“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Много серийни убийци са били на пръв поглед съвсем нормални хора със стабилна професия и добри доходи и за близките им, които често са ги виждали единствено като любящи и грижовни синове, съпрузи, братя, бащи, е било голям шок да разберат за техните престъпления. Един пример е Кейт Джесперсон, но има и много други. Повечето от неразкритите престъпления се счита, че са извършени точно от хора, които иначе не се набиват на очи и са примерни граждани.

Така че и Харитонов, и Илчев са ми възможни варианти и не би било чак толкова абсурдно, ако са те Grinning

# 136
  • София
Merri_An благодаря за новата тема.
Колко сте изписали!
Гледах днес епизода, докато сменях гуми, та не успях много да вникна, но той май и нямаше нещо много за вникване.
notamorningdew браво, нямам думи как свърза от епизод 5 връзката между прокурора и жената на Харитонов! Наистина на мен ми е по-интересно да ви чета.
За мен Заимова наистина беше в шок от наученото и не смятам, че тя е убиеца. Ако го правеше с цел да го изобличи нямаше да е така втрещена. Тороманов е само любовник, НО се чудя защо е направила един аборт или по-скоро от кого е бебе #1? Дали от Тороманов или от друг? Защо сега иска да го запази, явно са се обичали и не е било просто секс? Или съм пропуснала, тя знаела ли е че е бременна сега? Изключвам го и него, като убиец. Първичен ми е. Това с извинението към Заимова защо беше, че и букет, странно ми беше. Ясно че включи Мия и Филип насилствено и иска да ги държи под око, ама даваш оръжие на човека с манерката, малко туу мъч. Ако следващата жертва е жертвата от снимката с ръката в казана би следвало да е жена май, и мисля че е журналистката.
Дора скрита лимонка ще излезе накрая, а тази сцена виж я ти каква палавница.

# 137
Заимова може да се отпише от самото начало, защото Христина Апостолова си каза в едно интервю, че нейната героиня е положителен персонаж Grinning

# 138
  • Washington,USA
Тороманов не е много тъжен от загубата 😆

# 139
Не е непознат убиецът, от нашите е някой. От най-показваните.
Десподов и журналистката, или дъщеря му ще са жертви /един от тях/. Прокурорът и той.
Другите са си заподозрени, вече без двойката добри полицаи, които така или иначе са си го казали в интервюта. Миа и Филип също са ясни, че не са.
Накрая ще се окаже тривиално, че е точно Професорът и/или неговият помощник. Защо решихме, че е аутист, това споменато ли е или са измислици от тук?
Убиецът ли ще убие Филип?
Това с манерката си е пълно недоглеждане, поради снимане на разбъркани сцени. Дава, после си я иска. По средата пие от същата, защото това е първата снимана сцена.
Дора е хлътнала доста, глупава ли е или хитра? Сериен убиец не е, но какво иска от тях?

# 140
Нормално е не издадат кой е убиеца преди сериала и всеки ще каже,че е добър...

# 141
  • Washington,USA
Много серийни убийци са били на пръв поглед съвсем нормални хора със стабилна професия и добри доходи и за близките им, които често са ги виждали единствено като любящи и грижовни синове, съпрузи, братя, бащи, е било голям шок да разберат за техните престъпления. Един пример е Кейт Джесперсон, но има и много други. Повечето от неразкритите престъпления се счита, че са извършени точно от хора, които иначе не се набиват на очи и са примерни граждани.

Така че и Харитонов, и Илчев са ми възможни варианти и не би било чак толкова абсурдно, ако са те Grinning

Да, американските са винаги такива. На българските много им личи обаче.

# 142
Вече започвам да се чудя дали Калоян Трифонов ще участва в сериала. Доста епизоди минаха, а все още не се е появил. Дали на онази снимка беше той или някой друг от екипа ,който много прилича на него? На снимката имаше много хора , които не ми бяха познати.

# 143
  • София
@ Fever Ray. "Все пак сериалът е за България, а тук още нямаме сериен убиец, който да е навъртял твърде голям брой убити, преди да го хванат. Имаме такива с по 2-3 жертви, но за нашите мащаби 7 е прекалено много."
Със започването на сериала (м/у 1 и 3 епизод) изписахме доста за серийните убийци у нас. Че и мнения се триеха. Имаме; поне половин дузина, но двама-трима са доста интересни "персонажи". Извън твърдо доказаните - за които е осъден - единият например, се хвали с двуцифрено число жертви. И интервюто на Карбовски с единия бяхме линкнали.
Впрочем, от снощи и сутринта ми зачезнаха поне 2 поста с хипотезата ми за Орце и мнения на турист.бранш за новия им министър - а.к.а. нашия продуцент.
24 часа след епизода вече не съм толкова сигурен, че показания ни "шлосер" на атрибутите за възмездията е непременно същия Орце, за когото се говореше в сцена преди това. Но той изгори архива на Смилев.

# 144
  • София
Запозната съм с историята на серийните убийци у нас, вкл.от професионален интерес, макар да не се занимаваме с наказателни дела (с няколко изключения за много по-леки провинения), затова е такова мнението ми. Дори и тези с хвалбите за бройките е по-възможно да страдат от митомания, отколкото друго.

Все по-сигурно съм, че убиецът е само един. Да видим.

# 145
А аз съм чувала семейни легенди за една жена от селото, в което живеели някои от прародителите ми, на която всичките мъже мистериозно падали в кладенци Joy Не е била арестувана или осъдена, но май са я прокудили от селото. Разбира се, това са легенди, които може би никога не са се случвали.

# 146
  • София
Бабата на моя позната е оставала 4 пъти вдовица. И за нея имаше такива приказки.
Е, тя доживя 98 и тези овдовявания са били в рамките на около 70 г., но все пак.

# 147
Днес изгледах епизода. Празен епизод, нищо ново не ни показаха.
Димо Алексиев игра страхотно. Сцената пред вратата на  жена му много ми въздейства. Как се срина психически, след като затвори вратата.
Апостолова също играе страхотно според мен. Вярвам й на героинята. Харесва ми, че пак жена показват като най-съобразителен полицай.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 18:30 от HappyRSmile

# 148
  • Washington,USA
Дразнещо невярна е сцената със сандвича и снимката на ухапванията. Не гледах вчера, но Май нищо не съм пропуснала.

# 149
  • София
Доста разтакават сериите, без нищо важно да се случва. Аз чакам ново убийство. Предполагам в следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт