“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
До сега през епизод са убийствата май.
Това със сандвичи беше ок, но по-логично беше да вземе днк.

# 166
  • Washington,USA
До сега през епизод са убийствата май.
Това със сандвичи беше ок, но по-логично беше да вземе днк.

В реалния живот това нещо не значи...

Учиецът явно знае и френски. Забелязах едната книга, която е чел е на френски.

# 167
Позволявам си да “открадна” един коментар от фейсбук и да го споделя с вас. Ако авторката Петя Стефанова е тук - браво, искрено ме развесели 😁

“След вчерашния епизод имаме значителен напредък и развитие! А именно:

1. Тороманов обича филии с пастет.
2. Фокуса от убиеца рязко се измества върху ново разследване - колко манерки има Филип? 🤔
3. Колко е висока тази Заимова?
4. Дора къде щеше да си сложи тази манерка преди да я върне на Филип? 😳
5. Голфовете си остават най-бързите коли.”

# 168
  • Washington,USA

Последният демон показан на финала , свързан с ленността.Има и книга на френски език.

# 169
  • Другата България

Последният демон показан на финала , свързан с ленността.Има и книга на френски език.
Този може да е за Филип.

Филип и манерката в акция за залавяне на престъпник:
https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/1094446141786448

# 170
  • Washington,USA

Този може да е за Филип.

Ау, само той е симпатичен. Дано не😭

# 171
Може и “леността” да е за прокурора - в интрото за следващия епизод Харитонов казва на прокурора: “Общото е, че на всички тези дела адвокат му е бил Смилев, а вие сте бил наблюдаващ прокурор. И нито едно от тези дела не е било придвижено.”
Тоест, не си е свършил работата - ленивост, нехайство, небрежност…

# 172
Но вече си мисля, че е възможно и до момента да не сме видели убиеца. Категорично продължавам да отхвърлям всички полицаи, Елдъров и Десподов. Директорът на музея също, малко се колебая за помощникът му, но по-скоро не, може нещо друго да има там.
Сякаш на някого все нещо не му достига да е това много рядко съчетание. Съчетание, ама от двама души, е моето предположение.

# 173
Този епизод наистина не ни разкри нищо ново. Аз останах изненадана от крайно емоционалната реакция на Заимова, когато разбра, че шефът ѝ е любовникът на Елдърова. Тя изглеждаше доста жегната от новината, което ме навежда на мисълта, че или е харесвала шефа си или може в миналото да са имали нещо
и тя все още да таи топли чувства.  Иначе не виждам друга причина да реагира така. Съмнява ме да е само защото е разочарована шефа си чисто професионално. Някой се беше хванал за репликата на детето на Харитонов и заради нея се беше усъмнил в него но аз се замислих за думите на Грудката към Илчев, когато говореха за ареста на Мия. Тогава Илчев се чудеше защо не хванат Мия веднага, а трябва да чакат, а Грудев му каза, че така работела системата. Определено убиецът си отмъщава на тази система, но дали защото е нейна жертва, или е просто страничен наблюдател, който е разочарован от липсата на морал, честност и справедливост и решил да вземе нещата в свои ръце.

# 174
Merri_An, пускай анкетата. Всички включи, и Гинекологът и всички останали.
Точно за тази сцена с полицаите и Манерката говорех. Абсурдна е. А и после тази Манерка изчезва, порастват й крака и я намираме под *** на Дора. Може Анкета и за Манерката да си спретнем.
А от Фейсбук за сцената какво пишат: “Наздраве, Филипе. Това беше най-култовата сцена за този сезон.”
Падам 😂😂😂

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 00:28 от HappyRSmile

# 175
Не стига,че един път в седмицата го излъчват,ами снощи се отплеснах и не изгледах епизода.Кой подред е,4ти ли беше и къде да го търся?

# 176
Не стига,че един път в седмицата го излъчват,ами снощи се отплеснах и не изгледах епизода.Кой подред е,4ти ли беше и къде да го търся?
6-ти. Качен е в сайта на нова тв. Има публикуван линк и във фейсбук страницата им.

# 177
  • София
Убийства имаше в първи и четвърти епизод, само да вметна. Очаквам в следващия да падне прокурорът, и като влезе повече в кадър - и журналистката. Евентуално Десподов някак да е застрашен, или дъщеря му...

Интересно ако прокурорът излезе от играта, какво ще стане с Харитонов и жена му. Очаквам все пак да се сближат с колежката, но поне детето ще си остане в Търново.

# 178
  • Галифрей
Не мисля,че Филип ще стане жертва на демона. За какво като не се познават  лично.
Мисля,че Харитонов лека по лека ще се сближис Гери, но нали трябва да е драма. Надявам се детето да остане при него.
Честно сега този сезон не ме впечетлява както първият

# 179
Това с манерката, не го разбирам. Ние видяхме Филип да надига друга манерка. Има си явно няколко човекът, що му беше за ходи при Дора да си я иска. Освен ако не търси повод да я види?
Малко фантасмагории, че от отхапана филия ще заключиш за зъбния отпечатък. И точно Заимова ще забележи различните копчета на ризата
Отпечатъци на Дора може би?

Общи условия

Активация на акаунт