Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 901
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Sofia
Със слънцето шега не бива...мой много близък приятел си замина от меланом на 45 години. Благодаря на родителите си, че винаги са били грамотни и винаги са ме пекли разумно като малка. Според СЗО случаите на тази болест са нарастнали след 2000 г. многократно в световен мащаб, така, че бръчките са ми най малкия проблем. Кожата има памет и случаите на драстични изгаряния се "помнят" за цял живот. Колкото повече, толкова по висок риск за коварната болест. Това, от моята дерматоложка!
Това го казва и моята, едно към едно,  а тя е онкодерматолог освен това. Много близка приятелка ми е, постоянно мърмори за това, преди години ми беше давала няколко специализирани статии да прочета - казах й повече да не ми показва(хич не се плаша от кръв, рани и прочее), много добре съм я разбрала и запомнила.

# 1 396
Хелоу, лейдис!
Мими, специално за теб.

# 1 397
  • София
Добро утро или добър ден стилни!
Тази сутрин успях да поспя до по-късно,де да беше така цяла седмица!
За слънцето говорите,аз съм с бяла кожа и много лесно изгарям.На море стоя намазана с 50 фактор под чадъра.Любимо ми е като се прибера в София да слушам коментари,че не ми личи,че съм била на море или не съм почерняла.
Онзи ден с щерката сефтосахме новия Пийк и Клопенбърг в Парадайс.Струва мис се по-малък на площ от останалите и съответно с по-малко стока.Купи си рокля за дискотеката след бала от там.Дали ще бъде с нея не е ясно.Купи и една от Зара,но нея май ще връща.
През зимата бях залитнала да си купувам якета.Едното пролетно-есенно,обличам го голямо.И пак съм на изходна позиция.А якетата са ги прибрали вече по магазините.
Хубав ден,макар и хладен!

# 1 398
  • тук-там
Аз поръчах сафари роклята на Зара. Подобна е на Сискината. Да видим дали ще е моята. Нямахте си работа да споменете тази Зара Wink
Поздрав от ветровита и зелена Сардиния:

# 1 399
  • Sofia
С поредните Скечърс и ново лилаво яке, което мислех, че ще облека за пръв път през есента 🤩
И днешната витрина на Max Mara - всичко ми харесва и бих носила!

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 10:11 от Vesana

# 1 400
Копче, страхотно! И аз благодаря за разходката. Animal Leopard

Моята сафари рокля е ето такава, но ми е малко широка и ще трябват корекции.
Скрит текст:
Пенева, много ми харесва и твоя модел.

Отивам да играя домино под водата Smiley Не се шегувам, ще разказвам после...

# 1 401
Утре ще водя ММ да ме убеди, че една рокля не е моя (ще снимам) или да каже "Хайде вземай, какво чакаш!?"

Загледах една сафари рокля в Резървд, нямам (точно) такава, мисля я.
https://static.reserved.com/media/catalog/product/cache/1200/a4e … -010-1-812772.jpg
Ето я, нямаше моя размер, снимката е с XL, нямаха М и L, а S ми е малка. Изтумбва ми се на кръста/гърба, талията идва ниска (под моят), т.е. колана се качва над срязаното...
Скрит текст:

# 1 402
  • Бургас/Пз
Пенева, голяма ти е. На мен обаче едноцветната , която е в линка повече ми хареса.
Забърсах и аз две рокли днес. Едната е 100% лен, може да мине за тип сафари. Ей, заразихте ме тук. Другата е жълта - много нежна , фина копринена материя . Иска обаче подплата. Та сега се чудя готова ли да търся или в понеделник да ходя да взема една парче плат и да нося да ми я ушият по мярка. От каква материя трябва да е подплатата ☺

# 1 403
  • В заешката дупка
Ал, няма нужда да навлизаш в оправдателен режим. Ни най-малко не съм искала някой да съзира укор в думите ми. Мисля, че мисълта ми беше ясна, но все пак. Това, което исках да кажа е, че както може да се подценява опасността от прекаленото излагане на слънце, така и опасността от прекаленото му избягване. Дефицит на вит. Д (който се асоциира с ред хронични заболявания и рак) се среща по-често отколкото много хора предполагат.

# 1 404
От каква материя трябва да е подплатата ☺

Ани, обикновено са от вискоза, защото е дишаща.
Готови подплати (цели и частични) си купувам за никакви пари от тук: https://sia-v.com/category/234/podplata.html
От Астратекс също съм взимала, техните (почти) безшевни: https://www.astratex.bg/dolno-belo/fusti/?_gl=1*14kv1ba*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwz42xBhB9EiwA48pT7-XxzgrHBF6dEyPf6HZ279Qiz-h8UyPhIFLVfi_xFcPc2tLYumMNExoCRVMQAvD_BwE

Днес с ММ ходихме до "нашия" мол, за да попълним някои липси в гардероба му. Пред Спорт Вижън имаше колело на късмета и след два опита с резултат "опитай отново", взех, че изтеглих "30% на продукт Ню Баланс" Имало защо преди десетина дни да си взема кецове Хюго, докато се чудех за Ню Баланс Grinning
ММ изтегли "3 за 2" и за да оползотворим талоните (валидни само днес), прекарахме повече от час в магазина, а се канехме да си ходим, защото два часа по магазини е абсолютният предел на любимия. Е, повечко станаха, но и той си има чифт от любимата му марка ON.
Сега съм в офиса, пия кафе и ще се метна да потренирам. Ето ме с придобивката, тъкмо нямах тъмни спортни обувки:

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 16:28 от Vetrena

# 1 405
  • Бургас/Пз
Честити балански, Ветрена. Страхотни са. Човек винаги има нужда от един модел в тъмен цвят Simple Smile
Разгледах подплатите. Не видях никоя да е от вискоза 🤔 всички са полиамид и еластан. Ще поръчам да видя как ще е.
Ето това са роклите

Според вас за жълтата рокля, подплатата с дължината на роклята ли трябва да бъде

# 1 406
Чека, нещо грешно ме разбра. Не се оправдавам.
И в думите ти имаше укор - върни се и се прочети.
Цвета на кожата ни показва колко дълго можем да се излагаме на слънце - колкото по-бели, толкова по-малко трябва да се показваме, хората с матова кожа могат да стоят по-дълго време безопасно и т.н.
Витамин Д може да се приема и през устата.
Преди две седмици бях на кожен лекар и човекът ме изпрати с думите ако видя петно/бенка/странна пъпка на близък, познат или колега да го пратя веднага на кожен лекар, защото последните години много хора си били заминали.

Ани, честити рокли. Първата е страхотна, много моя като десен и цвят. За жълтата къс комбинезон от вискоза ще е ок.

Ветрена, честити NB.

Peneva, онлайн няма ли я? Тази ти е голяма. А с бялата какво стана?

# 1 407
  • Бургас
Ани, откъде е първата?

За подплата, според мен не, но ако искаш да е дълга трябва да я шиеш.Имам една подплата като рокля с презрамки от нещо хлъзгаво е, имам и такива с елестан стягащи.

# 1 408
  • Бургас/Пз
Ани, откъде е първата?

За подплата, според мен не, но ако искаш да е дълга трябва да я шиеш.Имам една подплата като рокля с презрамки от нещо хлъзгаво е, имам и такива с елестан стягащи.
От едно магазинче за ишлеме на Лермонтов са и двете Simple Smile като тръгнеш от България към полицията , от лявата страна някъде по средата се пада.
Не мисля, че искам дълга, също така не искам да е тясна и стягаща, иска ми се да следва линията на роклята и май наистина ще се наложи да шия.
Вчера поръчах тази пола от Пробната ,  във вторник ще е при мен .
В края на месеца малкият е рожденик и мисля да съм с нея, с бяла тениска и да видя дали няма да стои със зелени обувки и чанта.

Нямам търпение пак да се стопли времето .

# 1 409
Пролетен стил в Торонто (температурата е 5С, усеща се като 0С и прехвърча сняг)
Върху худито и под палтото имаше и дънково яке!

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 21:25 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт