“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Според мен това с манерката беше за да види Дора. Просто тя се доближи съблазнително до него и той се уплаши, защото хем му се иска, хем има още чувства към Мия.
Дора е вкарана именно затова, да има един вид любовна драма, коя ще избере Филип, може би накрая на сезона ще има напрежение и недоизказани думи между Мия и Филип, последна целувка и кой откъде е.. и ще го дадат него, че се връща към Търново, нали пи от чешмата. И избира питомното (Дора), защото няма сили да гони дивото (Мия).
Дора и Мия преди това ще се сближат, ще заровят горчивината от смъртта на Язов, ще се прегърнат.
Харитонов ще се събере със Заимова, а детето няма да замине за Сф.
Ще бъдат убити прокурора, журналистката и може би Тороманов/Десподов.
Не смятам, че някой ще посегне на дъщеря му на Десподов.

Заимова беше потресена от Тороманов, защото любовника може да бъде и убиеца, поне според тях на този етап. Не, че били бивши любовници.

Гинеколога сигурно е вкаран за заблуда, както този в ареста, другия шофьора и т.н.

Предполагаеми убийци са ми:
1. Библиотекаря
2. Елдъров
3. Десподов
4. Илчев
5. Грудов/Тороманов

Изключвам Мия, Филип, Харитонов, Заимова, Дора.

Според мен убийствата нямат общо с Мия. Тя е извикана, защото убиецът е наясно, че тя е специалист и му е по-интересно да играе игричките си така.

# 181
  • САЩ
Убиецът е жена! Разбрах това още в 1-я епизод. Не съм подозирала никой друг след това. И вече виждам, че някои от вас вече са се досетили за Дора.
Мога и да се обоснова.

# 182
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oбоснови се.
Ако искат да ни шашнат, Дора ще е да. Въпроса е как успява да се справи с тези мъже и Защо(мотива).

# 183
  • САЩ
Oбоснови се.
Ако искат да ни шашнат, Дора ще е да. Въпроса е как успява да се справи с тези мъже и Защо(мотива).

"Как успява да се справи с тези мъже?"
Отг: Адвокатът бе повдигнат с лебедка. Не подценявайте женската физика,  съчетана с нахъсаност!

"Защо (мотива)?"
Отг: Заради убийството и загубата на брат си. Всички, които убиецът убива (наказва), са свързани с правораздавателната система.

Давайте, питайте. Ще отговоря на всички въпроси.

# 184
Способна ли е жена на такава брутална жестокост? Според мен не, това поведение на социопат. Вдигането с лебедка може да е лесно, но чупенето на колене с чук не е. Как е пренесла тялото на Елдърова на кръста до центъра.

# 185
  • САЩ
Способна ли е жена на такава брутална жестокост? Според мен не, това поведение на социопат. Вдигането с лебедка може да е лесно, но чупенето на колене с чук не е. чупенето на колене с чук не е. Как е пренесла тялото на Елдърова на кръста до центъра.

"Способна ли е жена на такава брутална жестокост?"
Отг: Да, способна е. Гледам документални фолми в youtube за жени-убийци, и със сигурност това, че са жени, не ги прави неспособни на жестокост!

"Според мен не, това поведение на социопат."
Отг: Съгласна съм, Дора е социопат. Тя е патолог, който се е отдал на професията си и има професионално изкривяване. Млада, привлекателна, но необвързана и неженена, живее сама. Типичният социопат!

"чупенето на колене с чук не е (лесно)"
Отг:  Имено с чук чупенето на колене е лесно.

" Как е пренесла тялото на Елдърова на кръста до центъра?"
Отг: Това не знам, предполага, че сценаристите ще ни го обяснят. Досега обаче много добре ни заблуждават да мислиме, че убиецът е мъж, слагайки му тази гротескна маска!

# 186
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво общо има Елдърова със смърта на брата на Дора по време на акция на ДАНС?
Била ги наказвала. Елдърова какво му е направила на въпросния Язов, Смилев какво, журналистката(ако е вярна теорията,че тя също е в списъка) защо?
На този етап няма логичен мотив.

Иначе с пособия е възможно,да.

Откога това,че една жена живее сама я прави психопат? Не само психопат,ами типичен психопат. По-голяма глупост не бях чела. Laughing

# 187
  • САЩ
Какво общо има Елдърова със смърта на брата на Дора по време на акция на ДАНС?
Била ги наказвала. Елдърова какво му е направила на въпросния Язов, Смилев какво, журналистката(ако е вярна теорията,че тя също е в списъка) защо?
На този етап няма логичен мотив.

Иначе с пособия е възможно,да.

Откога това,че една жена живее сама я прави психопат? Не само психопат,ами типичен психопат. По-голяма глупост не бях чела. Laughing

"Откога това,че една жена живее сама я прави психопат? Не само психопат,ами типичен психопат."
Отг: Правете разлика между социопат и психопат! Аз казах социопат, човек, който е саможив и страни от обществото.

"Какво общо има Елдърова със смърта на брата на Дора по време на акция на ДАНС? Смилев какво?"
Отг: И двамата са адвокати и най-вероятно са защитавали убиеца или виновните за убийството. Ще се разкрие в последствие.

"журналистката(ако е вярна теорията,че тя също е в списъка) защо? "
Отг: Пресата в много случаи провежда пропаганда с внушения за вина или невинност. Ако журналистката е застрашена, то е именно заради писанията й по делото, в което е загинал Язов. Вече се видя, че тя е корумпирана журналистка...

# 188
1. Всички говорят за Калоян Трифонов напоследък, че много ще му отивало да е убиецът... Добре, но КАКЪВ Е ТОЙ във филма?

2.Мисля, че Филип няма симпатии към Дора. Интереса му беше целенасочен и някак се вижда, че е хладен и не изпитва нищо към нея. Не знам защо се хващате за тази "любовна история". 🙄

# 189
Multimedia
Не съм гледала първи сезон, но убиецът на Язов не е ли бил от Смолян или околността? Ако е така, защо ще наема адвокат от Търново? Елдърова е съдия. В Търново ли се е гледало делото?
Фигурата, която показват на евентуалния убиец във втория сезон, не изглежда да е женска.

Kikatr, Филип пи вода от чешмата след като Дора му каза, че който пие оттам, се връща (или остава беше) в Търново. И оттам извода, че той пи, заради нея.

Филип, надигащ манерката след полицаи с насочени пистолети - култов момент. 🤣
Накрая ще стреля убиецът срещу него и манерката ще го спаси като "един пробит долар". 😁

# 190
  • София
Еми не е бил от Смолян. Група терористи са били от Азия.

# 191
Благодаря.
А спец акцията, при която загива Язов къде се е провеждала?

П. П. Търся връзка, с това, което писа Multimedia, че Елдърова и Смилев са защитавали убиеца. Не са отсъдили правилно според Дора и тя отмъщава.

# 192
  • София
Не си спомням да са уточнили, но май в/край София.

# 193
Благодаря.
А спец акцията, при която загива Язов къде се е провеждала?

П. П. Търся връзка, с това, което писа Multimedia, че Елдърова и Смилев са защитавали убиеца. Не са отсъдили правилно според Дора и тя отмъщава.
Не търси, защото няма такава.
Написаното е направо смешно за мен.

# 194
Ако убийствата са свързани със съпруга на Мия/брата на Дора по какъвто и да било начин, сценаристите ще имат една торба въпроси, на които да отговарят. Защото Мия не дава вид да е знаела за съществуването на нито един от тези хора досега (имам предвид жертвите). А това е доста странно, меко казано, ако става дума за хора, разследвали или занимавали се с обстоятелствата около смъртта на съпруга ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт