Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 003
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 230
Здравейте някой ми беше пратил линк за записване на час при др Деспотова , детски ендокринолог, в момента не намирам коментара, ако може пак някой да ми го прати ще съм благодарна. Търся в сайта и нищо не намирам....

https://acibademcityclinic.bg/tokuda/rezervirai-svoq-pregled

Заповядайте.

# 1 231
Някой има ли вече по-точно информация от АГ отделението кой доктор кога е отпуск лятото? Направо е кошмар трета седмица звъня и никой не вдига...той терминът ми ще дойде докато успея да запиша час. Хубаво е че за някои лекари може и онлайн, но просто не разбирам как се очаква да се свържа с АГ регистратура за останалите лекари 🫣

# 1 232
Някой има ли вече по-точно информация от АГ отделението кой доктор кога е отпуск лятото? Направо е кошмар трета седмица звъня и никой не вдига...той терминът ми ще дойде докато успея да запиша час. Хубаво е че за някои лекари може и онлайн, но просто не разбирам как се очаква да се свържа с АГ регистратура за останалите лекари 🫣
Аз на *5544 май беше номера си запазих като ми върнаха обаждане. Досега АГ не са ми вдигали. До колкото знам ако от вас избрания лекар е отпуск звънят и ви местят прегледа преди той да излезе, поне от АГ регистратурата така ми казаха специфично за Атаносова.

# 1 233
Момичета, в началото на 4 месец съм и се оглеждам за болници и лекари. В момента се следя във Вита и съм доволна, но все повече започвам да се панирам, че ако нещо стане по-рано ще ме препратят към друга болница.

Може ли да препоръчате лекар в Токуда, който не е много зает тип Нашар, би ме следил и би бил съгласен на секцио, което е по мое желание т.е. към момента няма медицински причини за това.
Също, ако нещо се случи преди 9-ти месец, в Токуда си поемат случая нали? Не препращат към други болници?

# 1 234
Момичета, в началото на 4 месец съм и се оглеждам за болници и лекари. В момента се следя във Вита и съм доволна, но все повече започвам да се панирам, че ако нещо стане по-рано ще ме препратят към друга болница.

Може ли да препоръчате лекар в Токуда, който не е много зает тип Нашар, би ме следил и би бил съгласен на секцио, което е по мое желание т.е. към момента няма медицински причини за това.
Също, ако нещо се случи преди 9-ти месец, в Токуда си поемат случая нали? Не препращат към други болници?

Препоръчвам Доктор Леков с две ръце

# 1 235
От мен глас за доктор Василев.
В Токуда винаги биха се погрижили за Вас, също така неонатологията им е на много високо ниво откъм оборудване.

# 1 236
Всеки от лекарите е достатъчно добър и с много опит, пациентите са много и това допринася да са се сблъсквали и да правят всичко.
Следя се при Велева и съм изключително доволна.
Относно спешността- може да разчитате, но имайте предвид, че дори и Токуда препращат конкретни ситуации към Майчин дом (една/две диагнози са, но се случва, за всичко останало могат да реагират и да се погрижат за вас бебето адекватно)

# 1 237
Здравейте! 1-2 диагнози, не е проблем. Във Вита мисля, че са много, включително, ако тръгнеш да раждаш по-рано, не те поемат.
Благодаря ви много за отговорите, ще прегледам и ще се запиша.

# 1 238
Вита имат договор да транспортират бебета към Токуда при нужда, за родилки не знам.

# 1 239
За нормално раждане коментирали ли сте с АГ дали трябва да се маха гел лак на ръце/крака? А при секцио?
Отдавна се сещам, че бях питала нещо по въпроса, но отговора не беше категоричен и казахме, че ще говорим като наближи.

# 1 240
За нормално раждане коментирали ли сте с АГ дали трябва да се маха гел лак на ръце/крака? А при секцио?
Отдавна се сещам, че бях питала нещо по въпроса, но отговора не беше категоричен и казахме, че ще говорим като наближи.

Аз бях секцио и с гел лак на ръцете и краката. Бях питала предварително израждащия АГ има ли проблем да съм с лак, каза, че няма. Анестезиологът също не направи коментар по време на операцията. Единствено бях сложила по-телесен цвят.

# 1 241
Имам едно нормално раждане и тогава питах АГ за гел лака. Отговора беше, че ако започнат да следят състоянието ми по ноктите са ме "изтървали". В днешно време медицината и апарстурата е напреднала и няма проблем да имате лак на ноктите.

# 1 242
И аз категорично препоръчвам доктор Леков! В петък родих секцио при него. В дните, когато не е на работа се обажда да пита как си, идва да те види извън визитация, грижите му са несравними.
Неонатологията също е на адски високо ниво, за съжаление моето бебенце все още се налага да лежи там, но съм сигурна, че е в най-добрите възможни ръце.

Препоръчвам Доктор Леков с две ръце

# 1 243
+1 за д-р Леков!

# 1 244
Здравейте мамчета, може ли да ми кажете - по време на престоя в Токуда след секцио, само в стаята и отделението ли се стои? Имали къде да се излиза (тераса или извън отделението)?

Общи условия

Активация на акаунт