Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 716
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 710
G&B, всякакви приемам аз тестери 😂
Змия, оправяй се и промени нещо, ти си най-важна!!
В Исландия бих отишла с удоволствие, въпреки лошото време.Обожавам да пътувам.

# 1 711
ДХЗ, останаха само двете червила ма МАС. Твои са, ако ги искаш.😘

# 1 712
Дааа, ще си ги нося с кеф.❤

# 1 713
Днес съм с ботуши, без грим и ми иде да хвана гората.
Недей, дъждовно е и гората няма да те успокои Smiling Imp
По-добре набий нечие канче, че да ти мине Hug

# 1 714
  • Бургас
G&B, освен да влачиш към Бг с големия куфар... Ще се намерят добри душѝ да те отърват от тази тегоба Joy

Само в Бургас колко сме Laughing

# 1 715
Всичко си намери нови притежателки😊
Да не съм само спам. Получих си новите “работни” обувки. Знам, че са недолюбвани и смятани за грозни, но на мен са ми удобни, а съм на крак поне 14 часа, когато работя.

# 1 716
  • Бургас
Имам такива от Некст, наистина са много удобни.

G&B, запази нещо и за нас Wink

# 1 717
Едно време, като си купувах козметика или парфюми, ми даваха торба с тестери.Какво ли не, плюс несесери, гребени, гримове и тн.Бях безкрайно щастлива.Мъжът ми знае и винаги отбелязваше на консултантките да не ме пропуснат.Сега вече нищо не се предлага.Sad
С 300 зора нещо да ти дадат.
И то са минеш метър, а заради гъделчето да опиташ нов продукт:

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 13:55 от ДХ3

# 1 718
  • При децата ми
Скрит текст:
Змия, надявам се, че нещата ще се подредят и почивката ще помогне да преодолееш това състояние на преумора.
Ани, роклята.
Чека, много хубави снимки. Размислих и засега се отказах от Исландия. Измислих друг план за празнуване.
Копче, такава е картинката за съжаление. И не само там. Музея е чуден.

Имам нова порция тестери от работа. Май ще спра да участвам в разни допълнителни проекти. Нямам къде да ги държа вече  определено не ползвам всичко.

Аз с удоволствие бих участвала! Smiley

# 1 719
Едно време, като си купувах козметика или парфюми, ми даваха торба с тестери.Какво ли не, плюс несесери, гребени, гримове и тн.Бях безкрайно щастлива.Мъжът ми знае и винаги отбелязваше на консултантките да не ме пропуснат.Сега вече нищо не се предлага.Sad
С 300 зора нещо да ти дадат.
ДХЗ, поне по летищата всички имат т.нар. GWP  (gift with purchase). Тестерите и мострите са отделно.  Просто някои консултанти имат нужда от напомняне Wink
Сетих се, че има два такива несесера, които ще отидат при приятелката на големия. Нищо особено.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 13:55 от G&B

# 1 720
  • Бургас/Пз
GB, течното червило на Мак с удоволствие бих го носила ☺🥰

Благодаря ви за мненията момичета. Вероятно наистина ще съм с червената рокля. Имам и шлифер за отгоре.

# 1 721
  • София
Копче, такова е....
Затова и не ходя на такива места. Идва ми много.
Ал, идеята ми беше да покажа на хората, които рядко пътуват на презокеански дестинации, че едни от най-красивите кътчета на Планетата Земя, са и най-бедните, за съжаление. Бедни -за местното население. Богати-за туристите в резортите и собствените имения.
Била съм и на Пунта Кана и на Мартиника и Гваделупа. Била съм и на Малдивите. За мен Малдивите си остават топ! Но и там е страшна бедност и мизерия. Ама, Малдиви не отказваш, нали?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Хавай, Шри Ланка, Бали....

# 1 722
Аз много се радвам на подарени неща. Не  купувани за мен.
Не ме е срам.
Обичам и аз да предавам неща, които не ползвам.
Но има хора, които се срамуват и да предложат и да вземат.
Миналата година попитах една позната иска ли сака и панталони, които не нося, защото са ми малки. Ооо, да... Зарадва се. Изпратих й ги. Ами... Хвърлила всичко. Поне да ги беше предложила на друг.

# 1 723
Не типично студено е и при мен. Вчера извадих палто и ботуши, а уж всичко бях зазимила.
И тук не дават мостри независимо на каква стойност направиш покупка. Защо да дават като могат да ги да си ги вземат те. Някъде бях чела, че в ОЛХ продавали мостри. 🙈🙈
Обаче аз си искам като пазарувам.😁
Факт е, че  предпочитам  вече онлайн пазаруването, ами затрупват ме с мостри. Само фон дьо тен ходя да пробвам и купувам на място.

Ани в самият ден ще решиш какво да облечеш. 🤗😘

И аз съм оставила една рокля фино плетиво за другата седмица, но е разголена. Няма да я слагам да стресирам, а и не ми се слуша как не е подходяща за 40 +.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 14:10 от cloè

# 1 724
Ани, аз съм от малкото, които са ЗА петльовите гащи Heart Eyes
Разкошна визия с първата риза с къдрите, идеална за рожден ден! И все пак - както ти е най-удобно и съобразено с времето. Червената рокля е ясна, винаги е топ, особено при твоята фигура.

Змия, желая ти повече да мислиш за себе си и да гориш, без да прегаряш Blush Тоскана е лечебна, ей-сега да ме викнат, хуквам да се лекувам!!

Аз вече психически се настроих, че тази година, за пръв път от 40 години няма да боядисвам яйца. Правя го от 11-годишна, когато за първи път заместих мама. Сега обаче ще се вея из Андалусия 9 дни и се надявам да не ми е много зле Grinning Отдавна си мечтая за Севиля, Гранада, Кордоба и малките селца, пръснати из Южна Испания, дойде им времето, ееех Heart

Общи условия

Активация на акаунт