“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
За Десподов ….може ….даже може и да е бил предният любовник …не знам …обаче снимката му е забодена на таблото на Демона ….по-скоро ще бъде жертва .
Иначе , съдийката явно много са я уважавали …и в прекия , и в преносния смисъл 🥴!
Joy
За Десподов имах предвид точно това, че може и да е спал със съдийката в миналото, но сега не му е проблем да даде проба за ДНК.
https://youtu.be/GTpsfFJ2ncM?si=JWQ09f8k_vmUwZHN
В това видео актьорите представят своите герои, Тони Наумовски каза: ,,Човек, който има голямо познание за живота и историята, идеалист, справедлив". Голямо разочарование ще е за мен, ако са директорът и Фичето.
Куката харесвал своя герой, оф...
Грудов да не роднина на Тороманов, имаше една много странна сцена пред портрета на Стефан Стамболов, даваха ги в профил, някой го е уредил на служба, парашутист, така прозвучаха думите на Харитонов.
Merry_An, Язов.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 22:08 от eli1907

# 346
  • Другата България

Изобщо не вденах, да.
Благодаря.

# 347
  • София
Грудов нали върти някакви далавери с шефа, как няма да е на по-висока позиция.

# 348
eli1907, благодаря за линка. Да, Тони Наумовски (Библиотекарят) описва образа си като “Човек, който има голямо познание за живота и историята, идеалист, справедлив.”
Работата е ясна. То и на нас тук ни е ясна от Епизод 1, но пак ще гледаме.

# 349
  • София
На снимките бяха Десподов, Чамов, Смилево, ЕлдъровИ и Язовир. Не помня дали имаше и други, но тези бяха сред набелязаните.
Чамов, Смилево и Язовир - кои са те?
Не се заяждам, знаеш, но не схващам кои са.
Чанов - тоест Филип, Смилев - убития адвокат, а Язовир?

Тези ще да са роднини на редактора на телефона ми.

(Филип) ЧаНов, СмилеВ, (Мия и Христо) ЯзовИ
Не е трудно да се сетиш кои са.

# 350
  • España
Ами реално ние Директора на музея го отписахме в началото най-вече , защото е най-очевидният от зрителска гледна точка , което , само по себе си не е никакъв довод 😉!
Скрит текст:
Аз в предния сезон още от началото заподозрях горе -долу на същия принцип Асен и до края се надявах да се изненадам …[

# 351
Моментът, в който започнах да клоня много към директора на музея, беше, когато видях филмографията на Тони Наумовски. Някак не ми се вързваше да играе просто някаква поддържаща роля. Но засега все още съм доста объркана и нямам заподозрян. На моменти ме губеха и затова не съм задълбала много в мислене и разследване, даже изпуснах култовия момент с манерката и връщах да гледам, след като прочетох тук 😁

# 352
  • Другата България
На снимките бяха Десподов, Чамов, Смилево, ЕлдъровИ и Язовир. Не помня дали имаше и други, но тези бяха сред набелязаните.
Чамов, Смилево и Язовир - кои са те?
Не се заяждам, знаеш, но не схващам кои са.
Чанов - тоест Филип, Смилев - убития адвокат, а Язовир?

Тези ще да са роднини на редактора на телефона ми.

(Филип) ЧаНов, СмилеВ, (Мия и Христо) ЯзовИ
Не е трудно да се сетиш кои са.
Да, навързах аз, но понеже последните два епизода ги гледам доста отгоре - отгоре, докато върша и друго, реших да не съм изпуснала нещо относно прякор или нов персонаж.
Иначе снимките са ясни, от епизод едно ги размятат.

# 353
Не дълбаят за имейла и дарението, защото го играят малко по-тъпи от очакваното. След второто убийство обявиха, че си имат работа със сериен убиец. След някоя друга улика “ще се сетят”, че не са попаднали случайно в Търново и ще възложат на Илчев да провери кой е хакера. Още се въртят с всички странични неща, дори не са схванали, че ухапванията не са от убиеца.

Ако теорията за Дора се окаже вярна, най-вероятно майка ѝ е мъртва и се грижи за мумифицирания ѝ труп (често срещан сюжет в подобни филми/сериали).

По принцип съм склонна да мисля, че е възможен убиец, доколкото има достъп до съдебната система и е запозната как работи съда и прокуратурата, т.е. за човек като нея е много по-лесно да има мотив, отколкото случаен гражданин, който не виждам как ще е толкова запознат с дейността на Елдърова, Смилев, Десподов, прокурора и т.н. Дори да е имал личен казус, трудно ще се докосне в дълбочина в цялата гняс, която е пропила системата.

Друг често срещан сюжет е разследващия да се влюби или да има личен интерес към убиеца, което също се опитват да прокарат.

# 354
Докато ви чета, ми хрумна нещо-дали Елдърова не е водила паралелна връзка и М.Вълев всъщност да е този, от когото миналата година е правила аборт,а детето да е от някой друг. Не ми изглежда вероятно Тороманов да е бил готов да зареже важен пост и семейство заради съдийската, докато тя очевидно се е готвила да започне нов живот(подава оставка ,развежда се).Куката си мисли,че детето е от него и за това изгаря ДНК-то. Така си обяснявам решението на Румяна да задържи този път детето.

# 355
  • StZ
Във връзка с Грудов имаше една реплика от прокурора към него, когато слизаха по стълбите и звучеше нещо като - не зная работата ли не те иска или ти нея....не цитирам точно.

# 356
  • София
По една седмица между сериите ние разнищихме всички персонажи, написахме всякакви сценарии, дори и най-абсурдните, така че убиецът няма да е изненада за нас. 😉
Сега ни остава да гледаме как ще достигнат до него и да разберем мотивите му 😃

# 357
Дано поне с мотив ни изненадат.

# 358
Дано поне с мотив ни изненадат.

Искам личен мотив. Групичката нещо да са направили на убиецът или негови близки.
А не просто, защото били корумпирани и крадливи.

# 359
Каква беше реакцията на Тороманов, когато Дора каза, че Елдърова е била бременна? Не помня как реагира, изненадан ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт