Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 015
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 215
Знам, че основно се пише за АГ-тата и родилно, но някой тук с мнение за ендокринолозите в Токуда? Специално четох отзиви за Горчева и записах час, някой нещо?

# 1 216
Доктор Мария Калинкова - изключителен млад лекар, невероятен професионалист, препоръчвам с две ръце. Преди да се насоча към нея ми беше препоръчана от три дами, две от тях с доста сериозни диагнози.

Знам, че основно се пише за АГ-тата и родилно, но някой тук с мнение за ендокринолозите в Токуда? Специално четох отзиви за Горчева и записах час, някой нещо?

# 1 217
Има ли някъде информацията кои лекари са от екипа на проф. Марков и кои при д-р Нашар. Или няма такова нещо като екипи. Логиката ми е, че трябва да има, за да се заместват при отпуски и не само или греша 🤔

# 1 218
Здравейте, при последния преглед забравих да попитам лекарката, но има ли дни на отворените врати за бременни и как да разбера кога са, мисля, че бях прочела някъде, че има и също и презентация,лекция, показване на стаите и тн

# 1 219
В сайта на Токуда всеки месец се обявяват датите.

https://acibademcityclinic.bg/tokuda/medicinski-deinosti/detaili … bydeshti-roditeli

Здравейте, при последния преглед забравих да попитам лекарката, но има ли дни на отворените врати за бременни и как да разбера кога са, мисля, че бях прочела някъде, че има и също и презентация,лекция, показване на стаите и тн

# 1 220
Момичета, сега разбрах, че Атанасова я няма целия август. Знае ли се кой ще я замества? :O

# 1 221
Момичета, сега разбрах, че Атанасова я няма целия август. Знае ли се кой ще я замества? :O
Ъх лошо, моя първи час с нея е Август.. дано звъннат скоро от Токуда да предложат алтернативна дата..

# 1 222
А знае ли се кога ще е в отпуск доктор Василев?

# 1 223
А знае ли се кога ще е в отпуск доктор Василев?

Следващата седмица 23.06 - 28.06.

# 1 224
Здравейте, някои от родилите вече възползвали ли са се от домашния патронаж, предлаган от болницата?
Ако съм разбрала правилно, този пакет:

Включва 2 домашни посещения в рамките на месец след изписването и обаждания по телефона (24/7 ?) в този период. Полезно ли ви беше и като цяло всякакво мнение е добре дошло

# 1 225
Здравейте, дали някой е бил на фетална морфология при Василев? Записах си при него последната тъй като мисля там да раждам, та дето се вика да им влезна в системата, докато дочакам часа си с Атанасова..

# 1 226
Здравейте, имам питане към момичетата, които са се следили в Токуда, но са решили да сменят следящия лекар за целите на раждането (пак там). Следя бременността си при д-р Росица Колева, но обмислям дали да пробвам да се вместя за раждане при друг лекар (евентуално д-р Леков или д-р Апостолова, за д-р Нашар май няма шанс). Терминът ми е за 10.09., но бебчето върви със седмица напред и може и да се роди края на август-началото на септември. Въпросът ми е, според вас, има ли шанс да се вредя при Леков или Апостолова за раждане около тези дати, ако сега направя консултацията с тях? И доколко биха са съгласили да ме вземат за раждане, предвид че не съм се следила при тях? Също, ако се съгласят за раждането, трябва ли да се прехвърля при тях и за проследяване на бременността до края, или не е задължително?

# 1 227
Здравейте, имам питане към момичетата, които са се следили в Токуда, но са решили да сменят следящия лекар за целите на раждането (пак там). Следя бременността си при д-р Росица Колева, но обмислям дали да пробвам да се вместя за раждане при друг лекар (евентуално д-р Леков или д-р Апостолова, за д-р Нашар май няма шанс). Терминът ми е за 10.09., но бебчето върви със седмица напред и може и да се роди края на август-началото на септември. Въпросът ми е, според вас, има ли шанс да се вредя при Леков или Апостолова за раждане около тези дати, ако сега направя консултацията с тях? И доколко биха са съгласили да ме вземат за раждане, предвид че не съм се следила при тях? Също, ако се съгласят за раждането, трябва ли да се прехвърля при тях и за проследяване на бременността до края, или не е задължително?
Аз не съм сменяла лекар в Токуда, така че за това не мога да дам информация, но се следях и родих при др. Апостолова. Часовете вървят с около 3-4 седмици напред, за нея можеш да запишеш час и онлайн,така че за септември определено ще се вредиш. До колкото знам, ако не се следиш при даден лекар, е хубаво да отидеш най-късно, когато започват тоновете, т.е. около 34та седмица. Можеш разбира се да си запишеш преглед и по-рано, за да имаш време да свикнеш с лекаря, въпрос на преспочитание. 😊

# 1 228

И при Леков ще успееш да се доредиш за час сега и да родиш при него. (Горещо препоръчвам както и други момичета тук, просто прекрасен лекар и човек, за мен беше най-добрият избор! Подкрепям, че преди 33-34 г.с. е добре да отидеш на преглед, да се запознаете и обсъдите състоянието, раждането и да започнат тоновете всяка седмица след това Simple Smile Успех!

# 1 229
Здравейте някой ми беше пратил линк за записване на час при др Деспотова , детски ендокринолог, в момента не намирам коментара, ако може пак някой да ми го прати ще съм благодарна. Търся в сайта и нищо не намирам....

Общи условия

Активация на акаунт