грим и прическа и ако жената има цялостно непредизвикателно излъчване може да е много класно и красиво.

Много добре формулирано. Затова нямам нищо леопардово в гардероба.  Само една копринена риза със змийски принт, но той ми подхожда. Stuck Out Tongue Winking Eye

Копче,  любимата на големия ми син живее на остров близо до вас. Grinning

# 1 089
Пинки, как изобщо си го помисли ❤
Много ли е рано да ти пожелая честит рожден ден? Да си много, много здрава! Все така прекрасна, обичаща и обичана. Всички цветя на света бих ти подарила от сърце! ❤

# 1 090
Магни, ти си имаш стил, помня те от преди. Може да е по различен, но е стил и на мен ми харесва. И аз започнах да експериментирам, от преди темата всъщност, но после и тя ми повлия. Ами доволна съм от експеримента, създава ми настроение.

# 1 091
Тя цялата тема е настроение. Как да не се съглася с теб. Много се радвам, че отново си тук!

# 1 092
Благодаря ти Магни Flowers Hibiscus. И да, много приятна е станала темата.

# 1 093
Нареждам се на опашката за терасата на Магни. Била съм в Малта, хареса ми, ще повторя някой ден.

# 1 094
Сърдечно ти благодаря, Магни!  Kissing Heart
След половин час е.

Общи условия

Активация на акаунт