Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 803
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Mtz заповядай!

Ох,Лайт като каза абитуриентски страсти се присетих,че и аз съм на такава вълна.То не че реално съм забравила,но наближава.А има още неща,които да се свършат.

# 1 606
О, абитуриентски страсти ли казахте?
Снощи на голяма маса с близки хора чух от дъщеря си, че аз и снаха ми отговаряме за украсата ѝ за бала. Имаме идея как и що, но чак да украсяваме...
За момичетата в Солун- мога да предложа хубави места в близост на Българска територия за туризъм.

# 1 607
Ан Мари, ще се радвам много да се видим като си в Сф. Снимките са супер, гледам ги и ми се струва толкова далечно от всичко което правя....

Розовите фламинга искам да ги видя с очите си.

Ани, жалко че ти е голяма и бухнала полата, виждала съм ги в Пробната, красиви са.

При пролетното подреждане на гардероба отделих по-бухналите поли и рокли за дъщеря ни, че аз нещо спрях да се чувствам ок в такава кройка.

ММ видя панталона и блузката които съм си поръчала и каза - много черно, панталона е хубав, но тия широки крачоли ми се струва, че бързо ще отминат, а за плетената блузка едно хм чух и това беше 😂
Като гледах вчеря сайта и си харесaх две ленени рокли 
Скрит текст:

Като си гледам чино панталоните и ми се струват прекалено секси такива едни по тялото....

Карен, тия рокли са за дами без или с малък бюст. Ти в такава ще им дойдеш много на наблюдателите 😘

# 1 608
Момичета Hug Много ви благодаря за подкрепата
Тази сутрин бях на кардиолог и ефекта от Кордерона е 0 / аритмията я има  /, добавиха ми и Бизогама по 1/2 ....Ще полудея от притеснение, през живата си хапчета не съм пила .....
Ан Мари, сърдечно благодаря - искам и аз да съм на този плаж ....
Ани жалко за полата, много беше красива

# 1 609
Макадамия, успокой се и не полудявай Hug
Всичко ще бъде наред, свързано е с промените в тялото ни и ще отмине. Ти си здрава, спортуваш, в чудесна форма си 🙂

# 1 610
Макадамия, не се притеснявай скъпа, вече влизаме във възраст, в която почва да се обажда това, онова. Следи се, приемеай правилните медикаменти и всичко ще е наред. Голямо гуш от мен! Purple Heart
Скрит текст:
И аз отначало пих Бизогама, при мен проблемът е висок пулс, не помогна и сега съм на конкорд. Дори вчера ходих да коригират дозата, че беше висока и се чувствах като парцал!
ПП Махам снимките на фламингите, защото не са мои и авторите могат да се сърдят!

# 1 611
  • Sofia
Макадамия, не се шашкай, така си вредиш още повече. За 1 седмица едва ли ще има бърз ефект лечението.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 10:51 от Vesana

# 1 612
  • Бургас
И аз миналата година имах много висок пулс, ужасно е. Че личния и високо кръвно ми измери. Предписа ми Конкор 5мг, но след десетина дни си го намалих постепенно сама и го спрях.
Просто не го мисли толкова, опитай някакви дихателни техники

# 1 613
И аз миналата година имах много висок пулс, ужасно е. Че личния и високо кръвно ми измери. Предписа ми Конкор 5мг, но след десетина дни си го намалих постепенно сама и го спрях.
Просто не го мисли толкова, опитай някакви дихателни техники
Кардиоложката ми каза когато почне топлото време пак да отида на контрола да го намали още! Wink При мен за тези аномалии спомогна изкарания ковид и чудната прекрасна възраст.
Скрит текст:
Това е хапче релаксиращо сърдечния мускул. Сърцето има определен брой свивания и разпускания в този живот. Колкото по интензивно се свива, толкова за по кратко време ще се изтощи. За това се пият тези хапчета...иначе с висок пулс всеки може да си ходи без особени проблеми и без дори да го забележи.

# 1 614
Макадамия, ако ми видиш аптечката, ще се уплашиш.😀 Една шепа хапчета и добавки.Няма страшно, всичко си е в реда на нещата.Просто си живей и ходи редовно на профилактични прегледи.
Нали съм казвала какво правя аз:
Мамолог- 2 пъти годишно заради мастопатични гърди и семейна история на ракови заболявания
Гинеколог- 1 път годишно, като си правя колпоскопия или всеки път, или през 1г.
Вътрешни болести/гастро- 1 път годишно за следене на черен дроб и жлъчка, за профилактика на вътрешни органи
Очен лекар- 1 път годишно
Ендокринолог- 1-2 пъти годишно
Кардиолог-1 път на 2г, заради семейна история на сърдечни заболявания
Зъболекар
От няколко месеца пия различни хапчета заради ишиас и само се мотая при невролог.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 11:12 от ДХ3

# 1 615
Момичета Hug Много ви благодаря за подкрепата
Тази сутрин бях на кардиолог и ефекта от Кордерона е 0 / аритмията я има  /, добавиха ми и Бизогама по 1/2 ....Ще полудея от притеснение, през живата си хапчета не съм пила .....
Макадамия, коментирай с твоя кардиолог и се поинтересувай от консултация с електрофизиолог, и евентуална аблация, която да ти реши проблема и да не взимаш лекарства. Предсърдното мъждене е по-сериозния вариант от надкамерната тахикардия, за съжаление. Потърси и второ мнение, за да си съвсем сигурна. Може пък да е надкамерна тахикардия все пак, защото във връзка с промените във възрастта е по-вероятно да е това.

# 1 616
  • Sofia
Момичета, я кажете - Манго имат ли поръчка с наложен платеж - искам да поръчам няколко гащеризона за среща на випуска, но не ми се затварят пари в тази поръчка, че се бавеха по спомен.

https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits-jumps … 7034003.html?c=87
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits-jumps … 7033843.html?c=85
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits-jumps … 7064042.html?c=43
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits-jumps … 7064005.html?c=43

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 11:14 от Vesana

# 1 617
  • Бургас/Пз
Момичета, я кажете - Манго имат ли поръчка с наложен платеж - искам да поръчам няколко гащеризона за среща на випуска, но не ми се затварят пари в тази поръчка, че се бавеха по спомен.
Да , имат от основния сайт. За аутлета не знам. Идват много бързо . Последният път за нямаше и седмица. Връщането на парите също е много бързо. Вчерашната ми покупка на ризата я дава с доставка 1 май Simple Smile

# 1 618
  • Sofia
От аутлета е, но има cash in delivery.

# 1 619
Деси, кефиш ме колко си стриктна и организирана с профилактичните прегледи.
Скрит текст:
(обръщам се към теб така, защото като те познавам и да пиша ДХЗ ми е странно)

Реших да откажа поръчката от Манго и В.Бекъм на панталона и блузата, но ми дава, че поръчката не може да бъде анулирана и ще трябва да я откажа като се появи куриера.
И както казва Сиска - ще се местя в спортната тема Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт