Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 031
  • 1 402
  •   2
Отговори
# 1 200
Благодаря ти😊Абсолютно!!! Безкрайно съм му благодарна, във всеки един момент целеше най-доброто за мен и бебето, резултатът е здрава мама и бебе 🙏
И аз с две ръце препоръчвам Леков! Прекрасен професионалист и много човечен. Мина и моето секцио при него, разрезът ми е като косъм, а през цялата операция ми обясняваше какво се случва, преди това ме проверяваше как съм, докато бях в болницата, както и вечерта след операцията в реанимация идваше да ме провери. Просто се чувствах много спокойна в негови ръце по време на проследяването и раждането.

На мен също ми го сложиха до главата за снимка и ми дадоха да го цункам бебчето. После в реанимация 3 пъти носеха и слагаха на гърдите ми, а от ден 2 - почти изцяло е при мен, освен за тоалет и изследвания.

Честито бебче. Виж че излезнах права за доктора, напразно се притесняваше. Това е един от малкото човечни доктори в цяла София

# 1 201
Чета само добри мнения за него, но повечето са от жени с нормална бременност. Притеснява ме доколко има опит с рискови. Вашата такава ли беше?

# 1 202
Д

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 02:42 от Lizi:) :)

# 1 203
Чета само добри мнения за него, но повечето са от жени с нормална бременност. Притеснява ме доколко има опит с рискови. Вашата такава ли беше?

Аз бях рискова, при вас в какво се изразява риска?

# 1 204
Аномалия на матката, тромбофилия, плацента превия, риск от преждевременно раждане. Ще се радвам да споделите при вас какви са били проблемите

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 10:08 от blackstreet

# 1 205
Момичета, а при преносване каква е практиката в Токуда? Колко време се чака и в крайна сметка, ако не тръгне спонтанно раждане, каква е стандартната процедура - индукция или секцио (или нещо друго)? Благодаря предварително!

# 1 206
Момичета, а при преносване каква е практиката в Токуда? Колко време се чака и в крайна сметка, ако не тръгне спонтанно раждане, каква е стандартната процедура - индукция или секцио (или нещо друго)? Благодаря предварително!

Аз бях при д-р Апостолова, терминът ми беше на 14.02.2025г. След минаването на термина, всеки ден ходих на тонове и в понеделник (17.02.2025г.), д-р Апостолова предложи да ме приемат за предизвикване на раждането с медикаменти. Влязох в болницата на 18.02.2025, в ранния следобяд и имах преглед за разкритие (1.5см) и няколко пъти ми пускаха тонове. На сутринта (19.02.2025), ми направиха клизма, събрах си багажа от стаята и ме приведоха към родилна зала, където ми дадоха някакви таблетки, които се приемаха през 2 часа или нещо подобно, паметта ме лъже. Проверяваха ме 2-3 пъти за разкритие, но такова нямаше и така до 14.00-15.00ч. При последния преглед за разкритие, д-р Апостолова каза, че очевидно няма да е днес, събрах си отново багажа и се върнах в отделение ВРБ. Отново ми пускаха тонове 2-3 пъти. През нощта започнаха контракции, но не бяха много силни, нито редовни, така че си изчаках сутринта, когато д-р Апостолова отново ме прегледа и установи, че разкритието е 4 см, отново си събрах багажа, направиха ми клизма и отидох в родилна зала, където ми вляха окситоцин и родих в 12.00 на 20.02.2025г. Ако имаш въпроси - съм насреща!

# 1 207
Аномалия на матката, тромбофилия, плацента превия, риск от преждевременно раждане. Ще се радвам да споделите при вас какви са били проблемите

Риск от преждевременно раждане- скъсена шийка в 18 седмица 2,5 см. Множество инфекции, инвитро също така. Имах и тромбофолия, но доктора не ми се е бъркал. Знаеше че правя консултации с хематолог. Като лежах в болницата помоли да ми пуснат антиХа и каза че според негш съм за корекция на дозата, но пак казвам аз си правех консултации  с хематолог защото това е негова работа не на АГ!

# 1 208
Здравейте,
Другата седмица имам час за секцио. Може ли някоя дама, която вече го е изживявала да сподели малко повече информация? Търсих в темата имаше наскоро такъв отговор, но не го откривам.
Колко време се седи, ако всичко е наред? Ще бъда приета един ден по-рано, а операцията се пада в петък. Имам хиляди въпроси, дори не знам как да ги задам...

# 1 209
Вижте отговорите около началото на април. Пълнолуние беше описали всичко

# 1 210
Миме виж коментар 1181 преди 2-3 страници е

# 1 211
Ооо, благодаря безкрайно, бях го скрила някак си без да искам. А откъде е изваден този отговор? Защото пише, че въпоросният потребител е обяснявал в още отговори, но не ми е активен да го кликна. Аз съм малко невежа в този форум, извинявам се....

Миме виж коментар 1181 преди 2-3 страници е

# 1 212
# 1 213
Страхотно, благодаря!!!! ♥
Някои други мами, знаете ли дали всичко накрая се плаща?

# 1 214
Накрая се плаща, в деня на изписването.

Общи условия

Активация на акаунт