Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 109 048
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 225
Имам въпрос към раждалите естествено с епидурална упойка: при пълното разкритие, в същинската част с напъните, спират ли упойката, за да ги усещаш? Или я намалят, за да усещаш напъните и болката да е търпима? Как се случват нещата?

# 226
Искам да попитам има ли дами, които са си получили окончателната епикриза от Токуда по поща,куриер не лично,защотрябва да пътувам доста за да я получа а казват че нямат практика да я изпращат.

# 227
  • София
Страшно ми е интересно дали всички инфлуенсърки,чиито видеа се заснеха последните години там,също чакат с часове или те са много ангажирани!

Не съм инфлуенсър и повече от 15-20 за преглед през бременността не съм чакала и това беше изключение. Но не се бутах при трите масово изброявани лекарки, а избрах друга, която също не е на по-ниско ниво и съм много доволна от следенето. Освен при нея съм била и при още 2ма АГ и там не е имало чак такова чакане.

# 228
При мен упойката беше така изчислена при поставянето, че започна да ме отпуска някъде около 8см. При 10см вече ме беше отпуснала изцяло и усещах целия процес на напъните. Няма да ви лъжа - Боли, аз най-силна болка изпитах докато излизаше главичката. Болката се търпи, макар че тогава се питах къде съм тръгнала да раждам 😆 Шегата настрани.. Като човек, който раждаше за първи път тогава това бяха най-големите ми притеснения, но каквато и болка да изпитате в момента, в който ви дадат бебчето всичко се забравя. 🤗

Имам въпрос към раждалите естествено с епидурална упойка: при пълното разкритие, в същинската част с напъните, спират ли упойката, за да ги усещаш? Или я намалят, за да усещаш напъните и болката да е търпима? Как се случват нещата?

# 229
Здравейте смятам да раждам в Токуда.
Следя се при док. Василев но на друго място.
Тъй като не ми стана много ясно за бебета дали могат през нощта да остават при майката в двойна стая. И тази двойна стая колко родилки са вътре. Прочетох различни мнения и не можах да разбера.
Също така тоновете по колко се заплащат?

# 230
Аз имам 1 естествено раждане без упойка и знам за каква болка става въпрос Tired Face
Просто се надявах с упойката да не усетя онези болки, които точно накрая са най-силни.
При мен упойката беше така изчислена при поставянето, че започна да ме отпуска някъде около 8см. При 10см вече ме беше отпуснала изцяло и усещах целия процес на напъните. Няма да ви лъжа - Боли, аз най-силна болка изпитах докато излизаше главичката. Болката се търпи, макар че тогава се питах къде съм тръгнала да раждам 😆 Шегата настрани.. Като човек, който раждаше за първи път тогава това бяха най-големите ми притеснения, но каквато и болка да изпитате в момента, в който ви дадат бебчето всичко се забравя. 🤗

# 231
  • София
Тъй като не ми стана много ясно за бебета дали могат през нощта да остават при майката в двойна стая. И тази двойна стая колко родилки са вътре. Прочетох различни мнения и не можах да разбера.

Тоновете последно бяха 55лв.

Може да остава през нощта бебето при вас и в двойна. Само трябва да им го водите за памперс, а храната те ще ви я носят (дори и да кърмите). Две жени сте си.

# 232
Страшно ми е интересно дали всички инфлуенсърки,чиито видеа се заснеха последните години там,също чакат с часове или те са много ангажирани!

Не съм инфлуенсър и повече от 15-20 за преглед през бременността не съм чакала и това беше изключение. Но не се бутах при трите масово изброявани лекарки, а избрах друга, която също не е на по-ниско ниво и съм много доволна от следенето. Освен при нея съм била и при още 2ма АГ и там не е имало чак такова чакане.
Може ли да ми пишете на ЛС коя е тя.

# 233
  • София

Може ли да ми пишете на ЛС коя е тя.
Писах ЛС

# 234
Някой има ли наблюдения от д-р Ива Кирилова? Д-р Атанасова следи
първата ми бременност и родих при нея със секцио по спешност, но ми дадоха час при нея за юли, до тогава трябва да ходя при някой друг, та запазих на сляпо при д-р Ива Кирилова, мнения?

Здравей! Днес лекаря по фетална медицина ми препоръча д-р Кирилова. Но предвид, че публикацията е от април,
ще се радвам да споделиш твоите впечатления Simple Smile

Аз съм с добри впечатления от д-р Кирилова, преглежда обстойно и обяснява добре, нищо в повече или по-малко, точно, ясно и конкретно. Часовете се спазват, не съм чакала повече от няколко минути докато ме извикат в кабинета и.

Относно чакането при д-р Атанасова, аз се следих преди години при нея, още преди да стане доцент и отново наплива беше огромен и се чакаше мноого. За нея идват пациенти от други градове, последния път в коридора пред кабинетите имаше 2 момичета, специално дошли от В.Търново в напреднала бременност само за деня за часовете си при нея.. (aз лично не бих пътувала всеки месец по 3 ч. в едната посока за да отида на преглед някъде, но явно има защо) и като си спомня, че като ми изтекоха водите в 3.30 през нощта и пратих съобщение на д-р Атанасова по вайбър и тя след 10 мин. вече беше в болницата и сме я виждали как бяга по коридорите, не знам тази жена кога спи и яде.. да кажем, че чакането най-вероятно си струва, сигурна съм, че инфлуенсърките не влизат с предимство, не е честно да се създават такива митове и легенди за добри лекари и хора, които дават всичко от себе си.

# 235
Масово е това да се пътува до София, че и да се ражда в София, когато живееш в провинцията. Така че просто се радвайте, че на Вас не ви се е налагало.
Аз се следя при Апостолова, доволна съм и не ми се е налагало да чакам. Избрах я заради по-малката натовареност и вече втора бременност съм при нея. В 9ти месец като вляза ще трябва да пътувам през седмица за тонове и преглед.

# 236
Може да е масово, давам за пример, защото Търново не е много малък град и все пак не е на час път.

# 237
Аз се следя при др. Велева и също не съм чакала до сега прекалено много. Все пак има и значение в коя част на деня ви е прегледа.
Логично е , че при следобедните и къснтие часове, когато се е натрупало закъснения , ще има повече изчакване.

# 238
[quote author=Sunshinerose link=topic=1644513.msg48397307#msg48397307 date=1723104016

Благодаря!:heart:

Тоновете последно бяха 55лв.

Може да остава през нощта бебето при вас и в двойна. Само трябва да им го водите за памперс, а храната те ще ви я носят (дори и да кърмите). Две жени сте си.
[/quote]

# 239
Между другото скоро чаках заедно с една инфлуенсърка, даже след това разбрах, че е такава, та да ви успокоя - и те си чакат наред с нас обикновените хора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт