Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 109 462
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 360
И аз се следя при доктор Кирякова. Обръща много внимание, винаги отговаря своевременно като й пиша във Вайбър, даже директно ми звънни. Пуска изследвания, следи всичко, преглежда ме и с двата вида ехограф, за да следи шийката. Към момента ходя на прегледи в частния кабинет, където преглежда  - Wholly again. Разбрахме се да започна да ходя в болницата, когато ми трябва болничен Simple Smile

# 361
Здравейте, предстои ми настаняване в болницата, за кортикостероидна терапия преди раждане при бременни, интересува ме колко се плаща, колко дни е престоя и как протича Simple Smile

# 362
Здравейте, предстои ми настаняване в болницата, за кортикостероидна терапия преди раждане при бременни, интересува ме колко се плаща, колко дни е престоя и как протича Simple Smile

Аз бях на същата терапия /приеха ме за задържане/. Престоят беше 3 дни и се поема от здравната каса, единствено си заплатих стаята /110лв за двойна на вечер и 310лв за единична/

# 363
Здравейте, дали някой може да сподели впечатления от проф. Нашар?

# 364
До момента съм много доволна, обръща внимание, много спокойно и подробно обяснява и говори, противно на това, което бях чувала преди за нея…
единствения минус за сега е, че адски мноого се чака…

# 365
Благодаря, горе-долу по колко време чакате?

# 366
[/b]Всеки път е различно, но по-малко от час рядко чакаме, последния път чаках 3часа… просто често се случва да я извикват някъде, и тогава се натрупваме много. Но както бях чела в тази група, за всеки специалист се чака, а аз съм рискова бременност и не мога да отида при всеки лекар. Търпение…. Simple Smile

[/b][/b]

Аз бях на същата терапия /приеха ме за задържане/. Престоят беше 3 дни и се поема от здравната каса, единствено си заплатих стаята /110лв за двойна на вечер и 310лв за единична/

А как минава самата процедура, и защо е необходимо оставане в болница, след като май само инжекции се правят Simple Smile правят ли някакви допълнителни прегледи и т.н.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 12:53 от ponichka.301

# 367
[/b]Всеки път е различно, но по-малко от час рядко чакаме, последния път чаках 3часа… просто често се случва да я извикват някъде, и тогава се натрупваме много. Но както бях чела в тази група, за всеки специалист се чака, а аз съм рискова бременност и не мога да отида при всеки лекар. Търпение…. Simple Smile

[/b][/b]

А как минава самата процедура, и защо е необходимо оставане в болница, след като май само инжекции се правят Simple Smile правят ли някакви допълнителни прегледи и т.н.

Аз бях през цялото време на система с магнезий и два пъти на ден инжекция ми биеха. Но в моя случай в 32г.с. имах контракции и трябваше да ги овладеем, за да мога поне до 37 г.с. да изкарам и също така постоянно ми се следяха тоновете на бебето.

# 368

# 369
Здравейте!
Бих искала да попитам дали има дами, които са проследили или проследяват бременността си при Д-р Ненад Леков (токуда)и има ли такива, които да раждали при него ( ако да, секцио или естествено)?
Ще бъда благодарна да споделите своят опит с него като АГ.
Като цяло Токуда или Надежда е по-добре за раждане.

# 370
Здравейте!
Бих искала да попитам дали има дами, които са проследили или проследяват бременността си при Д-р Ненад Леков (токуда)и има ли такива, които да раждали при него ( ако да, секцио или естествено)?

Аз се следя при доктор Леков. Вече съм в началото на 7 месец почти, уникален доктор е, благодарение на него в 4 месец успях да запазя бременността си. Аз съм високо рискова бременност и той се справя чудесно. Разбира се, че Токуда е с по добра неонатология от Надежда. Нямат място за сравнение

# 371
  • Sofia
Аз се следих при друга лекарка, но с-р Ненад Леков ме прие в болницата и си личеше как иска да удържим още седмици. Доста добри впечатления имам.

# 372
Здравейте!

Аз се следя при доктор Леков. Вече съм в началото на 7 месец почти, уникален доктор е, благодарение на него в 4 месец успях да запазя бременността си. Аз съм високо рискова бременност и той се справя чудесно. Разбира се, че Токуда е с по добра неонатология от Надежда. Нямат място за сравнение
Благодаря за отговорът. Как ще раждате? Секцио или естествено?

# 373
Още не сме говорили затова. Аз съм в 26 седмица. Тази седмица съм на преглед и мисля да го попитам доктора за мнение.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 08:06 от bubanka

# 374
здравейте, може ли ориентировъчна информация колко се чака са д-р Апостолова? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт