Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 720
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 695
От мен два модела сандали, вторите много ми харесват с този ток, но как са реално си нямам на идея

https://www.fashiondays.bg/p/Кожени-сандали-luisa-с-каишки-Жени- … ze=Mzh8Mzh8RVU%3D

https://www.fashiondays.bg/p/Кожени-сандали-rozlyn-Жени-steve-madden-p7368560-1/

# 1 696
Ал и двата модела са красиви, но искам нисички за дълго ходене.
G&B, никак, приемам идеи всякакви.

# 1 697
Ето за дълго ходене, имам такива, много са удобни
https://www.fashiondays.bg/p/Кожени-сандали-с-велкро-Жени-camper-p6053990-1/

# 1 698
Всички сте прекрасни, дами!
Ани, и аз влизах с мнение - твърдо ЗА червената рокля.

Исландия ми е мечта и скоро ще я посетим. 🥰 Аз въобще последните години пощурях по всичко северно, Аляска в това число. ☺

# 1 699
Няколко от Асос и два модела на Tommy H.

*Последните не са нисички 🤣

# 1 700
Ани, ми роклята, то си е очеизвадно! Wink
G&B, признавам те! Чудни модели!

# 1 701
Последните на Ал изглеждат наистина удобни, а от предложенията на G&B, харесах тези

Ще разцъкам Асос, поне имат доставка до мен.

# 1 702
Затова гледах основно там. 😊

# 1 703
  • София
Ани, ще ме прощаваш, но аз тез петльови гащи не ги разбирам! Я, вземай роклята и не се чуди! Чудна си в нея! Innocent

Момичета, исках да ви покажа кадри от столицата на МАВРИЦИЙ -Сент Луи(с) в съботен, пазарен ден. Магазините работят до 13ч в събота. Като цяло, имат странно работно време и ресторантите. Примерно на плажа Pereybere Beach -най--близкият до нас, който беше -ресторанта в сряда затваря в 17, в петък -в 22ч., в неделя не работят.
За повечето хора, Мавриций е красива природа, екзотика, красиви плажове и пр. Но, истината е, че се отнася за резортите там. Реалността е това
Скрит текст:

Автогарата
Автомобилният парк беше с надписи-Ангола

Бяхме в техният институт -вариант на нашият Природо-научен музей, в който съхраняват историята на техният национален символ и гордост -птицата Додо (както и Мими тогава правилно отбеляза Simple Smile), която е живяла тук.
За който му е интересно - малко кадри от музея в Сент Луис, Мавриций:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 13:22 от kopche

# 1 704
  • София
Ани, в деня на празника ще решиш облеклото. Времето много рязко се променя.
На мен ми харесваш и с трите визии.

Змия сигурна съм, че с вино, сирене, прошуто, чери доматки, паста ще тушираш това което те е налегнало в Тоскана.

Чека, много красиви снимки и много суров климат ми се струва при теб.
Истинският Мавриций, много катунест.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 12:45 от asa

# 1 705
Тези глупави моряци са изяли Додо-то 😵💫 Купих си една фигурка за спомен, като бяхме там.Циганийка е, няма спор.Ама на много острови е така.
Страхотни сандали, G&B, сега ще ги търся да ги разглеждам.
Ани, хубава си и в трите тоалета.

# 1 706
Змия, надявам се, че нещата ще се подредят и почивката ще помогне да преодолееш това състояние на преумора.
Ани, роклята.
Чека, много хубави снимки. Размислих и засега се отказах от Исландия. Измислих друг план за празнуване.
Копче, такава е картинката за съжаление. И не само там. Музея е чуден.

Имам нова порция тестери от работа. Май ще спра да участвам в разни допълнителни проекти. Нямам къде да ги държа вече  определено не ползвам всичко.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 13:49 от G&B

# 1 707
G&B, освен да влачиш към Бг с големия куфар... Ще се намерят добри душѝ да те отърват от тази тегоба Joy

# 1 708
Имам три червила, които съм пробвала само на ръката си.
Ако някой ги хареса да казва. Ще ги взема като се прибираме в средата на юли.

# 1 709
Имам няколка мостри и ще ги взема с мен на съботната софийска среща.

Копче, такова е....
Затова и не ходя на такива места. Идва ми много.
Приятели обикаляха с круизен кораб Карибите и идеята че ме пазят с автомати, мен - обикновенната туристка ме прати в антиутопиите. Донесоха ни тъмни, светли и специални ром от Ямайка, Куба и не помня още от къде, ванилия в шишета и на прах и най-вече истории за гранде мизерия и красота.

Днес съм с ботуши, без грим и ми иде да хвана гората.

Общи условия

Активация на акаунт