Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 41 647
  • 532
  •   1
Отговори
# 510
Аз искам някакъв, който пада леко. И туника към него.
Гледам, търся... Нищо не намирам до сега.

# 511
Аз като съм 100 кг и си взех панталон 50 размер с вълна явно не съм макси.Да се успокоя.
Ranella покажи какво си представяш и долу горе като размер,че явно представите са различни.Може да попиташ и в темите за модни консултации и бг марки.

# 512
Ranella, виж и на gazela моделите, аз съм с известни резерви към тях, но пускат много модели,  доста от тях са и туники.

Иначе за Попов до 50 размер е модела панталон, който си взех, платът и моделът са такива, че моя размер спокойно и с 10 кг отгоре да бях пак би ми станал.

# 513
  • В полите на Пирин планина
Това все пак е европейска номерация, чисто са си макси размери.

# 514
Може ли да дадете см на талия и ханш, и най вече дължина на 50 размер на Попов, панталона.

# 515
Цялата дължина 108 см,на крачола(от чатала)-77 см.Аз съм 170 и ми е идеален.

# 516
Аз видях таблицата, но аз съм ханш 140см. и се чудя дали 50 р-р ще стане, нали казвате, че има еластичност. А и дължината ме вълнува, благодаря.

# 517
Аз си взех размера на панталона по дадената таблица, платът е еластично трико и талията е на ластик, отделно и панталонът е по-свободен модел, тоест позволява и по-големи мерки спрямо дадените според мен, но най-сигурно е да се пробва, зависи от фигурата и предпочитанията за носене.

# 518
А как процедирате с пазаруването на дънки онлайн? Първо ми е много трудно да си намеря голям размер от по-известна марка и модел, който да ми хареса и второ: хич не се ориентирам в номерациите. Някой може ли да ми предложи конкретна марка, независимо от кой онлайн магазин, и размер, който да отговаря на стандартен 54 по българската номерация?

# 519
А защо не се водиш по европейската номерация.Таблици с размери колкото искаш.

# 520
  • София
Имам поръчани няколко чифта дънки от Unico- 52-54 размер с голяма еластичност, но са ми големи. Ако някой има интерес, мога да му ги дам.

# 521
Аз лично пазарувам всичко на принципа проба-грешка. От един и същи магазин един и същи номер от две различни марки има разлика. Избирам си магазини в които доставка и връщане са безплатни.
Миналия ден се подведох по разпродажбите на ганг, хем знам, че нещата им не ми стоят добре и си платих за подвеждането- две доставки платих, защото върнах всичко.
Предимно от абаутю, х&м поръчвам заради доставките.
Освен това за различните видове фигури независимо че размера отговаря, не винаги изглеждат добре. Какво имам предвид- аз имам голям ханш с изпъкнало д и като гледам моделите повечето са с мъжка тип фигура- широки в раменете и бюста и плоско д.. Ами няма как това, което те носят да стои и на мен, нищо че на обиколка отговарям.
Затова поръчвам, меря, връщам и така докато уцеля.

# 522
  • В полите на Пирин планина
То независимо от мерките си е така...
Но аз не обичам да обикалям по магазини, да ми се бутат разни консултанти да ми дават акъл и да ми предлагат това-онова. Обичам да си харесам на спокойствие, да меря на спокойствие и да преценя. Затова about you наистина е много добра опция.
И вече, с натрупването на опит за онлайн пазаруване, почти съм сигурна кое ще ми стои добре и кое не.

# 523
Дами, помогнете ми с избор на халат за едър мъж.
Текущият е на Яна Панагюрище, но сякаш търся нещо по-качествено, а повечето сайтове, които разгледах нямат размери над XL/XXL.

# 524
Мога да препоръчам PNG .Погледни им размерите в таблиците,може да те устройват.Колко е едър този мъж?

Ето един за едър мъж,но не мога да кажа нищо за качеството https://www.trendyol.com/bg/mokita-home/kadife-10-xl-golyam-razm … merchantId=869718
Ето и останалите,може да избираш по размер,има и коментари https://www.trendyol.com/bg/sr?vr=size%7C3xl_4xl_5xl_6xl_7xl_9xl … =3&offset=4800000

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 13:55 от dt

Общи условия

Активация на акаунт