“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • España
Още не съм гледала новия епизод , но пък ви изчетох . Така ще мога да обърна внимание на нещата , които са ви направили впечатление 😉.
Merri_An , благодаря за  тема !

Скрит текст:
В първи сезон някъде до към 5-ти /6-ти епизод вече Асен ги беше убил и четирите жертви , тук убиецът по-яваш го дава !

# 151
  • Галифрей
Гледах го днеска епизода дори някой моменти слушах като готвех. Нищо особено не стана.  Разтягат локуми и после пълнеят на финала. 😒 Значи Румито е правила аборти а искала да задържи бебето този от Куката. Защо? Да не са обичали наистина?
Той жалва като някаква лелка пред Герито. Скоро ще го хванат,че той е бил любовника и сигурно е въртял далавери.
Много силна сцена с Митко и бившата му жена, браво! Най-добрата сцена в епизода. 👏🏻
За втори път виждал силна игра от Димо Алексиев ( гледала съм го в театъра и беше страхотен) ❤
Дорето много си е харесала Филип ( не мога да я виня 🤭) само дето той не изпитва такива чувства към нея.

# 152
Вече започвам да се чудя дали Калоян Трифонов ще участва в сериала. Доста епизоди минаха, а все още не се е появил. Дали на онази снимка беше той или някой друг от екипа ,който много прилича на него? На снимката имаше много хора , които не ми бяха познати.

Може би той ще влезе в ролята на Орце....

# 153
Имам нов запозрян, свързан и с двете жертви досега - гинеколъг Sunglasses

# 154
Ааа от предния епизод и той беше заподозрян 😂
Този убиец смятам, че е решил да се самоубие след края на Плана. Не го виждам да иска да се измъкне. Той ще е последната ‘жертва’. Но иска да бъде разбран. Затова извика Мия и Филип.
Филип нещо отряза Дора, направо си отдъхнах. Но Мия какво иска, дали го иска…
С манерката в къщата на Смилев беше гаф. А и самата сцена: минават полицаите с вдигнати пистолети и редом до тях: Филип с Манерката. Все пак беше Директорът на отдела в Смолян. Не би го направил така.
Сцената той сам върху колата насред полята… Празнота. Безпътие. Депресия.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 19:22 от HappyRSmile

# 155

Ама как ме изпревари! Точно това щях да пиша и аз! Кой научава първи за нечия бременност?! Нали гинеколога...?!

Относно манерката писах и в предните постове, че според мен Мия и Филип имат подозрения към Дора и манерката не е "просто" манерка, а според мен са сложили нещо за наблюдение или подслушване в нея.

# 156

Това си мислех днес, но по-скоро за жертва.
Може да е участвал и той в схеми. Отделно е бил гей, аборт правил, а също и е знаел тайните на Елдърова (че е бременна) и на Смилев.

# 157
  • Washington,USA
Гледах го днеска епизода дори някой моменти слушах като готвех. Нищо особено не стана.  Разтягат локуми и после пълнеят на финала. 😒 Значи Румито е правила аборти а искала да задържи бебето този от Куката. Защо? Да не са обичали наистина?
Той жалва като някаква лелка пред Герито. Скоро ще го хванат,че той е бил любовника и сигурно е въртял далавери.
Много силна сцена с Митко и бившата му жена, браво! Най-добрата сцена в епизода. 👏🏻
За втори път виждал силна игра от Димо Алексиев ( гледала съм го в театъра и беше страхотен) ❤
Дорето много си е харесала Филип ( не мога да я виня 🤭) само дето той не изпитва такива чувства към нея.

Куката не си дава вид, че го интересува, ама хич. Нито Пумито, нито бебето

# 158
  • София
Според мен по-скоро се е съсредоточил върху това да не го разобличат, като любовник.

[/list]
    Гледах го днеска епизода дори някой моменти слушах като готвех. Нищо особено не стана.  Разтягат локуми и после пълнеят на финала. 😒 Значи Румито е правила аборти а искала да задържи бебето този от Куката. Защо? Да не са обичали наистина?

Куката не си дава вид, че го интересува, ама хич. Нито Пумито, нито бебето

# 159
    Имам нов запозрян, свързан и с двете жертви досега - гинеколога Sunglasses

Или един абсурден сценарий (в кръга на шегата, ако нямате против малко да отдъхнем от обичайните заподозрени) а именно:

Елдърова и Смилев приятели, приятели ама на пиянско да са направили бебето и гинеколъга любовник да е превъртЕл с главата и да ги е наказал. 🙄

П. П. Иначе наистина има някаква връзка с жертвите и също се допуска като заподозрян. Браво на бдителните зрители.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 21:21 от Kikatr

# 160
    • Mediterraneo
    Абсурд да набутат още 5 убийства в оставащите епизоди. Би било поредната некадърщина на сценаристите.

# 161
    • на село
    А най- много още едно убийство, всъщност 5 или 6 серии остават?

Благодаря за темата, изчетох ви, снощи беше малко скучно.
    Толкова е объркано, че вече и аз мисля, че някой помага на убиеца,   дали в изработката на оръжията или друго, но май ни показват двама маскирани Joy

# 162
    Показаха ни,че убиеца си заварява някакви шипове и те може би са за прокурора,а и имаме на снимка една кървава ръчичка,която виси от вана или нещо подобно. Тя пък решихме ,че е на журналистката- до тук две сигурни жертви.

# 163
    • на село
    Чак пък сигурни Joy
    Нали нямаме доносник сценарист в темата!?
    Само си гадаем.
    Нищо не е сигурно .

# 164
    • Другата България
    Както всеки път, така и този път със закъснение изгледах епизода, и то не особено внимателно, успях и да ви изчета, също не особено внимателно, та ако повторя някой с нещо, дано съм извинена.
    Вероятно е банално вече, но моето мнение продължава да е непроменено, а именно - всичко случващо се има нещо общо с Мия. Какво, кога, как, с кого, и най-вече защо - трудно ми е да давам хипотези и предположения, защото не знам продуцентското въображение докъде се е развихрило. Но вече си мисля, че е възможно и до момента да не сме видели убиеца. Категорично продължавам да отхвърлям всички полицаи, Елдъров и Десподов. Директорът на музея също, малко се колебая за помощникът му, но по-скоро не, може нещо друго да има там.
    Мисля, че най-много още две убийства да има, като едното ще е на прокурора, и ще заподозрат Харитонов за него вероятно, за другото се колебая - ако е жена, не мисля, че ще е дъщерята на Десподов. Но защо да е журналистката? Ами ако е Дора? /това не го вярвам всъщност/.
    Този Орце не е никакъв убиец, в това поне съм сигурна, вероятно е човек на Десподов или Тороманов, изпратен да събере и изнесе документи, които биха разкрили някаква тяхна незаконна дейност.
    И ако наистина всичко има нещо общо с Мия, то наистина може да убият Фифо накрая на сериала. Ведно с манерката, освен ако същата не го спаси по някакъв начин. Joy Че като гледам доста главна роля са ѝ отредили, и ту я има, ту я няма, а когато я има, това се случва на най-неочаквани места.....

Да пускам ли нова анкета с предположения? Имаше съфорумки, които искат анкета след всеки епизод? Не ми е проблем, само кажете.

Общи условия

Активация на акаунт