примолут нор мнение

• 7 985
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Моята гинеколожка ми каза, че ако се прекалява може да има проблем със забременяване после.

# 16
Здравейте,аз го пих за да ми дойде по-рано и вече 7ден не спира.....
Пих витамин Ц,калциев глюконат,рутаскорбин и нищо.
Случвало ли се е при вас така?
Момичета не си играйте с тези лекарства, за да не съжалявате после. Веднъж объркани хормоните трудно си идват на мястото и може да имате аномалии в цикъла. Има тампони и планиране на почивките, знам че на практика е трудно,но здравето е на първо място. От опит съветвам после притесненията са......

# 17
Здравейте, предписаха ми примолут за отлагане на цикъла, но не го взех реших че не е проблем половината почивка да съм в цикъл.Но не ми дойде както е по план вчера , а най вероятно днес или утре.   Утре съм на морето, дали е късно днес да ги почна за 5 дена?

# 18
Здравейте, предписаха ми примолут за отлагане на цикъла, но не го взех реших че не е проблем половината почивка да съм в цикъл.Но не ми дойде както е по план вчера , а най вероятно днес или утре.   Утре съм на морето, дали е късно днес да ги почна за 5 дена?
Моят съвет е не си обърквайте хормоните, че после трудно се нормализират. С тампон по-добре или менструална чашка.

# 19
Здравейте.Въпросът ми е към тези които са пили примолут нор.На мен ми го предписани за регулиране на цикъла пихго 3 дена поред 3 по 2.След като го спрях на 4 ден ми дойде въпросът мие кръвотечението по обилно лие .Благодаря на отзовават се

# 20
На някой от вас покачвал ли му се е рязко холестерола от приема на примолут. Изписаха ми го защото ми закъснява цикъла след стимулация за инвитро . Сега не мога да си обясня от инжекциите и медикаментите за самата стимулация ли е или от примолута.

# 21
Някой пил ли го е ,за да му дойде цикъла?На мен ми е 10 ден закъснение и гинеколога ми го изписа,за да ми дойде Sad

# 22
Да аз съм го пила за предезвикване на цикъла.Беше ми изписан по схема 3 дена 3х2,след като го спрях ми дойде на 4 ден,като в началото вървеше нормално,но на 2-3 ден беше по обилен

Общи условия

Активация на акаунт