“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Те, ако го открият, ще намерят убиеца 😂
Но поне да го търсят 😉

# 301
  • София
Поне за достоверност на сюжета да човъркат нещо в тая насока. То е нелепо как никой не обърна внимание и на мейла, и на парите. Все едно няма нищо общо.

# 302
Аз съм за Дора и Фичето, може дори да й е син. Тя е умна и сръчна, добре запозната с анатомията и със сигурност знае как да умрат бавно и мъчително. Освен това сигурно е наясно и със схемите в града. Тя е красива жена и е възможно навремето да е забременяла и Фичето да й е син, но поради някаква причина професора да се грижи за него. Убийствата са свързани с несправедливостта като цяло, а не с личен мотив.

# 303
  • на село
А за мен убийствата са по личен мотив, едва ли е някой възмутен от далаверите в съд и прокуратура на града и да полага такъв труд, за да раздаде справедливост.

# 304
Тоест, красивите жени има вероятност да забременяват?
Аз съм за Дора и Фичето, може дори да й е син. Тя е умна и сръчна, добре запозната с анатомията и със сигурност знае как да умрат бавно и мъчително. Освен това сигурно е наясно и със схемите в града. Тя е красива жена и е възможно навремето да е забременяла и Фичето да й е син, но поради някаква причина професора да се грижи за него. Убийствата са свързани с несправедливостта като цяло, а не с личен мотив.

# 305
MegaMeg, Дора е красива жена и за толкова години едва ли е останала незабелязана. Възможно е любовта да е била споделена и после нещо да се е объркало. Някаква несправедливост. Мотивът за убийствата може и да е личен. Отмъщава на всички в системата, които прикриват и участват в схемите и допускат нови несправедливости. Може Десподов да е в основата на всичко - подкупва ги с бижута, позиции, може и той да е баща на Фичето.

# 306
Дора не е красива, според мен. И ако беше майка на Фичето, щеше да си е при нея.

# 307
Blue_eyes, с теб съм. Освен това очаквам, че Румяна ще се окаже наистина майка на Десислава Десподова, а Тишо - неин син.
Ох, тази Тема е страхотна. Големи теории, големи майтапи. А в сериала гонят лошите сред пшеницата.
Еми…
То толкова неразплатени следи, които водят към Убиеца има, че просто няма накъде:
- мнимото писмо от Мия до Филип
- анонимното дарение за лекцията й
- кой е този човек с такива познания (да поразпитат библиотекарите)
И още 100 подобни.
Толкова неизпипан сценарий. А ние тук с лупа го гледаме.
Сигурно мислят, че ще е голяма изненада, ако Библиотекарят не е инвалид. А всички ние го подозираме от Епизод 1.
😊

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 22:45 от HappyRSmile

# 308
  • Другата България
Не всички.
Аз никога не съм го подозирала.
А и не само аз. Blush

Румяна не е раждала, аборт е правила.

# 309
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Румяна е биологична майка на Дора,която е захвърлила новородена в дом за сираци.Досподов е бащата,ама не знае. Смилев е уредил всичко.
Дора разбира и им отмъщава на всички. Дора е обладана от дух,който е живял преди 22 века, и причината Дора да владее до съвършенство латински и митология.
Между другото Илчев е син на Дора, тоест Румяна му е баба,а Десподов му е дядо.В последния епизод ще научи и ще си смени фамилното име от Илчев на Досподов, ще вдигне един голям пир, Мия и ФИлип ще се напият със пенливо,аромантно великотърновско вино, ще спят заедно и после кой откъде.
Мия е бременна и така завършва сезона.

# 310
Румяна е биологична майка на Дора,която е захвърлила новородена в дом за сираци.Досподов е бащата,ама не знае. Смилев е уредил всичко.
Дора разбира и им отмъщава на всички. Дора е обладана от дух,който е живял преди 22 века, и причината Дора да владее до съвършенство латински и митология.
Между другото Илчев е син на Дора, тоест Румяна му е баба,а Десподов му е дядо.В последния епизод ще научи и ще си смени фамилното име от Илчев на Досподов, ще вдигне един голям пир, Мия и ФИлип ще се напият със пенливо,аромантно великотърновско вино, ще спят заедно и после кой откъде.
Мия е бременна и така завършва сезона.
Дам, и Румяна не е на 45, а на 1045, имала е 420 аборта и 567 раждания. Имаше запазена роля в Шотландски боец,  но за съжаление Дора ѝ видя сметката преди Дънкан Маклауд да се добере до нея.

# 311
  • Галифрей
Това ще е голям pilot twist 😁🤣😂 Признавам ги ако това стане.

# 312
Моля по-спокойно  -сценаристите казаха старолатински, който се различавал от латинския. Така че всички забележки към тях.

# 313
  • София
Аз също съм учила латински в МУ, обаче да не мислите, че помня нещо освен някои термини. Моля ви се, що за аргумент за Дора.

# 314
  • София
Е, така е... Като дават 1 серия на седмица, ни оставят да пишем сценарии в стил латино сапунки или фентъзи...Joy

Скрит текст:
В последния сериал на ИД нямаше как да се разкрие убиеца, имаше изненада, но беше логично

Общи условия

Активация на акаунт