Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 536
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Във ФБ, Смърфи, пуснах ги на страницата на Ангелчето. На теб ще ти ги пратя отделно

# 601
Смърфиетка това с днешните температури не е нормално. Утре ще пътуваме рано по хладно, но прибирането ще е кошмарно.Да видях, че Славчето е на хладно.
ма ко освен чушки домати и цветя друго не видях.

# 602
  • София
Ми то го дават все по жега да става, като се напече още повече всичко.....
Но както ми казва Мими Не знаеш какво е жега, докато не отидеш в Аризона.😁 45 градуса на сянка.

# 603
  • при късмета
В Аризона, кой ги кара да стоят на сянка? Joy
На мен ми е много добре на това време. С голям кеф днес ходих по улиците, няма почти никой. Взех пеша голямо разстояние, за което можеше да взема транспорт. Задуха не е толкова, защото поизсъхна, а температурата изобщо не ми пречи. Малко време и за мен, ако зависеше от мен, щеше това да е минималната Т, а вие се оправяйте Joy Радвайте се, че не го пускам аз
Джейми, пуснах ги и при мен

# 604
  • София
Точно това ми обясняваше и Мими, тя е от твоята порода, вика Сто пъти избирам тая суха жега пред влага,студ и дъжд.😆
А и като е много сухо там, то си е пустиня, по друг начин се усеща .

# 605
  • при късмета
Хората си мислят, че ни тормози високата температура. Всъщност е виновна високата влажност. А тя може да е висока и при ниски температури, не само при високи

# 606
Говорете ми за влажност…. 🤪

# 607
За влажност при ниски/високи температури съм експерт JoyJoyJoyJoy
В момента е 16гр, не знам каква е влажността, но и въздуха е мокър.... Аз съм по къси ръкави и се потя Disappointed Relieved

На патерица поздравявам всички помъдрели, с пораснали деца, бъдещи студенти, успешно завършили, аризонци... абе всички Kissing Heart

Утре съм за поредна доза дупчене... Днес ми мина месечния контролен преглед с доктора по телефона - аз доволен/той доволен. Каза, че ще ми запише час за скенер. Още нямам обаждане кога ще е скенера, ама часа за среща с доктора лице в лице е за 3.09. Значи скенера ще е преди това Joy

Чакам испанците да станат европейски шампион Soccer

# 608
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, това, че с доктора се чувате само по телефона беше хубаво, нали? Да мине леко утре
Аз отивам у майка, да мия прозорци с машината. У нас кога ще успея, нямам идея Joy

# 609
Това не е истина…. Каква е тази жега, ужас! Аз обещавам, че повече няма да се оплаквам от жегите в КЛ. 🤪

# 610
И при нас е адска жега.   
    Почерпете се за здравето на младши,който днес прави 20 години!

# 611
Ох, първа набарвам почерпката! Жив и здрав да ви е! Щастлив, влюбен и успешен!

# 612
Жив и здрава да е, Марулетка! Всичко да му се нарежда с лекота! 🎉💐🥂

# 613
  • София
Марулетке,здрав и щастлив да е!🥰🌸
Кога чакаме резултатите на гаджето?

Мими след няколко часа пътува за Гранд каньон и околията😁. Ще бъдат два дни там. Малко ми е притеснено, дълъг път с автобус, знам ли ги там как карат, какви са им пътищата...

# 614
Вале, там карат бавно, защото ако вдигнеш над разрешеното, не само те глобяват, ами и те арестуват. Пътищата им са хубави и в пъти по-добри от българските. Ходила съм до Гранд Каньон точно с автобус. Не се притеснявай!

Общи условия

Активация на акаунт