“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Мотивът е ясен: ползвали са Библиотеката без Читателска Карта.

# 361
  • Галифрей
Да смешно как никой не е сетил да провери кой е взимал книгите по камерите, но явно така сериала ще  свърши след два епизода 😂

# 362
  • España
Докато ви чета, ми хрумна нещо-дали Елдърова не е водила паралелна връзка и М.Вълев всъщност да е този, от когото миналата година е правила аборт,а детето да е от някой друг. Не ми изглежда вероятно Тороманов да е бил готов да зареже важен пост и семейство заради съдийската, докато тя очевидно се е готвила да започне нов живот(подава оставка ,развежда се).Куката си мисли,че детето е от него и за това изгаря ДНК-то. Така си обяснявам решението на Румяна да задържи този път детето.
Ооооо….това е много интересна теория … харесва ми ! Тоест детето да е от друг , ама пък Тороманов скри пробите от захапката и семенната течност , значи той е “садо-мазото”. И , да , изненадан беше за бременността на съдийката .
Дано поне с мотив ни изненадат.

Искам личен мотив. Групичката нещо да са направили на убиецът или негови близки.
А не просто, защото били корумпирани и крадливи.
И аз така ! Не ми е толкова важно кой , а защо !

За библиотеката , мисля, че ще излезе нещо от там ….онова око , както вече писах , всъщност може да не е на убиеца , а на някой , който има навика да се крие и следи посетителите - Фичето примерно .

# 363
  • София
Окото и според мен беше на Фичето, той следи кой какво прави в библиотеката. Може от него накрая да излезе някаква информация, все пак, кой е чел специалните книги!

Интересен обрат съчинихте за втори любовник Grinning Обаче той ли ще се хване да избива всеки, който е имал вземане-даване с госпожата?

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 13:37 от лято!

# 364
Окото и според мен беше на Фичето, той следи кой какво прави в библиотеката. Може от него накрая да излезе някаква информация, все пак, кой е чел специалните книги!

Интересен обрат съчинихте за втори любовник Grinning Обаче той ли ще се хване да избива всеки, който е имал вземане-даване с госпожата?
Как да е на Фичето, като той развеждаше Филип в същото време?

# 365
Той го развеждаше, но нали изчезна и после се появи и стресна Филип, а и беше монтирано да  бъде напрегнато, та може и да е на Фичето. Аз тогава си помислих, че е неговото, после тук взе да се коментира, че е на убиеца.

# 366
  • София
Той го заведе и го остави, не му е висял над главата през цялото време.

# 367
Абе хора, онова Око е в преносния смисъл, като символ. Не, че някой реално е гледал тогава. А просто сценаристите искаха нещо да ни укажат и да ни държат в напрежение. Че има нещо Там. Между тези книги. Може и в преносен смисъл. Вероятно да наблегнат над странностите на Фичето. Монтирали са го така. Не го приемайте буквално.
Ето трейлърът за епизода утре вечер.
И един стоп-кадър оттам:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 16:53 от HappyRSmile

# 368
Мотивът е ясен: ползвали са Библиотеката без Читателска Карта.
Хахаххахахха, отново ми оправи денят Purple Heart
Мале, с глас се хиля... колегите ме мислят за чалната Trollface

# 369
Не ми е толкова важно кой , а защо !
Същото казаха в едно интервю Павел Веснаков и Евтим Милошев, не е толкова важно кой е убиецът, а посланието.

# 370
  • España
Абе , баш око си беше …. Даже помня в предните теми се вадеха колажи за сравняване с “героите” във филма , не знам как беше тръгнала идеята , че убиецът се е скрил там и наблюдава. Аз мисля , че това е една от странностите на Фичето , да се крие зад рафтовете и да следи посетителите в библиотеката , след време може да се окаже ценен свидетел примерно .
Друго се замислих , за мотивацията на престъпленията , всъщност Демонът може да се окаже борец срещу корупцията , лицемерието , алчността ,схемите и всичката гнус , обвита в опаковката на едни привидно “уважавани високопоставени хора “. Без да има конкретен повод за това , а наслагване на безсилие …. което в един “болен мозък” акумулира гняв и саморазправа . Може да има и личен мотив , даже ми се ще да има , защото [
Скрит текст:
b]като гледаме реалния живот и как са се оплели като свински черва в схеми ; подлости и корупция , чувството за безсилие май стана част от народопсихологиятани , колко му е на някой “да му падне пердето”

# 371
  • София
О, следващата серия обещава да бъде интересна...Wink

# 372
Не знам кой е тоя любовник, но и Елдърова и той са доста плодовити явно щом постоянно забременява -тези хора за предпазни средства не са ли чували Simple Smile....

# 373
  • Другата България
Откъде дойде това Фичето за помощника?
Нещо май пак съм изпуснала....

# 374
  • гр.Пловдив
Ооо да, харесва ми идеята Тороманов да не е бащата. Ще стане още по интересно.

Общи условия

Активация на акаунт