Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 109 243
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!
Може ли да ми кажете как протича проследяване на бременност при доц. Атанасова? Благодаря!

# 331
Здравейте!
Може ли да ми кажете как протича проследяване на бременност при доц. Атанасова? Благодаря!

Здравейте! Протича с много чакане. Ако искате да се следите при нея, трябва да си отделяте половин ден за преглед,но за мен си заслужава. Ако самата бременност е по-спокойна и безпроблемна, бих препоръчала да се следите при друг нейн колега и за раждането,ако държите, да се запознаете с нея и да прецените дали тя е Вашия човек.
Аз следя втора бременност при нея и не бих я сменила, защото и в двата случая имах толкова усложнения, които е засякла или е лекувала адекватно, че й имам пълно доверие. Имах и страхотно естествено първо раждане, та се надявам и на второ такова.
Успех!

# 332
Здравейте, момичета! Днес си запазих първи час при доц. Атанасова, и се включвам в темата, за да ви кажа че вече записват за Февруари. Да го имате предвид, ако все още се чудите.

# 333
Имам въпрос към родилите на скоро мами - знам, че таткото не се допуска по време на раждане, а как стои въпроса след раждане? Показват ли бебето, има ли смисъл мъжът ми и голямото дете да чакат отвън? Посещенията как са, може ли директно след раждането или са само в определени часове?

# 334
  • София
Имам въпрос към родилите на скоро мами - знам, че таткото не се допуска по време на раждане, а как стои въпроса след раждане? Показват ли бебето, има ли смисъл мъжът ми и голямото дете да чакат отвън? Посещенията как са, може ли директно след раждането или са само в определени часове?

От края на март инфо - бащата може да види бебето още след раждането. Около 2 часа бяха минали докато направят изследвания и видят, че всичко е ок с бебето и казаха, че може да звънна на таткото да отиде. Трябва да му снимате лентичката с номера ви, за да знаят кое бебе да покажат. Виждат ги само през стъкло за няколко минутки. Иначе за останалите дни - ако сте в двойна стая си има 1 час посещение (май беше от 18ч) и таткото може да идва в стаята. Ако сте в самостоятелна мисля, че може по всяко време, но тук да каже някоя по-запозната, че аз като бях нямаше друга опция освен двойна стая.

# 335

От края на март инфо - бащата може да види бебето още след раждането. Около 2 часа бяха минали докато направят изследвания и видят, че всичко е ок с бебето и казаха, че може да звънна на таткото да отиде. Трябва да му снимате лентичката с номера ви, за да знаят кое бебе да покажат. Виждат ги само през стъкло за няколко минутки. Иначе за останалите дни - ако сте в двойна стая си има 1 час посещение (май беше от 18ч) и таткото може да идва в стаята. Ако сте в самостоятелна мисля, че може по всяко време, но тук да каже някоя по-запозната, че аз като бях нямаше друга опция освен двойна стая.

Аз раждах Юли тази година и посещенията в единична стая са като тези в двойната - от 17 до 18ч Simple Smile и то даже даваха само по 1 посетител.

# 336
  • София
Може и 17ч да беше. Помня, че имаше 18ч като час, но не помня началото или края. При нас можеше и деца да влизат. На жената с мен така идваха мъжът й и голямото им дете. Аз моето голямото не позволих, че с детската градина ме беше страх да не довлече нещо, но никой не е правил проблем, че не е само 1 човек. Е, няколко възрастни няма да пуснат за едно бебе де.

# 337
А нямаше ли и опция в единична стая и допълнително доплащане за предружител ? Бях чула нешо такова. Има ли някой запознат ?

# 338
За преглед наистина се чака много. От час и половина до 4 часа съм чакала за нея. НО си струва всяка една секунда! Прегледът продължава около 20мин, не те претупва въпреки забавянето. Обяснава спокойно и подробно всичко. Насочва за изледвания, при необходимост, предписва витамини и каквото е нужно. Много е мила и изклюлително приятна, страхотна е! Препоръчвам Ви я, няма да сбъркате!
Здравейте!

# 339
А нямаше ли и опция в единична стая и допълнително доплащане за предружител ? Бях чула нешо такова. Има ли някой запознат ?

Има, мисля 70лв на вечер, че беше.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 16:25 от m1917

# 340
Доктор Атанасова преглежда ли бременни в Афродита и там за какво време напред горе долу се записват часове?

# 341
Доктор Атанасова преглежда ли бременни в Афродита и там за какво време напред горе долу се записват часове?
доколкото знам в Афродита не преглежда бременни

# 342
Здравейте, момичета. И аз се записвам в темата. Ще раждам, живи и здрави в Токуда през февруари.
Реших да съм при д-р Апостолова и приемам мнения за нея. От 32 г.с. започваме тонове. Преди това имам лош опит с друг специалист, който не ми обръщаше никакво внимание. Дори не ме помнеше.
При нея как стоят нещата? Днес бях на първи преглед и ми се стори доста подробна, задаваше въпроси, интересуваше се.
Самото раждане в Токуда как минава? Аз се надявам да пуснат мъжа ми при мен, докато започне същинското раждане. Все пак ако чакам часове да започнат напъните. Има ли такава практика?

# 343
Не, в Токуда не допускат външни хора на раждането.

И аз съм при д-р Апостолова, 5ти месец бях за първи път при нея, вече съм в 9ти. Много съм доволна, много добри впечатления имам от нея.

Здравейте, момичета. И аз се записвам в темата. Ще раждам, живи и здрави в Токуда през февруари.
Реших да съм при д-р Апостолова и приемам мнения за нея. От 32 г.с. започваме тонове. Преди това имам лош опит с друг специалист, който не ми обръщаше никакво внимание. Дори не ме помнеше.
При нея как стоят нещата? Днес бях на първи преглед и ми се стори доста подробна, задаваше въпроси, интересуваше се.
Самото раждане в Токуда как минава? Аз се надявам да пуснат мъжа ми при мен, докато започне същинското раждане. Все пак ако чакам часове да започнат напъните. Има ли такава практика?

# 344
И аз съм при др Апостолова.Следя вече втора бременност.Много спокойна,отговаря на въпроси,отговаря на Вайбър.Аз бях секцио,сега ще съм пак така,но си има медицински причини за това.

Общи условия

Активация на акаунт