Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 720
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 725
# 1 726
Копче, благодаря, изключително се вълнувам от историята на Додо. Била е с грандиозни размери, за жалост изтребена безмилостно за храна!
Слънце, белите на Каприз ми харесаха!
G&B, с удоволствие ще се включа в освобождаването от тия пусти козметики! 🤣

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 15:39 от mimi.7299

# 1 727
В ОЛХ продават мостри, даа.Виждала съм.

# 1 728
Копче, да ти кажа и Малдиви отказвам Joy
Бая съм попътувала и сега на Банско, из Алпите на ски и на нашето море ми е най-добре.
Снимките ми харесаха, както и кратките описания.
Много ми харесва така - пътуващите да споделят лично какво снимат, виждат, т.н

Пенева, гората не хванах, но се прибрах с един голям плик начос Тексас BBQ и ми е много добре Sunglasses

Vetrena, чудно ще ти е Hug

# 1 729
Отдавна си мечтая за Севиля, Гранада, Кордоба и малките селца, пръснати из Южна Испания, дойде им времето, ееех Heart
Майко, неблагородно завидях! 2022 г. бяхме по същия маршрут, плюс Нерха /с Чанкете/, Ронда и Кадис,  обичам я неистово пустата Испания! Планът беше 1-6.05. Канари при малката, но като чух 11 часа полет /с престоя/ моментално ми мина мерака. Joy Ще се изтягам по шезлонгите в Тасос, без да влача куфари и да търча по гейтове! Wink Ако е рекъл Господ! Hands Pray

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 15:56 от mimi.7299

# 1 730
Абсолютно същото споделя дъщеря ми за сейшелите. Тя беше 6 месеца там и въпреки добрата позиция и заплата, не пожела да остане с постоянен договор.
А днес кралските пощи ме зарадваха с онази красива тъмносиня рокля на цветя. Нямам търпение да се прибера и да я пробвам с всички налични сандали.
G&B благодаря ти от сърце, както и за подаръците изненада. ❤

# 1 731
Прекрасни са тези места в Испания, даа.Не знам някога ще се върна ли там, но имам само сладки спомени.
Живяла съм няколко години в Испания и това беше моето място на 100%.

# 1 732
Прекрасни са тези места в Испания, даа.Не знам някога ще се върна ли там, но имам само сладки спомени.
Живяла съм няколко години в Испания и това беше моето място на 100%.
Щерка ми счита, че това е и нейното място...да видим...! Grinning
За мен нищо не остана... а така исках ччервилото на ISL! Weary

# 1 733
Като видях Мадрид за 1 път, беше вечерта, и сякаш усетих, че съм у дома.Много странно чувство, което няма да забравя.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 16:07 от ДХ3

# 1 734
Vetrena, много хубаво да си изкараш. И д ни зарадваш със снимки Simple Smile
Бях в тази част в края на февруари и пак ми се ходи.

Аз на първото ми ходене в Париж имах чувството на ДХЗ. Не знам дали съм живяла там. Но го усещам като много мое място. И пак ми се ходи...

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 17:35 от Ranella

# 1 735
Аз така се почувствах в Лондон, град точно за мен! Но лъскавата му страна... 🤣
Париж, не, много ми е ретро! Wink

# 1 736
Magni, дано ти хареса! Задължително да покажеш! Страхотен жест, G&B!

Дано и Змия декомпресира добре, хълмовете и мъглите на Тоскана са благодатни за тази работа и ще ми се смееете, но освен виното най-добре помня облаците им - много странни и красиви!

Сега обаче ще се вея из Андалусия 9 дни и се надявам да не ми е много зле Grinning Отдавна си мечтая за Севиля, Гранада, Кордоба и малките селца, пръснати из Южна Испания, дойде им времето, ееех Heart
Завидях искрено, Ветрена, а съм била по тези вилаети през 2010 и съм яла, пила и веселила! Ще те пратя в любимата ми кръчма в Севиля, koято по забавно стечение на обстоятелствата се казва ВИНЕРИЯ (задължително да се заговориш със собственика, ако е там!) и ще ти поръчам да ядеш salmorejo по белите села - навсякъде е различно и невероятно!

Но аз съм много късогледа, имам и старческо далекогледство, та може и да не съм особено прецизна в преценката си. Blush
Припознах се Grinning И благодаря за снимките!
За Исландия тръгвам с 10 мин предизвестие и ще припомня лафа на норвежците (също прекрасна и дива дестинация и великолепни национални паркове!) - "Няма лошо време, има неподходящо облекло!"

На Агент снимката с витрината ме разсмя от сърце-страхотно се е получила. Благодаря и за материалите - пак ги прегледах и се определям като някакъв от драматичните стилове. Най-непонятното за мен е как да нося твърди и структурирани дрехи през лятото. Ужасно ми е горещо и нося предимно лен, който става доволно намачкан и деформиран в течение на деня.
Няма твърди правила в тази работа, нека да поровя какво препоръчват...
Скрит текст:

PS ММ много се сърди като снимам мизерията по света, хем аз не дискриминирам  - и тази в Париж и в Сан Франциско не пропускам, както и Карибска/Централно Американска/чисто Американска/Индианска и заплашва, че ще ме прати в Индия, та да ми мине мерака за мизерия.

PS Ветрена, добави си Ронда на списъка. Нерха само ако може да си спомниш имената на всички от Синьо Лято Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 16:42 от Agent Provocateur

# 1 737
Magni, чакам снимка утре 😘.

# 1 738
Агент, дай нещо за недраматик дамите, аз се припознавам като другия край на спекъра Smiling Imp

И Софт Драма съм била май по едно време (така като разглеждам примерите) Smirk на младини...
Сега може би до театрално романтична го докарвам Thinking

# 1 739
PS Ветрена, добави си Ронда на списъка. Нерха само ако може да си спомниш имената на всички от Синьо Лято Simple Smile
Подкрепям! Там е и терасата на Европа! А долу на плажа паметника на Чанкете!
Ронда!

Нерха

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 17:18 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт