Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 832
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Mtz, респект! Не знаех, не - не подозирах, дори, че някой ще тръгне да изкачва тия зъбери! Simple Smile А, вие, даже сте го направили преди закуска! Гледката от върха е фантастична, предполагам.
Островът не е голям. 70 км от нашата локация до Южните плажове. 50 км е от източния до западния бряг. Видяхме от всяка страна плажовете, които бяхме планирали да посетим.
На западният бряг са повече масовите плажове, като Trou aux biches потретихме. Фин като брашно пясък и кристална вода! Дълъг -до където ти виждат очите!
Днес отново на юг бяхме до Gris-Gris.

И до южният ръб на острова

Ани, опазих кожата, дори тен нямам. Аз съм фанатик, по отношение на слънцезащитната и още сутринта излизам с 50spf на лицето.

Отделно периферията на шапката ме пази, а ако има вятър, шал върху шапката връзвам. Показвах такива снимки по назад.
Синът ми, обаче, изгоря на гърба леко, понеже смеси олио за загар със слънцезащита и олиото направи кир. Ей, затова не харесвам олиа за слънце, защото са подли! Това беше на Гарние. Слънцезащита на ДМ ползвам за тяло. Sundance. 30spf. Без забележки е!
Отсипах в травъл опаковка 100ml, преди пътуването.
Иначе, тези бебчета нося в плажната чанта винаги с нас. Стикът, в дамската чанта стои. За подновяване е идеален!

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 11:01 от kopche

# 1 456
  • София
Мариета, полата нещо не е съвсем ок като кройка. Ако й се чудиш, мисля, че по-хубава ще намериш.

# 1 457
Здравейте, прекрасни!
Малко ви изпуснах след последната луда работна седмица. Успях да видя красиви рокли, екзотични красоти и разбрах че времето се е скапало не само при мен. Надявам се да е за кратко защото не искам да променям плановете си за рд. Харесах си ресторант във Валета ( rooftop garden)

Скрит текст:
Тоалетът ми е онази черна дълга рокля от манго, искам я със сандалите с каишки - значи трябва да е топло. Чакам и един гащеризон, ако пък стане прекалено топло. 😂 както и рокля на цветя ( абсолютно повлияна от вас)

Скрит текст:

Хубава неделна вечер 🍷

# 1 458
Магни и тоалетите, и ресторанта страхотни. И аз се моля за хубаво време, дано и при теб е ок, да посрещнеш спокойно РД Hug
Аз днес понапазарувах в мола. Две маски за коса си купих - Керастаз и Вела. Лосионът е за фексиране Wink и четвърто шише Пачули Бланк започвам.

Реших да сменя саксиите на балкона със зелени и две бели висящи с прекрасни червени мушката!

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 21:29 от mimi.7299

# 1 459
  • София
Извинете, но нямам шанс да прочета всичко.
Показвам снимка на екипа и наградата за съдиите
…..

Ще ги изтрия съвсем след малко, защото има и други хора на тях.
Ако някой се интересува
https://bnr.bg/post/101980399

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 21:13 от змия

# 1 460
Змия, супер си! Hug
ПП Днес пълна програма за красота! Маската на Вела е супер, фиксиращия лосион и той. И сега лепнах и японска маска, озаряващи перли и японска вишна - сакура, MITTOMO. Еййй ще ме вкарате в правия път вие! 🤣

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 21:28 от mimi.7299

# 1 461
Мерси момичета.
Полата всъщност е тази, надолу от ханша е разкроена и удобна. На снимките наистина не стои добре. Не е много дебела. Което ми хареса.
https://www.reserved.com/bg/bg/ladies-skirt-765ap-59j
Обаче в сайта харесах и тази https://www.reserved.com/bg/bg/dankova-pola-770ap-55j но мисля, че ще ми подчертае корем. Нямаше я в магазина.
Носи ми се дълга дънкова пола.

# 1 462
Всяка дреха има различен облик в зависимост с какво е комбинирана. Разкроените дънкови имат предимство пред правите защото не очертават корем и бедра. Моята търпеливо ме чака да сваля още две кила и влиза в употреба. Следващата седмица имаме фирмена неофициална вечеря и мисля да съм с нея. Може би с фин пуловер или тениска, но със сандали (ако времето позволи) или стилето не с маратонки. Нещо такова, но без да показвам пъп.

# 1 463
  • Ямбол
Змия, дъщерята на мой приятел е със сребърен медал от това състезание, днес гледах снимки 💜. Теб не успях да те видя, обаче - респект!!
Магни, гащеризонът е мега як, представям си как ще изглежда на теб 😻

Много смотан уикенд 😅. Дъжд и вируси. Поръчах си едни адидаски и нямам търпение да дойдат.

Скрит текст:

# 1 464
  • София
Ох,Мими подсети ме,че идната седмица ще ми доставят цветя за блакона,а навън е прекрасно време за саденето им.И да исках “по-добре” не можеше да се получи.
И за мен е много смотан днешния дъждовен ден.Работа за 5 стотинки не съм свършила,освен че позачистих малко като лисицата с опашката.
Следващите дни очаквам два чифта обувки от Обувки.бг.Нещо се забавиха този път.

# 1 465
  • Бургас/Пз
Магни, нямам търпение да те видя в тази прелестна обстановка на покрива,  сияеща и грееща.

Мими, обувките са от реален магазин. Ходих до Пазарджик да видя мама и тате и ги забърсах от един магазин за бг обувки , но даже не обърнах внимание каква марка са. Като ги извадя, ще ги снимам Simple Smile
Програмата ти за красота е от до - само така ! Аз успях да се боядисам и за полегна за половин час с пачове под очите.
Да ви споделя нещо страхотно за околоочната зона. Моята след 45 нещо изведнъж се сбръчкоти. Отгоре на всичко имам и алергия , заради която не мога да ползвам повечето околоочни кремове . Много време карах с един медицински, но от скоро започнах да слагам тампони, напоени с масло витамин Е. Прелестно е. Изумена съм от ефекта . Сега почвам върху крема и шията/деколтето мажа с него и да правя масажи.
Да ви се оплача , че върнах белия гащеризон на Зара и поредния бял панталон. Утре чакам други два бели и един бежов.

# 1 466
Ани, още от предния ти пост, в който спомена, че използваш вит. Е, исках да те помоля да покажеш какъв и да питам откъде го купуваш. 🤗

# 1 467
Ани, ама ние сме си градски Hug и аз съм с родители в Пз Sunglasses

# 1 468
  • тук-там
Ани, какви са тези тампони и с какво масло са напоени?
Пенева, как не те беше срам да покажеш онази рокля, дето няма номера?! Ще я сънувам и бълнувам сега …

# 1 469
Ани, и аз чакам инфо за вит. Е! Такива неща се споделят в детайли!

Общи условия

Активация на акаунт