Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 102 908
  • 1 402
  •   3
Отговори
# 1 395
Момичета, моля ви да споделите мнение за д-р Ненад Леков и д-р Кирякова. Харесала съм и двамата, но понеже не знам дали раждането ще е нормално или секцио, ми е важно да са добри и в двете и най-вече да не подтикват към секцио, ако не е нужно.

Аз вчера бях при Леков и категорично е моят лекар. Много ми допадна, четох доста хубави мнения за него, обърна ни над 40 мин. време, беше много спокоен, обстоен, даде си телефона и каза, че оттук нататък той поема ангажимент и иска да знае абсолютно всичко, което се случва с мен, никакви терапии без да са съгласувани с него, всяка болежка.да му пиша, всяко изследване, попита мислила ли съм за раждане като каза, че той ще ме подкрепи каквото и решение да взема и че подкрепя естественото раждане. Не мога много мнение да дам, тъй като бях само на един преглед.

# 1 396
Леков и мен ме подкрепи за естествено раждане , дори когато аз самата бях разколебана. Кирякова не пусна мъжа ми в кабинета за разчитане на едни тонове и му се сопна нещо с което ми направи лошо впечатление , по-задълбочено мнение за нея нямам.

# 1 397
Благодаря! Леков само в Токуда ли преглежда? Колко струва един преглед? Споменаха ми, че има пакети за проследяване след 20 г.с., но не ми казаха какво включват.

# 1 398
Момичета, моля ви да споделите мнение за д-р Ненад Леков и д-р Кирякова. Харесала съм и двамата, но понеже не знам дали раждането ще е нормално или секцио, ми е важно да са добри и в двете и най-вече да не подтикват към секцио, ако не е нужно.

Доктор Леков за мен е най - добрия и човечен доктор. Родих секцио по желание при него. Страхотен е. Каквото и да кажа ще е малко. Обиколила съм доста АГ и са много малко такива като него

# 1 399
Присъединявам се към мненията за д-р Леков, за мен също той е най-добрият, отдаденият и човечният специалист. Доста сме писали за него назад в темата, мисля че можете да намерите полезна информация. Simple Smile

# 1 400
  • Бургас
Аз също се следя при д-р Леков и съм изключително доволна от него.Винаги е мил и любезен когато съм го търсила винаги ми е отговарял.Сега ми предстой раждане но няма да е с него най-вероятно защото от 1-ви излиза отпуска и и исках да питам някой да има опит със Василев тъй като той ще го замества? Често казано малко се притеснявам но пък в крайна сметка каквото стане малко като в Надежда който е на смяна той да е 😁

# 1 401
Аз също се следя при д-р Леков и съм изключително доволна от него.Винаги е мил и любезен когато съм го търсила винаги ми е отговарял.Сега ми предстой раждане но няма да е с него най-вероятно защото от 1-ви излиза отпуска и и исках да питам някой да има опит със Василев тъй като той ще го замества? Често казано малко се притеснявам но пък в крайна сметка каквото стане малко като в Надежда който е на смяна той да е 😁

Аз се колебаех между двамата, за Василев съм чела страхотни неща, но нека се включат дами с опит.
 Вярвам, че сте в добри ръце.

# 1 402

Общи условия

Активация на акаунт