Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 102 981
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз бях питала и ми казаха, че няма как да кажат предварително. Зависи от случая и назначените терапии. Мисля, че някои неща минават и по ЗК. Ако имате конкретни притеснения може да ги питате дали могат да Ви ориентират предварително.

Много благодаря. Не, нямам притеснения, просто предвид цената за раждане, се опитвам да си направя груба сметка, недай си боже, ако нещо такова се случи и наложи. Аз съм още далече от раждане, но трябва да помислим и финансово как ще се справим.

# 1 291
В статите има ли хладилник?

# 1 292
Няколко мнение по-горе го пише.

# 1 293
Мисля, че само в единичните стаи има хладилник обаче. Нека все пак някой, който е лежал в двойна, да потвърди.

# 1 294
Да, но не е уточнено дали става въпрос за двойна или единична стая.

# 1 295
Да, но не е уточнено дали става въпрос за двойна или единична стая.
Здравейте.В двойните стаи има голям хладилник с фризер в горната част.

# 1 296
Здравейте, искам да ви питам имали ли сте комуникация с д-р Леков по време на проследяване на бременността, например пращане на резултати от изследвания, някакви възникнали въпроси или притеснения и т.н.

# 1 297
Синът ми остана в интензивен сектор на неонатология, плюс му беше проведена терапия за жълтеница (3 пъти в печката), отделно беше и на лечение с антибиотик, заради повишено CRP, мисля че не е струвало нищо отгоре.

# 1 298
  • Sofia
Моето дете беше 3 седмици в неонатология. Пускат пътеки по здравна каса. Не е някакво огромно доплащането.

# 1 299
Здравейте, искам да ви питам имали ли сте комуникация с д-р Леков по време на проследяване на бременността, например пращане на резултати от изследвания, някакви възникнали въпроси или притеснения и т.н.

Да, винаги отговаря. Ако е било за нещо по-сериозно, директно ми е звънял.

# 1 300
Потвърждавам за д-р Леков - винаги отговаря на съобщения, на мен също е звънял с цел да ми отговори по-детайлно.

# 1 301

Аз не се следях при него, но пък ми се наложи да ме прегледа веднъж по спешност докато беше дежурен и моята докторка отсъстваше. Беше доста отзивчив, обстоен при прегледа, назначи терапия, която беше ефективна, даде телефон и каза да се свържа с него, ако има нужда.

# 1 302
Аз също съм очарована от д-р Леков. Няколко пъти бях на преглед при него, тъй като заместваше моя доктор. По това време вече пренасях с няколко дни, така че имаше вероятност той да ме изроди. Беше много отзивчив, даде ми контакт и ме насърчи при въпроси да пиша. Изпратих му резултат от тонове, той почти веднага реагира, отговори на въпросите ми и отношението му беше чудесно.

# 1 303

Винаги ми е отговарял, а аз го тормозех през 3-4 дни. Винаги е бил търпелив с мен. Даже на 26 Декември бях на тонове и той каза да му ги изпратя. За да не го притеснявам не му ги изпратих и той на следващия ден сутринта ми звъни в 9 сутринта да ме пита какво става и защо не съм му изпратила тоновете. Даже ми се скара хаха.

# 1 304
Здравейте, малко се паникьосах и реших да ви пиша, от разпространяващия се разказ на жена родила в Майчин дом и изживяла кошмарно раждане с шамари, цинизми,унижения. Предполагам доста от вас са го видяли в социалните мрежи.
Освен нейния шокиращ разказ ме шокираха коментарите, в които няколко човека писаха, че в Токуда се случвало същото.
Като човек изживял ужас от операция преди години и отношение в болница и за малко не умрях, мислех, че в Токуда не само заради цената, но и реномето на болницата, не би следвало да си позволяват такива неща.
Надявам се такива неща реално да не се случват там и не съм чела всички теми назад, но до сега не съм срещала отрицателно мнение, камо ли кошмарни разкази нито от познати, нито в социалните мрежи.
Извинявам се, че пиша с такъв въпрос, но съм лесно паникьосващ се човек с доста голяма травма от отношение при и след операция.

Прикачам пример:

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 11:40 от Liliannn18

Общи условия

Активация на акаунт