Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 009
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 260
Бях с катетър, както и другите момичета, които бяха секцио. Но в деня след секциото не ставахме от леглото и нямаше как без него. Нямам спомен дали не го сложиха след упойката и нямам спомен да е боляло.

# 1 261
Мами, ще ми предстои раждане секцио, но по мненията които прочетох тук и в другата тема за секциото, пише че се слага катетър, може ли да кажете при всички ли беше така, практика ли е и в Токуда? Боли ли? Защото много се притеснявам специално от това
И аз и другите момичета, с които бях в реанимациия, бяхме с катетър. Предполагам, че е стандартна практика, защото първите 24 часа след операцията си в реанимация и не можеш да ставаш, така че няма как без него. При мен го сложиха след упойката, така че не се усеща нищо. Предполагам, че и това си им е стандартна практика. Махането изобщо не се усеща, аз даже не разбрах, че сестрата го е махнала докато не ми каза. Успех! 😊

# 1 262
Няма как без. Обикновено го слагат след упойката. Свалянето е малко по-кофти, зависи кой го прави де, но са внимателни като цяло.

# 1 263
Супер, много благодаря! Наистина ме успокоихте.

# 1 264
Няма как без, дори непосредствено преди операцията се вливат хидратиращи разтвори. И аз много се притеснявах като често страдаща от цистит и ми се струваще много болезнено. Но не беше! Не усетих и махането, всичко ще е наред🙏 иначе се бях заредила с добавки с червена боровинка при потенциално раздразнение, но нямах нужда от тях.

# 1 265
Е, то първото пишкане след това винаги е ау мяу, но няма как…

# 1 266
Няма как без, дори непосредствено преди операцията се вливат хидратиращи разтвори. И аз много се притеснявах като често страдаща от цистит и ми се струваще много болезнено. Но не беше! Не усетих и махането, всичко ще е наред🙏 иначе се бях заредила с добавки с червена боровинка при потенциално раздразнение, но нямах нужда от тях.

Да, при мен циститите също се получават доста често. Ще имам напредвид да взема уринал с мен, за всеки случай. Благодаря!

# 1 267
Мами, ще ми предстои раждане секцио, но по мненията които прочетох тук и в другата тема за секциото, пише че се слага катетър, може ли да кажете при всички ли беше така, практика ли е и в Токуда? Боли ли? Защото много се притеснявам специално от това

Нямах никакъв проблем с катетъра,не го мислете изобщо.

# 1 268
Здравейте, момичета! Какво Ви е мнението за д-р Ива Кирилова от Токуда? Има ли майки раждали със секцио при нея?

# 1 269
Здравейте, записах час за доктор Василев. Може ли някоя, която в раждала при него секцио или пък и предстои, да ми пише. Благодаря!

# 1 270
Здравейте, момичета! Какво Ви е мнението за д-р Ива Кирилова от Токуда? Има ли майки раждали със секцио при нея?

Здравейте!

Аз се следих при нея, като имам много добри впечатления. Родих преди няма и два месеца, та ми е актуална информацията.

Имах няколко рискови ситуации по време на бременността, които тя овладя много професионално и не се е стигало до по-сериозни ситуации.

Не изписва излишни медикаменти освен наистина необходимите, има лично и топло отношение, отзовава се в извънредни ситуации.

В деня на раждането ми взе две много ключови решения, които доведоха до благополучното появяване на бял свят на бебето ми, което в крайна сметка се случи чрез спешно секцио.

По време на престоя в болницата идваше да ме види като беше на смяна, интересуваше се от възстановителния процес, който от своя страна вървеше доста добре. На изписването вече си припках, тя даже ми каза да я карам по-полека 😄

Само да вметна, че я препоръчах на моя бременна приятелка, но от регистратурата са съобщили, че тя вече не приема нови пациенти. Вие проверете все пак.

# 1 271

Здравейте!

Аз се следих при нея, като имам много добри впечатления. Родих преди няма и два месеца, та ми е актуална информацията.

Имах няколко рискови ситуации по време на бременността, които тя овладя много професионално и не се е стигало до по-сериозни ситуации.

Не изписва излишни медикаменти освен наистина необходимите, има лично и топло отношение, отзовава се в извънредни ситуации.

В деня на раждането ми взе две много ключови решения, които доведоха до благополучното появяване на бял свят на бебето ми, което в крайна сметка се случи чрез спешно секцио.

По време на престоя в болницата идваше да ме види като беше на смяна, интересуваше се от възстановителния процес, който от своя страна вървеше доста добре. На изписването вече си припках, тя даже ми каза да я карам по-полека 😄

Само да вметна, че я препоръчах на моя бременна приятелка, но от регистратурата са съобщили, че тя вече не приема нови пациенти. Вие проверете все пак.

Аз споделям същото мнение. Родих при д-р Кирилова преди месец, както и се следих при нея от ден първи.

Очарована съм от професионализма и отношението, не съм се осъмнила и за миг в преценката й.

Показа загриженост по време на бременността ми, когато вдигнах високо кръвно, писахме си постоянно по Вайбър, правеше ми обстойни прегледи.

# 1 272
Момичета, а запознати ли сте дали в Токуда предлагат някакъв пакет за прегледите на бебчетата на 6тия месец. На нас ни предстоят. Моят син се роди в Токуда и сме изключително доволни и от прегледите, които влизаха в пакета тогава и сега искаме да направим и тези там.

# 1 273
Здравейте,

Може ли мнение за д-р Анна Богданова? Има ли някой, който се е следил и раждал при нея? Какви са впечатленията ви?
Все още се чудя между д-р Василев, д-р Леков и д-р Богданова.
Да уточня, че съм с един бъбрек и търся наистина добър специалист с отношение.

# 1 274
Аз бих се насочила към Нашар с тази медицинска специфика.

Общи условия

Активация на акаунт