Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 108 942
  • 1 402
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте дами, някой дали се следи или се е следил при др. Велева? Simple Smile Ако може да сподели няаккви впечатления.

# 196
Здравейте дами, някой дали се следи или се е следил при др. Велева? Simple Smile Ако може да сподели няаккви впечатления.

Аз не съм, но съм чувала хубави отзиви за нея от други познати, както и за д-р Апостолова.

# 197
Била съм и при нея на прегледи няколко пъти, на мен не ми допадна,като отношение е малко “темерут”😀Но някои хора този подход ги успокоява, мен ме кара да се чувствам претупана. Като специалист не мога да кажа нищо лошо за нея, подхождала е правилно като изследвания и диагноза от малкото досег, който съм имала.

# 198
Знаете ли до колко часа работи АГ регистратурата. Опитвам се да се свържа, но не отговарят.

# 199
Знаете ли до колко часа работи АГ регистратурата. Опитвам се да се свържа, но не отговарят.

аз когато и да съм пробвала да звънна, не ми вдигат.. накрая звънях на централна регистратура

# 200
Благодаря, така направих и аз, но ми казаха че на централна регистратура не записват часове за моята докторка. Поне оставих телефон, да ми звъннат утре.

# 201
С първата ми бременност винаги като звънях никой не вдигаше, а винаги като чаках там приемаха обаждания, чак се дразнех, щото имаше опашки. 😁

аз когато и да съм пробвала да звънна, не ми вдигат.. накрая звънях на централна регистратура

# 202
Когато се ходи за тонове трябва ли да се запази час или просто отиваш и после чакаш следящата да те викне да ги разчете? Защото ми казаха кога трябва да ида на тонове, но не разбрах с часа какво да правя, само разбрах, че не трябва да си записвам онлайн.

# 203
  • София
Когато се ходи за тонове трябва ли да се запази час или просто отиваш и после чакаш следящата да те викне да ги разчете? Защото ми казаха кога трябва да ида на тонове, но не разбрах с часа какво да правя, само разбрах, че не трябва да си записвам онлайн.

Записваш час за тонове, не записваш за АГ. Там си те викат без час.

# 204
Здравейте, знаете ли какви са актуалните цени за раждане в Токуда и цената за преглед при доц. Нашар?

Цените са 990 лева е избор на екип, 990 лева плащаш за стая, нормална с 2 до 4 легла, ако искаш самостоятелна трябва да доплатиш отделно, доплащаш и за лекаря си по 50 лева, ако имаш посещения през периода, в който си в болницата.
Отделно за бебчето се плаща 950 лева неонатологичен пакет и ако са му правени прегледи от друг специалист се доплаща сумата за прегледа, както и ако има вливания на антибиотици през периода, в който е било в неонатологията.

# 205
Здравейте, знаете ли какви са актуалните цени за раждане в Токуда и цената за преглед при доц. Нашар?

Цените са 990 лева е избор на екип, 990 лева плащаш за стая, нормална с 2 до 4 легла, ако искаш самостоятелна трябва да доплатиш отделно, доплащаш и за лекаря си по 50 лева, ако имаш посещения през периода, в който си в болницата.
Отделно за бебчето се плаща 950 лева неонатологичен пакет и ако са му правени прегледи от друг специалист се доплаща сумата за прегледа, както и ако има вливания на антибиотици през периода, в който е било в неонатологията.

Аз четох че раждането е 4000 лв. Как 990?

# 206
  • София
Жаки, това е за неосигурени лица. Аз бях секцио, 4 нощувки, бях в двойна стая и платих малко под 3000лв. (началото на април това). В това влизаше избор екип, самото раждане, пакета за бебето и престоя. За лекар не съм доплащала, а АГ-то ми идваше всеки ден да ме види (не на кабинет, а в родилно отделение). За бебето нищо допълнително не ми се е налагало да се доплаща.

# 207
Аз платих 4 030 лв.

Родих в началото на Юли месец, секцио, бях в самостоятелна стая за 4 нощувки директно в родилното отделение (не ми се наложи да лежа една вечер в пред-родилното отделение, или отделеното по високо-рискова бременност, не знам как точно се казва, но знам че повечето жени ги приемат първо там). В цената е включена освен медицинската грижа за мен (родилката), но и за детето, ненатологичен пакет (вкл. преглед от ортопед), допълнително исках и преглед при кардиолог, който се заплаща отделно (включен е в тези 4 030 лв., но не знам колко точно е цената му).

# 208
Не знам от къде е тази информация, но не е вярна.
Раждането е 2000лв, независимо секцио или нормално. Неонатологичен пакет, който е задължителен е 950лв и заплащаш престоя по 190лв на ден в двойна стая и 310лв в единична.
Аз се следя при доц. Атанасова и прегледа е 140лв. При доц. Нашар няма да е по-малко...

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 10:03 от Madness88

# 209
Разбивката за здравоосигурени лица е следната:

Раждане - 2000 лв, от които:
   - 900 лв избор на екип за раждане
   - 900 лв избор на анестезиолог (изборът се прави служебно, който е дежурен)
   - 200 лв сестрински пост

Неонатологичен пакет за бебето - 950 лв

Престой на вечер (3 нощувки в Родилен сектор):
двойна стая - 190 лв
единична стая - 310 лв

При планирано секцио има една допълнителна нощувка в отделение ВРБ (двойна стая 110 лв, единична 310 лв), а нощувката в реанимация в деня на операцията не се заплаща.

Първичният преглед варира според лекаря и титлата му, вторичният (ехограф+доплер) при всички последно беше 60 лв. Тонове - 55 лв.

Общи условия

Активация на акаунт