Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 150
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 930
Мили лекари и стажанти, но ако имате късмета да нямате усложнения които всякак прикриват и лъжат как не са от секциото, на 6 месеца започват пък проблемите от кофти зашиване като истмоцеле…

Усложненията са в следствие от стажантите ли?

# 931
Преди да ме изпишат имах интересна ситуация. Трябваше да има последен преглед. Специализантите дойдоха докато закусвахме и аз отидох да си измия ръцете, докато преглеждаха другото момиче. Като излязох ги нямаше. Съседката по стая каза, че са казали, че днес ме изписват и няма смисъл. След час дойдоха, да ме прегледат, защото "ме е нямало" . Е, нали казах че само ще си измия ръцете, нямаше ме минута... Явно са се отчели и са ги върнали набързо да не ме пропуснат. Иначе на раждането само гледаха и им обясняваха кое как.
Забравих да напиша, че лежах във високорискова и постоянно минаваха млади лекари. Не знам дали са били стажанти, но бяха изключително мили и запознати със състоянието ми. Мога да кажа, че в тях има повече емпатия отколкото в акушерките или по-опитните лекари.

# 932
  • Sofia
Има разлика между млад лекар и специализант.

# 933
Момичета, знае ли се кога планира да е в отпуск през лятото д-р Леков ?

# 934
Момичета, за прием за планово секцио по кое време е най-спокойно да се отиде?

# 935
Момичета, знае ли се кога планира да е в отпуск през лятото д-р Леков ?

Ахх и мен не вълнува неговата лятна почивка😀 в четвъртък съм при него, ще го попитам.

# 936
  • Бургас
Я направо си кажете колко сте за юли и август при него 😁
Аз съм за средата на август и за сега не е ставало на въпрос,че няма да е в града.

# 937
Момичета, за прием за планово секцио по кое време е най-спокойно да се отиде?
Отидете след 12:30, хапнете преди това. Защото има да чакате доста за преглед при приема. След това ще ви правят тонове, ще попълвате документи..всичко отнема време.

# 938
Момичета, планувам раждане в Токуда, но забравих да питам лекаря дали има проблем да подпишем договор за съхранение на стволови клетки с Future Health. Знам, че някои клиники не са ок с някои от организациите, но за Токуда нямам идея как стои този въпрос.

# 939
Момичета, планувам раждане в Токуда, но забравих да питам лекаря дали има проблем да подпишем договор за съхранение на стволови клетки с Future Health. Знам, че някои клиники не са ок с някои от организациите, но за Токуда нямам идея как стои този въпрос.
Няма проблем Simple Smile Ние сме там, имат си хора във всяка болница Simple Smile

# 940
Здравейте,
Заплаща ли се издаването на болничен 45 дни преди раждане, ако там се проследяваш по ЗК?

# 941
Здравейте,
Заплаща ли се издаването на болничен 45 дни преди раждане, ако там се проследяваш по ЗК?

Не.

# 942
Здравейте, дами,

Планирам проследяване на първа бременност и раждане в болница „Токуда“. Може ли да ми дадете повече информация за раждането? Колко се доплаща при естествено раждане? Какво включва изборът на лекар и екип? Заслужава ли си изборът на отделна стая, или бихте препоръчали споделена? Какво е цялостното ви мнение за болницата и отделението?

Ще се радвам да прочета всичко, което бихте споделили.

# 943
Здравейте, дами,

Планирам проследяване на първа бременност и раждане в болница „Токуда“. Може ли да ми дадете повече информация за раждането? Колко се доплаща при естествено раждане? Какво включва изборът на лекар и екип? Заслужава ли си изборът на отделна стая, или бихте препоръчали споделена? Какво е цялостното ви мнение за болницата и отделението?

Ще се радвам да прочета всичко, което бихте споделили.

Цялата тема е за това, има инфо за всичките ви въпроси

# 944
Момичета, д-р Леков ще почива от 5-ти юли. Аз имам нужда от съдействие от родилите естествено при него, много ще съм благодарна да ми пишете или тук да разкажете генерално отношението му по темата. На последния преглед засегнахме темата и той ми каза, че имам тесен таз… сега това не го приемам като реален аргумент за секцио, освен това и на ФМ ми казаха, че съм абсолютно ок към момента за естествено и да се пробвам. Просто много харесвам лекаря и съм спокойна по време на проследяването, но не спира да ме гложди това. Притеснявам се дали не му е по-лесно да ме вмести в графика си със секциото просто. При вас как е било? След 3 седм. се разбрахме да се уговорим финално, но на финала може да мис е наложи да търся друг израждащ и много се притеснявам!

Благодаря ви предварително, всяко инфо по темата ще ми е от полза❤

Общи условия

Активация на акаунт