Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 894
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 410
Роклите са много хубави, Ани, със сигурност ще ти стоят страхотно!
Съвсем искрено завиждам на хора, които могат да си позволят да носят жълто. Обичам този цвят, но ми стои ужасно.
Не бих носила жълтата рокля с дълга подплата. Стягаща няма да е ок, да, но свободна права или леко разкроена ще е супер. За материята не се изказах правилно - добре е да е от вискозен хастар, защото полиестерният запарва.  Комбинезонените не са вискозни, но не създават проблеми, буквално не се усещат.

Полата е прелест! Имам подобна на лимони от Пробната, не я облякох нито веднъж, дано това лято да и дойде редът.

# 1 411
Ани, според мен подплатата трябва да е малко по-къса от роклята и да следва линията. Много е елегантна и феерична роклята и ако подплатата е къса, според мен ще евтинее.

# 1 412
Здравейте … може би не съм в точната тема, за което предварително се извинявам. Търся мнения и съвет кой крем да избера. На 35 съм, със смесена кожа. До сега ползвах medi peel, la Roche posay. Спряла съм се на тези :

# 1 413
Здравейте … може би не съм в точната тема, за което предварително се извинявам. Търся мнения и съвет кой крем да избера. На 35 съм, със смесена кожа. До сега ползвах medi peel, la Roche posay. Спряла съм се на тези :

Погледни в тази тема, ние тук сме по зрели, доста над 35!
https://m.bg-mamma.com/?topic=1572595

Ани, супер рокли...подплата на мен мама ми уши. В магазина Чар казах да ми дадат плат за подплати. Имам светла и черна, подвижни.
Ветрена, голям късмет с NB.  Честито да си ги носиш със здраве.
Днес и мен ме зарибиха в Тему 🤣 Поръчах си две летни пижами и тъмносиня лачена чанта, падам за тия цени представям си какво ще дойде Thinking
Агент при нас вали проливен дъжд, бях навън с пухено якенце и боти!

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 19:22 от mimi.7299

# 1 414
Вискозата май бързо се мачка. Това би развалило и силуета на полата.
Много хубави снимки на дрехи и пътешествия видях. Изключвам ръцета на Сиска след градинарстването. Е, как можа да си го причиниш?

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 19:34 от mariat

# 1 415
Ето я чантата, ще ми струва 8 лв Wink

# 1 416
  • Бургас/Пз
Това лошо време не ми се отразява добре финансово. А и с тия намаления в Бест Сикрета, тотално ще се разоря.
Едни балеринки и едни чехли-eст.кожа забърсах. Имам съмнения дали ще мога да ходя с чехлите, но времето ще покаже.

Мими, и аз до Чар смятам да отида. Може да ушия една къса и една дълга и да пробвам.

# 1 417
А на мен ми се отразява надебеляващо. Бях в новия азиатски ресторант Медуза! 🤣

# 1 418
  • Пловдив
Ани, жълтата рокля е супер, аз лично бих я носила с подплата с дължината на роклята или малко по-къса.

# 1 419
Роклята с оранжеви точки я няма онлайн, а светлата "сафари" я няма във физически, поне не открих. Ще поръчам и ще меря вкъщи.
Тази която мерих беше от много приятен поплин (100% памук). ММ ме убеди да си взема една бълга роза-рокля, според мен само за плаж, според него и за в парка...

# 1 420
  • Бургас/Пз
Мими, и аз го уважих миналата седмица и много ми хареса. А и азиатската кухня е диетична BlushStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart Много ми хареса джинджифиловия сладолед.
Като гледам прогнозата за времето , в понедлник може и да си облека бежавото яке от Бест сикрет Heart Eyes Добре, че поне него не го прибрах със зимните.

# 1 421
Ани, моята оценка е:
обстановка 6
кухня 4
обслужване 4
Десерт не ядох
Пенева, дай да видим розата-рокля!

# 1 422
  • Бургас/Пз
Ани, моята оценка е
обстановка 6
кухня 4
обслужване 4
Десерт не ядох
Това по шестобалната ли???

# 1 423
  • тук-там
Пенева, сафарито и аз я поръчах. Дано е ок и не се мачка много.

# 1 424
Ани, да, по шестобалната!
Дойде спрея на Ла Рош...многооо малко мл, дано е икономичен! Wink

Общи условия

Активация на акаунт