Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 806
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Велико Търново
Добро утро!Ние продаваме течен витамин Е, ако е такъв и аз още днес ще купя.
Майола, много са хубави адидаските.
Ани, ще ще се връщам да гледам обувките и съм сигурна, че ще намериш твоя бял панталон.
Аз завърших седмицата на две аптеки и тази я започвам така.
Магни, страхотни тоалети си нагласила.Ще чакаме с нетърпение снимки.
Хубава седмица, момичета!

# 1 471
  • Бургас
И аз имам едни ампули вит.Е, които се чудя какво да правя, ще чакам и аз подробности.

# 1 472
Хора, не мога да не споделя, маската е уникална с озаряващите перли и сакурата. Много свеж и еластичен вид имам днес. За жалост ще пътувам и нямам време за снимки.
Днес чакам крем за шия на Елемис и тонирана защита на Ла Рош. Оставям кларанса за града, ла роша заедно със спрея от същата марка за терен и евентуален плаж. Дано не докарам циганско лице и това лято!

# 1 473
Пенева, как не те беше срам да покажеш онази рокля, дето няма номера?! Ще я сънувам и бълнувам сега …
Изскочи сега в "Нови модели" във всички номера, без големите Wink

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1231754003.html

ПП: Уж има М, а не мога да го сложа в кошницата, S и L мога...

# 1 474
Копче, мерси  и за снимката на слънцезащитните. Видях, че има в ДМ продукти без Octocrylene , много трудно се намират.

# 1 475
Хубава седмица дами!

MarietaYo, видях полата в сайта и ми харесва. Като я гледам как е без подгъв, аз бих я взела и скъсила малко с ножицата. Не зная колко си висока, но чета че моделът е 175 см.

Харесва ми роклята в ХМ, мисля да я поръчам и да видя до къде ще ми е деколтето.
Пенева, нали няма да се сърдиш да се разхождаме с еднакви рокли?
Като филтрирах по средно дълги рокли и ми излезна една зелена рокля и се сетих за Сиска.
Такова искрящо красиво зелено отива на малко жени. Тази книга си я купих заради корицата - жената и зелената ѝ рокля
Скрит текст:
и ето зелената рокля в ХМ https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1223537002.html
и ето една ленена която ме изкушава https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1216689003.html но не е толкова хубава като новата ленена на Ани

MagniМ, да покажеш снимки

Копче, и при теб дъждовно.
Sundance 30spf ще вземем да пробваме. Клеми също ги похвали

# 1 476
На мен S ще ми е малка, а Л голяма (нищо, че модела е с паднали рамене, опасявам се, че гайките за колана ще са ми някъте на таза, не на талията Thinking )
А иначе, какво ни пречи да сме с еднакви рокли, тя на всяка стои различно Blush

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 10:37 от peneva_a

# 1 477
  • София
Аз имам Sundance 30spf за лице. Ползвам го в облачните дни като бягам сутрин и за деколте през деня.
Прилича доста на корейските слънцезащити - не лепне, озарява и бързо попива и я купих на някаква смешна цена от 8 лева. Не се разбира много добре с някои продукти от рутината като недостатък и може да стане на парцали. Разбира се, не е за сериозно слънце.

# 1 478
Пенева, на теб на таза, на мен ще ми е вероятно над талията.
Сутринта извадих да обличам една любима рокля и като си представих как по някое време ще почне да ме тормози шева, я върнах обратно в гардероба. Би паснала идеално на дама с ръст 163-165 см. Зарекла съм се да не купувам повече рокли на които срязването в талията ми идва високо, ако ще да са най-прекрасните на света.

Harpalike, аз за тяло я мисля. От картинката на шпрея виждам че е за спорт. Но като пишеш че е лека мисля да взема и тази за лице. ММ иска да отскочим до морето съб/нед, а на мен ми се струва още рано

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 10:31 от Al Georgieva

# 1 479
  • София
Коя е маската Мими?Прочетох за японска маска и маската на Вела, най-вероятно нещо не съм разбрала като хората.
Бях приготвила няколко нови рокли да подарявам.Снощи се присетих и някои ги пробвах.Отново ми стават,но времето не позволява да съм с тях.Отделен въпрос е,че сега вероятно не бих си ги купила.Много бързо напоследък ми се променя вкуса, което не ми харесва.
Успешна седмица!

# 1 480
На мен вкуса не ми се променя особено, все си кръжа около едни и същи модели, но някои дрехи почват да ми се струват не ок за възрастта ми.

С приятелка си говорихме да вземем да направим една гаражна разпродажба на рокли, обувки, парфюми, украшения, т.н. и всичко което съберем като средства да го дарим за кауза.

Японската маска е на Mitomo

# 1 481
Али, маската е Митомо! С перли и японска вишна. Има я в дъглас.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 11:44 от mimi.7299

# 1 482
Зарекла съм се да не купувам повече рокли на които срязването в талията ми идва високо, ако ще да са най-прекрасните на света.
И аз така. Ако нямат ряз пък най-добре, но повечето модели сега май имат. В последната, която купих има еластан, да видим как ще стои.
Ал, пропуснах да ти кажа, че май месец ме няма от 18-23. Тогава ще съм в Солун. Знам че кажеш ли, ти най-добре можеш да организираш едно идване при мен. Heart Ако пък съвпадне с 8 май, само ще се обадим да запазим повече места в кръчмата.

# 1 483
Привет!
Темата бързо върви и доста неща изпускам, но не мога да пропусна да честитя макар и с голямо закъснение РД на Pink Dress!
Pink Dress, бъди здрава и щастлива! Не те познавам, но правиш впечатление на мил и нежен човек. Да бъдем мили всички умеем стига да искаме, но нежността е нещо, което човек носи в себе като дар за другите и е толкова рядко срещана. Пожелавам ти никога да не я губиш и да ти носи само щастие! Имаш фантастичен усет за мода и талант да откриваш модни марки, вече съм ти фен Hug Съжалявам, че не се е получила химията между теб и спортния екип на Medicine. Но пък ме накара и мен да поглена към техните шаренийки, жалко че са поизчерпани вече номерата в answer Relieved

Майола Бени, с кеф да си носиш новите адидаски! Simple Smile
Ако питате мен лошото време е идеално за пазаруване онлайн. Затова вероятно направих първата си поръчка от Best Secret. И аз взех едни адидаски и открих, че лоуфърите не са точно моите обувки, но любовта ми към мокасините ръжда не хваща. Това поръчах(ей сега ще кача снимките):
Скрит текст:

А тези съм ги запазила в любими. Вижте само какви цветове.

Вие харесвате ли мокасини?
А в reserved имат много хубава линия от ленени дрехи този сезон. Набързо минах, нямах време да меря, но изглеждат много добре.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 12:20 от AnnM17

# 1 484
Аз обожавам мокасини.

Общи условия

Активация на акаунт