Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 853
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 425
Правописна грешка Joy риза-рокля е, не роза.

За мен е плажно пончо, според него си е рокля.

# 1 426
  • Бургас/Пз
Ани, моята оценка е:
обстановка 6
кухня 4
обслужване 4
Ооо, за мен кухнята е 6. Каквото си поръчахме с всичко уцелихме, а бяхме 9 човека и поръчахме почти цялото меню 😂 За обслужването има какво да се желае, но то в повечето ресторанти в Б-с е така.

За любителите на Ланком, вижте как корейците се опитват да ги конкурират и дублират.Разликата в цената е в пъти. Корейците са спестили само розовото масло.

Момичета , я кажете нещо специално ползвате ли за шията. Аз всичко , което слагам на лицето го мажа и на шията и деколтето. От известно време като последна стъпка слагам чист витамин Е и мисля, че много добре ми се отразява. Ползвах два корейски крема, обозначени за шия и деколте, но не виждам разлика като ползвам тези за лицето.

# 1 427
За шия мажех Скин код, по препоръка на Сиси. Харесах го. Напоследък мажа каквото на лицето! Ще следя за рредложения, напоследък виждам бръчки!
https://apteka.framar.bg/30069915/%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%BA … 5-50-%D0%BC%D0%BB

# 1 428
  • Велико Търново
Ани, в момента имам три крема за шия и деколте.Ще ти ги снимам после-два Clarins и един Елемис.След това ще пак Скинкод вероятно, той ми е първата любов за шия и деколте.Впечатляващо беше представянето му в България преди около 10 години.

# 1 429
  • Бургас/Пз
Ани, в момента имам три крема за шия и деколте.Ще ти ги снимам после-два Clarins и един Елемис.След това ще пак Скинкод вероятно, той ми е първата любов за шия и деколте.Впечатляващо беше представянето му в България преди около 10 години.
Сис, ясно ми е варианти има много, по-скоро ме интересуваше някой да сподели дали мазането със специфичен продукт за там има по-добър резултата от продуктите за лицето. И защо тези за шия не са подходящи за лице. Нещо като околоочните - там е ясно, че зоната е нежна и чувствителна и има по-специфични нужди. И обратно защо тези за шия и деколте не ги мажем на лицето.
Разсъждавам си и затова бих искала да чуя и вас.
От този на Скинкод измазах една опаковка и честно да си призная от един корейски с ретинол видях повече визуален ефект. Поне с него сутрин не се събуждах с деколте на хармоника.

# 1 430
  • Велико Търново
Швейцарците ни разказаха, че са търсили 17 години съставката, която да отговоря на някакъв ензим, който ни държи кожата гладка и еластична.
За мен кожата е ген, гледам мъжа ми-кожата на тялото му е като не бебе.Този човек никога не виждал лосион за тяло.За дамите вероятно е друго.

# 1 431
  • София
Гледам до кремовете сте стигнали! Simple Smile

Ан Мари, какво е това домино под вода? Вие, там, скоро и кафе ще пиете скоро под водата! Yum

Ядох, може би най-оригиналната салата в живота си- тук на Мавриций!
Салата със скариди, върху ананас!

Бирата тук е само една- Феникс

Вчера покорихме и един от най хубавите плажове на юг - Le Morne Public Beach

Водата е кристална! Яд ме беше, че нямах маска да гледам под водата!

Последно от мен днес и си лягам, че и днес пътувахме много из задръстванията на острова и ходихме до столицата- отново кадър от
Le Morne Public Beach

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 20:54 от kopche

# 1 432
Скин кода е много хубав, поне за мен.
Кларанса не ми хареса, тежък ми идва, тогава не ми дойде наум да го подаря. Кремовете за шия ги чувствам по тежки и плътни. Не бих могла да ги намажа на лицето.
https://douglas.bg/clarins-super-restorative-super-restorative-d … oncentrate-038647
ПП Копче, последната снимка е като за списание!

# 1 433
  • Бургас/Пз
Скин кода е много хубав, поне за мен.
Кларанса не ми хареса, тежък ми идва, тогава не ми дойде наум да го подаря. Кремовете за шия ги чувствам по тежки и плътни. Не бих могла да ги намажа на лицето.
https://douglas.bg/clarins-super-restorative-super-restorative-d … oncentrate-038647
Мими, усещаш ли разлика като ползваш Скинкод и когато не го ползваш и мажеш нещо друго?

# 1 434
Ани, да! Кожата е по еластична, уплътнена. Дори сега си чувствам, че кремът за лице не й достига. Но знаеш аз мажа леки продукти за лице.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 22:24 от mimi.7299

# 1 435
  • тук-там
Копче, и до Льо Морн сте стигнали. Любимо място! Предполагам не сте покорявали върха. Ние сме го правили сутрин много рано, преди закуска. Но бяхме отседнали близо. Наслаждавай се! Красотата е зареждаща!
Скин Код са добри в маркетинга. Работих за Софарма Трейдинг, когато започнаха ексклузивна дистрибуция на марката. И имах достъп до всякакви мострени продукти. Не съм впечатлена. Но не си спомням дали съм ползвала този точно продукт. Но и аз като Ани мажа тези за лице и на деколтето. Все пак козметичната индустрия от това печели - да ни продаде 2 продукта вместо 1.

# 1 436
Ах, Копче, страхотни снимки! Сега чувам, че върхът може да се качи и ме е яд, че ние не сме знаели.Но преди близо 25г нямаше нет и се ориентирахме на място и със справочници.
И аз мажа шия с каквото и лице.

# 1 437
mtz, нищо друго от мазилата на скин код и на мен не ми пасна.
Филорга също, дори прехвалената мезо маска.

# 1 438
  • Бургас
Копче, голяма красота! И мястото и ти, личи си емоцията, която ти доставя това преживяване.
Ани, аз също мажа от крема за лице по шията и деколтето, специален продукт за тази зона не съм ползвала, но напоследък забелязвам, че кожата там е по-фина и суха. Затова от време на време правя масажи с едно масло за лице, към което съм добавила масло от безсмъртниче. После измивам само с топла вода,т.е остава тънък слой от маслото. Роклите са готини, първата повече Wink , а полата е много свежа, сигурна съм че ще успееш да я съчетаеш по най-добрия начин.

# 1 439
  • Бургас/Пз
Най- ме е яд, че много хубави продукти ги реформулират, след което нямат нищо общо.

Копче , страхотно е при теб. 🥰 Снимката в гръб на дървото е като корица на списание. Успя ли да се опазиш от изгаряне ?
Ан Мари, чакам с нетърпение да разкажеш за подводното домино. Сафари роклята е страхотна. Искам да я видя облечена на теб.
Пенева, интересна е риза-роклята , ама така опъната не мога да я оценя на 100%
ДЗХ, избра ли тоалет за кръщенето??

Къде се загубиха Макадамия и Магни?

Общи условия

Активация на акаунт