Любители на котки - Тема 194

• 35 123
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гадна работа ..толкова наистина слънчев..съжелявам .

# 136
  • Варна
Много съжалявам за слънчевия Лъки, Мила! Cry

# 137
  • София
И ако имаш нужда от финансова подкрепа, сподели тук. Всичкото котки са си наши и аз лично винаги бих ударила едно рамо.
Cuckoo, прегръщам те виртуално, изпращам ти позитивна енергия и ако желаеш финансова помощ, пиши, ще се включа и аз. 🤗❤️
Момичета, много сте мили, МАКАК така ще помагате финансово, ни ме знаете, ни познавате, а и не съм зле финансово. Обаче в един момент се замислям колко пари съм хвърлила за година време.

Нали някой питаше - живея в София, предпочитам клиника в източните квартали, но съм с кола и нямам проблем да се придвижвам. По-скоро не мога да излизам току-така от работа, но поне имам отпуск, мога да взимам и по половин ден.
Може да не съм права, но се дразня от следното. От 2 седмици опитвах 3-4 пъти да си запиша час за профилактична консултация и изследвания - в сряда вече часовете в събота и неделя били заети. Като отидохме в петък по спешност (което означава повече пари) - успяха да ни вместят.
Скрит текст:
Съжалявам, че докато не правеше проблеми, не съм се интересувала и чела. Оправданието ми е, че имах бебе, после и малко дете. ММ беше намерил изгодни разфасовки РК и тъй като масово ги препоръчват и рекламират - не ми е хрумвало, че не са добри. Също дядката ядеше варен свински дроб, много обичаше. Паучове Шеба, но напоследък не ги иска категорично, дори РК Ренал отказва.
Като изключим запушена анална жлеза, до април 2023 г. не ми е правил проблеми. Тогава явно имаше проблем с пикочен канал или мехур, така и не разбрах.

amy_nka, Фелиназола е 2х2,5, така са ми го изписали. Другите неща, за които питаш:
- креатинин - 448 при горна граница 223
- урея > 35,7 при ГГ 15,5
- хормон T4 > 129 над 62 е висок.

Mila❤, толкова съжалявам....

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 16:02 от Cuckoo

# 138
Мила, разплаках се ... Още една звездичка ... Да почива в мир в котешкия рай! Да му е светло на душичката!

Куку, тази тема не е от обичайните във форума. Тук не си мерим на кой колко са му възможностите,  кой колко е по по най разбиращ и можещ. Тук пишат хора видяли две и двеста и си избират битките.
Аз на просяк или музикант пари не давам. А и мразя 90% от хората защото са въздух под налягане. На бездомни кучета и котки купувам храна.
Хората са зли. Животно ако те нападне - вината е в теб защото не му разбираш природата. Няма по - голяма любов от тази да се прибереш и да те посрещнат котките, кучето. Истинска любов е, не като човешките отношения.

Та ... Куку, сигурна съм че темата ще ти помогне по един или по друг начин неочаквано. Просто споделяй и най - дребния детайл.

# 139
Съболезнования, Мила! Така изневиделица...

Cuckoo, Джулайвет Слатина - оправиха ми Ади от херпес вируса (д-р Моника Стефанова), и Бени като беше глътнал играчка (Тереза Лалова), имат различни специалисти, средни цени, но не назначават излишни глупости, да не казвам и колко пъти не са ме таксували изцяло. Впечатленията ми обаче са на година и половина, защото не живеем в България вече.

# 140
  • Варна
Искрени съболезнования за коте Лъки. Нямам думи колко бързо и неочаквано се случи. Вече е в котешкия рай, където няма болка и страдания.

И данък за новата тема от нас с Мъри

# 141
Милааа! Така съжалявам! Много бързо се разви. Да лети душичкатта на воля!

# 142
  • София
Ох, милото коте Лъки, дано му е светло на душичката... Покрай моя дядо съм станала такава ревла, че оплаквам със сълзи наред всяка животинка, за която прочета

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 19:31 от Cuckoo

# 143
  • София
Мила, много съжалявам! Sad

# 144
  • София
Съболезнования за Лъки! Sad

Днес имах записан час за ваксиниране на котките. Успях само мъжкия да заведа. Оказа се, че Кайл е 7.400 кг.
Джиджи я хванах, точно да я сложа в клетката и ми се изплъзна. Ходих да свърша лична работа, мислех си, като се върна ще се е успокоила.  Опитах се да я хвана, одра ми жестоко ръката. Ще опитам в събота да я заведа за ваксина..... ако успея да я хвана.

# 145
  • Варна
Съболезнования за котето Лъки.
Сега му е светло и нищо не го боли.

Бях писала, че ще пътуваме с Теодор с влака. Още не сме се прибрали обратно.
Той си е добре, мисля.Simple Smile

# 146
Вцепених се от поста на Мила и се разплаках. Светкавично го отнесе милия Лъки! Да тича на воля из котешкия рай, а на Мила съчувствам за мъката.

# 147
  • Стара Загора
И ние не сме се записвали с данък

# 148
  • София
Мила, Disappointed Relieved, виртуални прегръдки!
Жалко за хубавото коте, толкова младо!

Кой е Куку?!

NoProblems, ама голяма глезотийка Мъри- в леглото и сервираш! Kissing Face

# 149
  • Варна
Мила, Disappointed Relieved, виртуални прегръдки!
Жалко за хубавото коте, толкова младо!

Кой е Куку?!

NoProblems, ама голяма глезотийка Мъри- в леглото и сервираш! Kissing Face

AnyHr, нали? И тя му е обърнала гръб на всичкото отгоре. Голям характер е, милата.

Общи условия

Активация на акаунт