Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 138
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 050
В 35та седмица бях.

# 1 051

Благодаря ви, значи горе долу по-това време. Силно се надявам да няма голям шанс да каже не мога да те следя или израждам, че да не трябва друг доктор да търся толкова напреднала.

# 1 052
  • Sofia
Едва ли ще изпуснат парите от раждането, а и е толкова претоварена, че ако мислите, че помни пациентите не е така, просто преди да прегледа всеки кара сестрата да и цитира история от системата за всяка жена.

# 1 053
Здравейте, момичета!

Бих искала да попитам някоя от вас, която вече е раждала в Токуда, дали има смисъл, освен проследяване при избрания АГ, да ходим и паралелно при друг, който е по ЗК? И също така, моя позната ми каза, че ако не се следя и по ЗК, раждането накрая ми се смята като на неосигурено лице.

Благодаря и хубав уикенд!

# 1 054
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Бих искала да попитам някоя от вас, която вече е раждала в Токуда, дали има смисъл, освен проследяване при избрания АГ, да ходим и паралелно при друг, който е по ЗК? И също така, моя позната ми каза, че ако не се следя и по ЗК, раждането накрая ми се смята като на неосигурено лице.

Няма такова нещо за раждане на неосигурено лице. Или сте здравно осигурена или не сте. Болницата си прави проверката и не им трябва направление за раждане - те сами си ги издават.

# 1 055
Здравейте, момичета!

Няма такова нещо за раждане на неосигурено лице. Или сте здравно осигурена или не сте. Болницата си прави проверката и не им трябва направление за раждане - те сами си ги издават.

Да, на мен също ми се стори абсурдно, но все пак реших да попитам. Благодаря за отговора!

# 1 056
Според мен няма никакъв смисъл да се следите на две места. АГ ще ви издава необходимите болнични, ако искате, ще назначава изследвания и т.н. В общи линии основната разлика между АГ по ЗК и такъв, който не по ЗК, е цената на прегледа. Вече вие си преценете колко често искате да ходите на прегледи, за да посещавате два специалиста.
С първата бременност работих почти до края и ми беше трудно да излизам от офиса за един преглед в месеца, а какво да говорим за два. А сега с дете почти на 2г правя какви ли не гимнастики, за да ходя на прегледи, така че ще ми е сложно да ходя отново на две места. Доверила съм се на моята АГ на 100%.
Също така, както се е включила една дама след мен - абсурдно е да се твърди, че ще ви таксуват като здравно неосигурена, вие или сте или не сте. Това е пълен абсурд.

Здравейте, момичета!

# 1 057
По препоръка на Аг се записах и по каса, за да се възползвам от направленията за специалисти и изследванията, също така ако се наложи болничен с ЛКК, което при мен за момента не се налага. Но всеки месец съм на ендокринолог и хематолог, както и правя по 4 стр.  изследвания. На частно щеше да се оформи сериозно перо разходи.
Така, че зависи от случая, това ми спестява сама разходи за момента. Преценете

Здравейте, момичета!

# 1 058
Здравейте, има ли лежали в неврологично отделение на Токуда. Синът ми трябва да бъде хоспитализиран за изследвания и търся мнения - дали е добре да е в Токуда, доволни ли сте от лекарите, от диагностиката...

# 1 059
От Токуда ми звъннаха да ми отменят часа за д-р Кирилова за петък и ме записаха за д-р Колева, за седмица по-късно. Много ме ядосаха, този час е записан преди 20 дни.. Изобщо не съм сигурна искам ли да ходя при Колева. Какви са ви впечатленията от нея?

# 1 060
  • Sofia
От Токуда ми звъннаха да ми отменят часа за д-р Кирилова за петък и ме записаха за д-р Колева, за седмица по-късно. Много ме ядосаха, този час е записан преди 20 дни.. Изобщо не съм сигурна искам ли да ходя при Колева. Какви са ви впечатленията от нея?

Като не искате защо не отказахте?

# 1 061
Защото ми е важен преглед, а нейният беше най-близкият, който могат да ми предложат. И все пак не съм я посещавала, че категорично да откажа, предпочитам първо да прочета мнения и след това евентуално да отменя часа или да го оставя.

# 1 062

Нямам впечатления, но препоръчвам доктор Леков. Други момичета тук също го препоръчват доста

# 1 063
Аз съм я виждала веднъж само Колева и не съм очарована.

# 1 064
Здравейте, кой гинеколог от Токуда бихте препоръчали, ако НЕ се касае за проследяване на бременност? Става въпрос за моя по-възрастна роднина в менопауза.

Общи условия

Активация на акаунт