“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 268
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Ruse
Забелязахте ли в една секунда след като дъщерята на Десподов чу разговора и след като Орце и журналистката си тръгнаха даваха кадър от "работилницата" с женски силует на слаба чернокоса жена? Все едно момичето е чуло разговора, навързало е нещата и е влязло в "работилницата" на баща си. Това помещение е негово. Тя ще го издаде, според мен.

# 526
  • София
Нали убиецът стреля с откраднатия от охраната пистолет, няма какво да му проследяват. Grinning

За директора всеки път се чудя, тоя човек няма ли някаква работа за вършене, кабинет няма ли? Все в библиотеки и църкви, зареял поглед над отворена книга...

# 527
Аз пък продължавам да си мисля, че Кърджиев (библиотекарят) стои зад  всичко. В първия сезон Асен точно по този начин се изявяваше - помагаше на разследващите, пропагандираше как "На тоя свят му трябва друг свят", и не на последно място - актьорът към онзи момент беше почти непознат на зрителите.
Скрит текст:
Сега имаме същата схема - Кърджиев помага на Мия и Филип, те сами се насочиха към него. Всъщност никой от търновските полицаи не се и сеща за феноменалните му знания по средновековни езици и история. Очаквам в един момент Мия и Филип да споделят с  търновците, че библиотекарят им помага, някой по-запознат с биографията му да върже две и две и истината да излезе наяве. Интересно, че все още нямаме данни за историята, която стои зад инвалидизацията му - по рождение ли е така, или в резултат от инцидент. Ако е второто - ясна работа.
Библиотекарят също така всеки път чете лекции за справедливостта, морала, философията. И не на последно място - не е познато и експлоатиранио от българските медии лице, въпреки че четох биографията на актьора и се оказа, че Тони Наумовски е възпитаник на НАТФИЗ и Стефан Данаилов. Между другото - страхотно екранно присъствие, харизма, дикция и глас има! За мен той е голямото откритие в каста за този сезон.
Не съм съгласна, Христо Петков си беше ама много познат на зрителите и точно заради ролите, които често му дават, го заподозрях веднага.

# 528
Макак кметчето ще е убиецът, моля ви, таквоз хубаво момче Grinning Не го давам Grinning

Но сериозно, напълно нереален образ. Некорумпиран кмет, да, да... Grinning

# 529
Забелязахте ли в една секунда след като дъщерята на Десподов чу разговора и след като Орце и журналистката си тръгнаха даваха кадър от "работилницата" с женски силует на слаба чернокоса жена? Все едно момичето е чуло разговора, навързало е нещата и е влязло в "работилницата" на баща си. Това помещение е негово. Тя ще го издаде, според мен.

Дават човек с качулка. По нищо не личи да е жена или с дълга коса.

# 530
Нали убиецът стреля с откраднатия от охраната пистолет, няма какво да му проследяват. Grinning

/quote]

Това не го разбрах : в първи епизод като се опитваха да хванат убиеца, стреляха с/у Чамов. И сега Орце е застрелян съ същият пистолет. Пропуснала съм да видя, че пистолетът който взе Чамов е попаднал в Демона (или помощника.....Губи ми се това.

# 531
  • София
Не охраната на хотела, а на Царевец. Или Трапезица, не помня.

# 532
Мия и Филип намериха охраната на Трапезица припаднал в кабинката си. После стана ясно, че убиеца му е откраднал пистолета и с него стреля по Филип на Царевец. А онзи пистолет от хотела го открадна Мия и след това полицията ѝ го конфискува когато я задържаха.

# 533
  • Ruse
Според мен библиотекарят знае кой е убиеца, Десподов не е той лично може би, но има нещо общо. Последното убийство ми се стори малко скалъпено между другото...въпреки че пак има автомобил, символика и т.н. В последния кадър на миналия епизод, когато Демона сглобяваше поредната си инсталация правеше от винкели нещо, което прилича на корона, но го нямаше тук това. Корона с шипове, не като това с което е сварил журналистката.

# 534
А някой схвана ли идеята на сцената с кошчето? Дали после няма да намерят нещо изхвърлено в него? Безсмислено сцена, ако няма да има някаква роля за по-нататък.

# 535
Направи ми впечатление леката фиксация в маневрата на Владо Карамазов, когато бутна кошчето за боклук. Сякаш ни обърнаха внимание на това....

# 536
Направи ми впечатление леката фиксация в маневрата на Владо Карамазов, когато бутна кошчето за боклук. Сякаш ни обърнаха внимание на това....
Е, многото изпити манерки водят до грешни маневри.

# 537
# 538
  • Wonderland
И на мен ми направи впечатление, че ни обърнаха внимание на маневрата на Филип и че бутна кошчето. Чудя се обаче защо Thinking

Да кажем на Мия да не впряга Илчев и че демонът на това убийство е Фурфур Joy Една съфорумка го откри, когато видяхме снимката...още преди месец Joy

Скрит текст:

# 539
  • София
И Христо Петков, и Наумовски СА популярни сред зрителите.

Никъде не се вижда косата на убиеца, нито полът. Вижда се едра фигура с качулка и напълно покрита в гръб. Връщах току-що 4-5 пъти. А и "леговището" няма нищо общо с апартамента на Десподов. То е някъде ниско, под земята, докато апартаментът е на висок етаж.

Общи условия

Активация на акаунт