“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да бе, сценаристите щели да отговарят 🤣. Ние сме една торба изтрещели,  които си нямаме работа и ровим.  Нормалните хора просто си гледат сериала.

# 196
  • Mediterraneo
Поредната смешка, остави. Давайте, питайте, ще отговаря на всички въпроси, ама на някои ще отговарят сценаристите Simple Smile Wink

# 197
  • София
Всеки нов появил се го подозираме за убиеца - гинеколога, Орце / Орце даже не се е появил още, но ние го "видяхме" как си точи оръжията/ Joy

Аз още не мога да разбера връзката на Елдърова с Тороманов. Тя искала да се разведе, да напусне работа...
А той - жена му го глади, шие копчета, дори и да са им охладнели отношенията, не дава вид, че мислят за развод. Thinking Ако ММ реши да се развежда, познайте дали ще го гладя и кърпя ImpStuck Out Tongue Winking Eye

# 198
  • Washington,USA
Всеки нов появил се го подозираме за убиеца - гинеколога, Орце / Орце даже не се е появил още, но ние го "видяхме" как си точи оръжията/ Joy

Аз още не мога да разбера връзката на Елдърова с Тороманов. Тя искала да се разведе, да напусне работа...
А той - жена му го глади, шие копчета, дори и да са им охладнели отношенията, не дава вид, че мислят за развод. Thinking Ако ММ реши да се развежда, познайте дали ще го гладя и кърпя ImpStuck Out Tongue Winking Eye

Жена му е мистър пропър. Много ясно, че има причини да а учисти.

# 199
Някой писа ,че социопатите са асоциални. Няма такова нещо. Те просто за разлика от психопатите са способни на някакви емоции , най-често гняв и избухливост. В такива ситуации трудно се владеят. Нямат авторитети и са патологични лъжци. Социопатите са по-често масови убийци , отколкото серийни. По-често и техните убийства са непланирани , макар и умишлени.
Тук търсим психопат , хладнокръвен , целенасочен и обичащ всичко до най-малкия детайл да е изпипано.
Дора наистина би била огромна изненада , ако са я заложили за убиец. В последния епизод , а и в някои от предишните залагат много на реакциите на Грудов. Ей това също би било голяма изненада. Предвид, че той повече се вписва в профил на социопат, отколкото на психопат.

# 200
Някакви смешки четем отново тук.
Серията си беше леко скучна и съм убедена, че всичко ще се претупа в последен епизод. Дано покажат добре мотивите.

# 201
В първия сезон мистиката присъстваше във всеки епизод, почти, не съм сигурна.

А тук има много ненужен и странен пълнеж, който размива атмосферата на филма.

# 202
  • Washington,USA
В първия сезон мистиката присъстваше във всеки епизод, почти, не съм сигурна.

А тук има много ненужен и странен пълнеж, който размива атмосферата на филма.

Винаги са по-зле продълженията

# 203
  • София
Какви са тия нелепости за Дора, аз съм склонна да повярвам, че убийствата нямат нищо общо с Мия, но не и че Дора е психопат-убиец.
Има логика това, че Мия трябва да е запозната, ако жертвите са имали нещо общо със смъртта на Язов, но не знаем още какви врътки са намислили.
Ако няма общо, за какво ще забучва убиецът снимка на мъж ѝ като войник? Или е пак някакво недоглеждане, ползват я с друга идея, без да предполагат, че ние следим? Grinning

# 204
Аз още си държа на мнението, че убиецът иска да предизвика и впечатли Мия и затова я е проучил добре и има снимка ня съпруга и. Това ми е и главната причина да подозирам Илчев, откакто разбрах, че е влюбен или по-скоро обсебен от Мия.
Наистина би било абсурдно всички тези хора да са замесени в смъртта или дела за нея на мъжа на Мия и тя да не знае. А и Филип не се вписва в картинката, докато обсебения мъж ще викне тръпката/любовник на обекта, като нищо и за да го убие накрая.

# 205
  • София
И така да е, откъде е докопал баш снимка като войник? Значи има достъп до някакви архиви, примерно. Отново се връщаме към военните в първи епизод. Grinning

# 206
  • София
Христо Язов е или кьорфишек, или е свързан по друг начин, но не и професионално.
Съдия, адвокат и прокурор от ВТ няма как да имат общо със случилото се в София по време на акцията на ДАНС. Освен ако като млад е имал контакт с групичката, както се е познавал с Харитонов, Харитонов пък с бащата на дилърчето и т.н.
Иначе точно от Харитонов разбрахме, че двамата още преди много години са кандидатствали в ДАНС и явно Язов е излязъл от града още на около 20-25 г. Веднага след ученето в академията. И след това е срещнал Мия, която е софиянка явно (да не забравяме и кой е баща ѝ, та и затова може да я свързват с възможност да промени системата).

# 207
  • София
Харитонов и Язов са поне 10 години по-млади от останалите в групичка.

# 208
И така да е, откъде е докопал баш снимка като войник? Значи има достъп до някакви архиви, примерно. Отново се връщаме към военните в първи епизод. Grinning
Е, откъде? То снимката като нищо е била в интернет след журналистически отзиви за трагично загиналите. Или пък от полицейски архиви в Търново. Той Язов явно е местен и оттам е тръгнал.
Според мен всичко тръгва от случаите в Смолян. Демонът е запленен от Мия като чете и проучва случилото се, вманиачава се по нея и решава да планира внимателно и тематично наказанията на жертвите и да я извика в града, за да я предизвика, да е близо до нея и да се докаже. На Илчев профилът му е точно на компютърен гений, интелигентен, прикрит, социално неадекватен, не умее да общува с нежния пол и на влюбен в Мия. Или той е убиецът или накрая ще има някаква трансформация как тя ще му помогне да се разчупи и да стане по-нормален човек, но за второто засега няма индикации. Илчев има и причина да е озлобен като цяло на хората и полицейската система. Всеки го подритва и му се подиграва, а той реално им върши много работа.

# 209
Харитонов и Язов са поне 10 години по-млади от останалите в групичка.
И Тороманов каза, че е познавал Язов.

Общи условия

Активация на акаунт