Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 589
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Бургас/Пз
Пинко, моите крака и колене са като на Фамке за съжаление , ама тя е на близо 60, пък аз нямам 50. На гол крак не изглежда добре , пък дали на някой му пука е съвсем отделен въпрос. Обаче мацката е супер готина с тази бяла рокля.

Клое, доколкото съм разбрала смисълът на темата е да споделяме пък макар и мнение коренно различно и противоположно на общото. Сега вече , ако ти не си готова да приемеш противопоставянето на твоето различно мнение това е друг въпрос. ☺😘 Ама чак някой да “бие” някой пък било то и с думи. Аз лично мисля , че всяко мнение има място в темата . То е ясно , че при толкова различни типажи и мненията ще са такива. Според мен точно различните мнения правят най хубавите дискусии и са най-полезни за темата и за пишещите в нея.

Агент 🤣😂😘☺

Абе момичета, вие що не ме подсещате , че си купих жълта рокля 😂😂🙈🙈 Ми аз подплата още не съм й намерила, тръгнах друга жълта да гледам . То ненаситна работа. Верно, както каза Клое трябва да се кротна.
Обаче продължавам да издирвам МОЯ бял панталон
В момента се колебая между един 100% лен и друг - който е 73% лиосел +27% лен. Кой ли ще се мачка повече??

# 2 056
Едната баба беше от село, но се е научила.
Другата беше родена научена, рисуваше невероятно и то какво мислите рисуваше най-често? Обувки, чантички, прически, обеци, бижута, рокли.... Говори си по телефона с някоя приятелка и си рисува ли рисува, а ние със сестра ми чакаме да вземем листчетата, за да ги оцветяваме
И колко съжалявам, че не пазя нищо.....

Фамке си e направила лицето на нищо с филъри, ботокс и не знам още какво и има много нереален и пластмасов вид без очила
Скрит текст:
Предполагам не и е никак хубаво да гледа тази красота как изчезва и прави всичко по силите си, да задържи колкото може.

Ани, вземи 73% лиосел +27% лен. На Кенсол розовия е 50:50 лен и лиосел и е много приятен

Висока жена за мен е над 176 см. Аз съм 172 и се имам за среден ръст

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 17:17 от Al Georgieva

# 2 057
Фамке що и трябва ботокс и филъри при такъв крак и талия 😂
От село, не от село, който си го има усета, си го има, според мен това няма значение, то някак вътрешно е вродено.
На мъжа ми бабата е от село, толкова фин и природно интелигентен човек с чувство за естетика не съм виждала! И маса да ти подреди, и да се облече, и да поговорите беше усоволствие! Много ми липсва.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 17:19 от mimi.7299

# 2 058
И двете ми баби бяха селянки, едната става гражданка, след като соца присъединил селото към София.Не са ходили с такива хубави рокли, ама си бяха и дунди.Ходеха със забрадки.Софийската баба беше модерна сравнително, другата типична селска жена.Но софийския ми дядо винаги беше с костюм, бомбе, зимата балтон и бастунче.Голямо конте.

# 2 059
  • Sofia
Пинко, моите крака и колене са като на Фамке за съжаление , ама тя е на близо 60, пък аз нямам 50. На гол крак не изглежда добре , пък дали на някой му пука е съвсем отделен въпрос. Обаче мацката е супер готина с тази бяла рокля.
Абе момичета, вие що не ме подсещате , че си купих жълта рокля 😂😂🙈🙈 Ми аз подплата още не съм й намерила, тръгнах друга жълта да гледам . То ненаситна работа. Верно, както каза Клое трябва да се кротна.
Обаче продължавам да издирвам МОЯ бял панталон
В момента се колебая между един 100% лен и друг - който е 73% лиосел +27% лен. Кой ли ще се мачка повече??
Веднага се сетих аз за тази рокля, ама реших, че искаш друга без ръкав Smile
Лиосел обожавам!
Изобщо не знам коя е тази Фамке...

# 2 060
https://www.imdb.com/name/nm0000463/
Х Мен
Като млада беше ултра мацка

# 2 061
Агент умирам с тебе какво значи ръбеста. 🤗Трябва да ровя назад да видя аз какъв тип съм от любопитство. Висок е жена над 1.75 см ли? 😁
Не рови назад - нито съм успяла да постна всички типове, нито ми е било цел да ги дефинирам. Класификацията е писана 80-тте, когато над 169 вече е било високо... ръбеста се отнася към костната структура най-вече - остри колене, рамене, скули, етц.

Хмммм, абе само моите баби ли са били селянки Grinning
И моите, спОко! Едната даже не ни е дочакала, но пък татко имаше мноооого лели, та имах "леля-баба" в множествено число... все от село Wink
Много мъдри жени бяха тези баби, а някои нямаха и завършено средно!

# 2 062
  • Sofia
О, знам я, ама не и името Stuck Out Tongue

# 2 063
Майкооо, как стана така, че публикувах два поредни поста! Докладвах да го изтрият, дано няма санкция!

# 2 064
  • София
Мими, до 24ч винаги можеш да изтриеш или редактираш поста си. Сама.

Вижте на каква снимка попаднах сега: https://bg-mam.ma/p/1643689/47961681

В АЮ има разни попадения в момента. Тази чанта в момента е на цена без аналог! Моля, някой да я взима вече, че да спра да я мисля! Nerd
https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-mareike-14592510

# 2 065
Можеш да го изтриеш ако никой не е писал след теб. Иначе не може!

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 19:21 от mimi.7299

# 2 066
Мими, Копче май има впредвид, че е както момичета си трият снимките до 24 часа. 😁

Копче, трябва ли ти? Ще я носиш ли? Лесна ли е за съчетаване? Имаш ли такава подобна? Ако на първите три е да, а на последният въпрос отговорът е не вземай я.

# 2 067
Агент, благодаря ти! На пръв поглед сме близки по структура с mtz, но след повече споделени аутфити се вижда, че тя е по-фина определено. А на мен тазът ми е по-тесен от гръдния кош ( който често е причина s размер рокля да не ми става. Така че с твоя помощ се разпознах. 😘 И добре си ме облякла, но си забравила че не съм на 45 вече - не че аз не го правя редовно. Но сексапил определено избягвам да излъчвам толкова явно.
Ди, тези фуксия обувки много ми харесаха, особено по-високите. Хм, сега ще огледам сайта подробно.
Аз за бабите няма да се включвам, но ще ви кажа за татко - вървим с приятелка, около 16-17 да сме били, срещу нас крачи мъж - черна риза на много фини бели точки, дънки, лъснати обувки, слънчеви очила с тънки рамки. Двете хихикахме -аууу какъв хубав мъж, докато не наближи и не разпознах татко 😳 Носеше кутия с красиви дамски сандали със сребристи каишки - беше ги купил за мама.
Относно побелялата коса - аз рязко се сдобих с такава - разбрах го като започнах да не виждан голяма разлика в небоядисаните си корени. Но няма да я оставя небоядисана ако ще и на 70+ да съм.

# 2 068
Копче, вземи си я чантата. Много ми харесва.

# 2 069

Общи условия

Активация на акаунт