Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 842
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Чета ви и нещо ми прищрака да си погледна запасите от козметика.И какво мислите отхрих крем за шия и деколте.Не е отварян,но ми се струва,че е купуван отдавна.А вече не дават срок на годност на опаковките,а колко време след отварянето може да се ползва..И сега съм в чуденка да го започвам ли изобщо.
Напоследък забелязвам,че кожата на врата ми не е добре и трябва да взема по-сериозни мерки.Дали заради свалените килограми,дали заради възрастта,но определено не ми харесва.
Копче страхотни смимки съдържат постовете от ти от тази седмица.Но последната наистина е като за корица на списание.Enjoy!

# 1 441
Днес беше февруарско време в Чехия. Зимното дълго яке, шапка, чадър. НО покорихме един замък Конопище, и после бирения тур в пивоварната във Velke Popovice. Жал ми беше за бандата и вкусните сергии. Имаше свински фестивал Simple Smile , но времето го уби. Нахранихме козлетата. Нали бирата се казва Kozel…
За шия приятелка ми донесе това от Канада, но не съм редовна…

Чудя се на тази дънкова пола от Резервд

# 1 442
  • тук-там
Мариета, аз не харесвам точно този модел. Някак ми е безформен. Дълга, а без цепка. От мен цъ

# 1 443
И на мен не ми харесва полата.
Копче, благодаря за снимките. Особено в това студено време ми действат позитивно.
Ан Мари, чакам с нетърпение да разкажеш за подводното домино.
И да покаже!
Имам корейски крем за шия и деколте и го ползвам не само там. Мажа сухи устни, под очите, напукани пети...

# 1 444
Мари, дай линк да видим какъв е крема?
Мариетка полата ти стои добре, но моделът е някак странен.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 08:18 от mimi.7299

# 1 445
Ето, Мими. Леко разтеглив е. Simple Smile
https://makeup.bg/product/563656/

# 1 446
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Копче, пускай още снимки!Страхотна си!
Мариетка, като си представих полата с изчистена тениска и други обувки, съм "Да".На мен е абсурд този модел да ми е добре, но на теб ти стои много добре.
Хубав ден, момичета!Аз отивам да работя!

# 1 447
  • Sofia
Мариета, и на на мен не ми харесва как ти стои, по принцип е странен модела, не съм сигурна на кого би стоял добре - евентуално на някой много висок и кльощав. Вчера случайно бях в Зара и мерих твоя  панталон, не се харесах - М беше голям, С нямаше в светъл цвят. Но купих червен панталон, и понеже много ми хареса, снощи поръчах и в друг цвят, че го даваше наличен само онлайн.
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5% … 773866&v2=2353143

# 1 448
  • тук-там
Хубав е панталона. Червеният също! Дължината не е ли малко никаква?

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 11:44 от mtz

# 1 449
Привет мацки!

За водното домино нещо?

В магазините за платове има хастар 100% вискоза и не мисля че ще лепи, плата е хлъзгав и много приятен на тялото. Единствено че се мачка, но при комфорта за тялото съм ок с това.

През нощта като се прибирахме ми излизаше пара от устата, бях с едно ретро късо вълнено яке на Капаска и ми измръзна з…ка Joy
Скрит текст:

Витрината на М.Мара и на мен ми харесва.

Крем за шия с видим резултат при мен е Sisley Neck Cream, enriched formula. Крема е богат, попива бързо и много ми напомня като аромат Ponds от едно време.
Сега като се старая да спя по гръб и шията ми е в много по-добро състояние.
Аз също бях отслабнала и лице и деколте изглеждаха 10+ години, сега почти възстанових загубените килограми и лицето се оправи.

Мариета, полата е странна. Как ще ходиш с нея?

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 11:38 от Al Georgieva

# 1 450
Пенева, интересна е риза-роклята , ама така опъната не мога да я оценя на 100%
Ани, ето я Simple Smile тъничка лятна ризка в бяло с тъмносиньо. За моя тапишонски ръст е до долния край на коляното Wink
Скрит текст:
Снощи поръчах "сафари" роклята плюс още сума ти неща за девойката, амааааа...
В H&M бях харесала една рокля, но беше "очаквайте скоро", уж си пуснах уведомление, но е отишло в "рекламни" явно и съм го изтрила, а снощи видях, че са останали само най-големите размери. Показвам ви я, нищо че повечето сте S Wink
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1231754003.html

# 1 451
  • В заешката дупка
Ал,

Скрит текст:
И в думите ти имаше укор - върни се и се прочети.
Цвета на кожата ни показва колко дълго можем да се излагаме на слънце - колкото по-бели, толкова по-малко трябва да се показваме, хората с матова кожа могат да стоят по-дълго време безопасно и т.н.
Витамин Д може да се приема и през устата.

Знам какво съм писала, Ал. И съжалявам ако си се почувствала неприятно, но продължавам да смятам, че не си ме разбрала. Най-малкото, това че светлата кожа има нужда от по-малко слънце отколкото по-тъмната, аз изрично съм го написала!

И, да, вит. Д може да се приема през устата. Мисля всеки го знае, но не може да бъде изцяло заместител на слънцето.

Приключвам по темата. И признавам, че ми е обидно да се смята, че общите неща които пиша, са виждат като укор към някой конкретно. Но приемам, че някои са по-чувствителни по темата и оттам вероятно идва неразбирането.

# 1 452
  • Sofia
Хубав е панталона. Червеният също! Дължината не е ли малко никаква?
На мен ми е идеална дължина, все пак съм дребосък, няма нужда от скъсяване, ура😁

# 1 453
  • Бургас/Пз
Веси, много ми хареса червения панталон . Май и аз искам такъв . Купих си най- после обувки с отворена пета и широк стабилен квадратен ток. От много време търсех такива и все нещо в отворената ми пета куцаше.
Ако изчезна безследно да знаете , че съм само в темата за тренировките и храненето 🙈😂🤣

# 1 454
Давай да ги видим де?

Общи условия

Активация на акаунт